Įkraunama...
Įkraunama...

Metinuko meniu

mes grizom i lt sventem, tai siandiem maziukas valge Miau varskyte, tai labai jau jam skanu (man irgi) biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes mums uz savaiteles jau 1!!! visko cia priskaitinejau, na ir daug jau valgo jusu vaikuciai, mes dar tiek visko neisragavusios, nei cepelinu, nei desreliu nei blynu... Dar neskubam, kuo puikiausiai geriam misinuka, valgom kosytes (namines), sausainis "gaidelis" didziausias skanestas biggrin.gif

Man labai idomu jusu paklausti koks jusu mazyliu dienos grafikas, tiksliau kada valgote, kada miegat o kada zaidziat ar einat i lauka? g.gif
Atsakyti
tastyte-
keliames mazdaug 10
nusiprausiam, susitvarkom, pavalgom, jei spejam, begam i lauka
pusryciams kosyciu nebevalgo, tik sausainius- visas i mama doh.gif geriam svieziai spaustas sultis.
13-15, 13.30-15 h miegas. mazdaug pusantros valandos, bet svyruoja uzmigimo laikas
Pasedim ant puoduko
mazdaug 15.30 einam valgyt darzovienes su mesa
padarau ramuneliu, melisos arbateles, kad i vakara butu raminamasis poveikis blush2.gif
uz kokios valandziukes- pusantros valgom tai, kas iskart netilpo
labai retai beiseinam i lauka popiet. laukiam sviesesniu dienu biggrin.gif
apie 19 h valgom kose su sviestu(dazniausiai, tik kruopos vis kitos)
jei yra ko, tai 20.30 h baigiam valgyt, jei nenori, tai valgo sausainius, duonyte, batona(kazkaip pamego siom dienom).
priklausomai nuo to, kiek diena miegojo, tai 21.30- 22.30 eina miegoti.dazniausiai iki 22 jau atsigulam ir siurbiam MP.
Tada kelias nakti- dazniausiai 2 kartus- 2-3 ir kokia 6-7. bet buna ir kartas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natina: 26 gruodžio 2009 - 19:42
Musu dienos eiga tokia:
8-8.30 keliames visada ryte pageriam MP, po kokios valandeles einam pusryciauti kartais nieko ir nebeisiulau, o kartais valgo koses ivairias, o kartais tik kokios duonytes, desrytes duodam riekele paciam pagrauzt.
12 val. einam pietu miegelio, bet miegam dazniausiai neilgai val, pusantros max.
13-13.30 atsikele valgom pietus, dazniausiai verdu sriubytes is vistienos, kalakutienos,neriebios kiaulienos su darzovemis ir ar makaronais, karta i savaite zuvyte verdam su morkytem, bulvytem arba grikiais.
14.00 val. einam pasivaiksciot i kiema valandikei dazniausiai visada ir joks oras mum nekliutis (nebent lietus) smile.gif
15 val. gryze is kiemo nieko rimto nevalgom jei yra noras obuoliukas, banano gabaliukas ar sausainiukas, o geriausias variantas MP.
Po to zadziam namie kol..
17 val. mes einam antro pogulio, nes mes vis dar miegam po du kartus, jei nepamiegam vakaras buna nekoks visiem sugadintas, nes vaikas neramus, irzlus pasidaro...
18 val. atsikele dazniausiai valgom ta pacia pietu sriubyte, jei nera noro veliau uz kokios val. bandom valgyti kosyte tik aisku skirtinga nei ryte smile.gif tada vel zaidimai, trali vali festivali... biggrin.gif
ir 21-22 val einam liuliuko smile.gif
Atsakyti
sveikutės
kraustomės pas jus 4u.gif
turiu iškart klaisosmuką, dukrytė jau nebenori gert MP, maitinau iki metų, ką geriau jai duoti gert? mišinuką? kokį spec pienuką, ar tiesiog karvės? dieną šiaip geria tik vandenuką,, kitko neįsiūlysi...
Atsakyti
Su valgymais tai galima imt manyt kad aš vaiką badu marinu...Mūsų dabartinė dienotvarkė:

9-10 val keliasi. 50 ml arbatytės ir ~100 ml mišinuko išgeria.
11-12 val grūdų košę valgo ~ 250-400 ml (pagal nuotaiką, gal ir skonį)
12-13 val pietų miegelis. Išmiega ~3 val. (nors sunku pasakyti kiek tiksliai išmiega. Nunešam į lovą, paguldome ir išeiname - vaikas užmiega savarankiškai, o ateiname tada kai pradeda zirzti ar atsibosta lovoj gulėt)
16 val košė su mėsa ~ 200-300 ml. (kuo mažiau mėsos tuo skaniau valgo)
visokie užkandžiavimai būna - vaisiai, sausainukai ir t.t.
Kai mes valgome būtinai ateina paskanauti. Jei maistas patinka nemažai sudoroja smile.gif
21 val naktinis miegelis. Mišinukas ~150 ml.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2009 12 27, 23:10)
Su valgymais tai galima imt manyt kad aš vaiką badu marinu...Mūsų dabartinė dienotvarkė:

9-10 val keliasi. 50 ml arbatytės ir ~100 ml mišinuko išgeria.
11-12 val grūdų košę valgo ~ 250-400 ml (pagal nuotaiką, gal ir skonį)
12-13 val pietų miegelis. Išmiega ~3 val. (nors sunku pasakyti kiek tiksliai išmiega. Nunešam į lovą, paguldome ir išeiname - vaikas užmiega savarankiškai, o ateiname tada kai pradeda zirzti ar atsibosta lovoj gulėt)
16 val košė su mėsa ~ 200-300 ml. (kuo mažiau mėsos tuo skaniau valgo)
visokie užkandžiavimai būna - vaisiai, sausainukai ir t.t.
Kai mes valgome būtinai ateina paskanauti. Jei maistas patinka nemažai sudoroja smile.gif
21 val naktinis miegelis. Mišinukas ~150 ml.

kad mano spaip badmiriautu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2009 12 27, 23:53)
sveikutės
kraustomės pas jus 4u.gif
turiu iškart klaisosmuką, dukrytė jau nebenori gert MP, maitinau iki metų, ką geriau jai duoti gert? mišinuką? kokį spec pienuką, ar tiesiog karvės? dieną šiaip geria tik vandenuką,, kitko neįsiūlysi...

mano nuomone verta butu pameginti misinuka, nes jis turi visokiu reikalingu vaikams komponentu. karves pienas tiek daug naudingu medziagu neturi. bet geriausia jei jusu normali pediatre, tai pasiklauskit jos, ji turetu patarti..
bet jei atsisako MP tai gali ir misinuko negerti.. bet pameginti manau verta.
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2009 12 28, 09:17)
mano nuomone verta butu pameginti misinuka, nes jis turi visokiu reikalingu vaikams komponentu. karves pienas tiek daug naudingu medziagu neturi. bet geriausia jei jusu normali pediatre, tai pasiklauskit jos, ji turetu patarti..
bet jei atsisako MP tai gali ir misinuko negerti.. bet pameginti manau verta.

ji gyvenime buteliuko nemačius ax.gif , iš ko jį duot? pro puodelį neprabėgs?
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2009 12 28, 13:26)
ji gyvenime buteliuko nemačius  ax.gif  , iš ko jį duot? pro puodelį neprabėgs?

kažin ar tokia mažutė atsigers iš puoduko pabandykit gertuvę 4u.gif
Atsakyti
as savajai jai nuo 6 men daviau is puodelio gerti ir kuo puikiausiai. tai manau metuku mergyte visai nemazyte wink.gif pameginkit ir pamatysit kaip pavyks. o jei buteliuko nemacius tai nereiskia kad jo nepripazins.. viska reik megint..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.kite: 29 gruodžio 2009 - 21:03
Ir mes rytoj švęsime pirmąjį gimtadienį. Kraustomės čia.
O mano sūneliui Miau varškytė (braškinė) nelabai tiko, pavalgęs pavakarių, naktį atsirūgo "braškine sintetika".
Atsakyti