Įkraunama...
Įkraunama...

Metinuko meniu

QUOTE(Dangutek @ 2009 12 29, 23:11)
Ir mes rytoj švęsime pirmąjį gimtadienį. Kraustomės čia.
O mano sūneliui Miau varškytė (braškinė) nelabai tiko, pavalgęs pavakarių, naktį atsirūgo "braškine sintetika".

todel kad jos turi sintetiniu kvapiju medziagu..
manajai ji patinka, bet kazkodel as stengiuos nupirkt bananine, tai nuo jos nieko smile.gif
Atsakyti
nupirkau Nestle pienuko nuo metų... įpyliau į puodelį, beje, ji irgi seniai iš avento geria, geria ir iš mūsiškio, bet apsilaisto žiauriai lotuliukas.gif , bet rezultatas toks, kad pati geriu tą pieną doh.gif , neima nors tu ką doh.gif , poto net ir vandens gert nenorėjo, nors siūlėm iš kito puodelio... verdu košę dabar ant to pieno, kas beliko g.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2009 12 26, 20:41)
geriam svieziai spaustas sultis.

o kokias spaudžiat? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiuss @ 2009 12 30, 22:13)
o kokias spaudžiat? rolleyes.gif

beveik kasdien spaudziu obuoliu sultis- kokie 6 kartai per savaite.maniskis iki kokiu 3 h isgeria visa buteliuka- kokius 200 ml(dazniausiai siek tiek vandenuko ipilu). paraleliai visada turiu padarius kokio kito gerimuko- su svarainiu sultim (labai megsta), arbateles. Tai kurio nori, ta pasiima. visada ant spintutes padedu, kad kai nori atnestu ir atsigertu (pats nelabai uzvercia, tai kad oro nepritrauktu).
Labai retai koki maza gabaliuka morkos isspaudziu, bet vis tiek maisau su obuoliais(spaudziu 3-4).
keleta kartu esu imaisius greipfruto skiltele, bet ir nuo 1 kartokas gerimas buvo, tai nenoriai gere.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2009 12 31, 00:05)
beveik kasdien spaudziu obuoliu sultis- kokie 6 kartai per savaite.maniskis iki kokiu 3 h isgeria visa buteliuka- kokius 200 ml(dazniausiai siek tiek vandenuko ipilu). paraleliai visada turiu padarius kokio kito gerimuko- su svarainiu sultim (labai megsta), arbateles. Tai kurio nori, ta pasiima. visada ant spintutes padedu, kad kai nori atnestu ir atsigertu (pats nelabai uzvercia, tai kad oro nepritrauktu).
Labai retai koki maza gabaliuka morkos isspaudziu, bet vis tiek maisau su obuoliais(spaudziu 3-4).
keleta kartu esu imaisius greipfruto skiltele, bet ir nuo 1 kartokas gerimas buvo, tai nenoriai gere.

l thumbup.gif idėja, juk kaip sveik thumbup.gif , o jei iš savo sodo obuolių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiuss @ 2009 12 31, 11:12)
l thumbup.gif idėja, juk kaip sveik thumbup.gif , o jei iš savo sodo obuolių thumbup.gif

tik is savo mirksiukas.gif
pas mano tevus labai skanus obuoliukai- laikau saldytuve, po maisiuka parsivezu, tai ilgam uztenka. Is saldytuvo buna salti, uztat ipilu siek tiek karsto vandenuko thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif mums jau sausį metukai.. 4u.gif
valgome mano virtas košes ,grikiai ,avižų dribsniai,manai ir tt..
daržovienes su mėsa 4u.gif varškytės,jogurtuko,mb sako,kad jau galėčiau iškepti blynų,varškėtukų ir kai ką nuo mūsų stalo pasiūlyti g.gif tai taip ir ginčijamės ar dar ne per anksti būtų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpee @ 2010 01 01, 23:28)
škepti blynų,varškėtukų

Pusryciams siandien Arminas valge blynus,uzsigerdamas kefyru biggrin.gif Labai patiko.Varsketuku ragavo,bet neliko suzavetas ax.gif
Kiek cia beliko iki tu metuku,su saiku,man rods,jau visko po biski galima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(asertyt @ 2010 01 03, 16:33)
Pusryciams siandien Arminas valge blynus,uzsigerdamas kefyru  biggrin.gif  Labai patiko.Varsketuku ragavo,bet neliko suzavetas  ax.gif
Kiek cia beliko iki tu metuku,su saiku,man rods,jau visko po biski galima  bigsmile.gif

taigi va,kad mb tą patį sako ax.gif tik va sasyskų,su cepelinais tai dar neduosiu per drąsiai tokiem mažiem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpee @ 2010 01 06, 15:33)
taigi va,kad mb tą patį sako ax.gif tik va sasyskų,su cepelinais tai dar neduosiu per drąsiai tokiem mažiem ax.gif

teisingas požiūris drinks_cheers.gif
Atsakyti
taip taip, tarkius ir suaugusiam sunku suvirskint, o cia metinukui... musu mazylei irgi tuoj metukai, ir supranta, matyt, panele, kad jau nemaza, eme nebevalgyt pietums iprastos darzovienes (nei trintos, nei netrintos), uztat kerta viska, ka mes valgom, tai gaunam dabar sveikai maitintis, ne kepti, o troskinti viska.. tik va norisi kartais ir keptu bulviu kokiu, tai mazoji karta tiek prisvilo, kad teko ir jai kelis kasnelius duoti... blush2.gif o rimtai, kaip su blynais? mociute kepa kitiem anukam, tai ir mazoji baisiai nori, as taip atsargiai dar su keptu maistu, o ir verte tu bynu nekokia g.gif
beje, apie kruopas, tai labai skanios ir vertingos yra soru kruopos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2010 01 08, 13:45)

na su tais blynais aš irgi galvojau,vieni duok kiti neduok biggrin.gif
šiandien ryte prisikepiau sau ir vaikui blynelių su bananu fantastika kaip valgė,viską užgerdamas kisielium biggrin.gif
Atsakyti