Įkraunama...
Įkraunama...

Metinuko meniu

QUOTE(nakvisa @ 2009 12 09, 01:38)
drinks_cheers.gif mes taip pat valgom zuvyte.... smile.gif na kartais dar padarau kukuliuku is sumaltos zuvytes,idedu dar tarkuotos morkytes patroskinu pienuke... smile.gif
maniske megsta jogurtukus,varskytes,na visus pieniskus produktus,o va omletuko ant sviestuko kepto tai ne.... schmoll.gif jei patinka virtas kiausinis...tik man neramu,kad ji pusryciu nevalgo.... unsure.gif atsikelia kokia 9:00 ikala pienuko doze ir gali iki 12:00 starkseti.... unsure.gif o jei pietu nuluzta ir 14:00 pavalgo.... unsure.gif kaip manot,gal man neduoti jai pienuko o geriau padarytio kokia pieniska kose ir duoti arbatytes ryte...?

manau neverta pergyventi kad maziuke nevalgo pusryciu.. juk ji isgeria pienuko, o tai juk irgi maistas sitiems vabaliukams, juk misinuke pilna visokiu komponentu jiems reikalingu ir jie yra gana sotus, todel ir nevalgo nieko daugiau.
manoji irgi ryte isgerusi pienuko nevalgo iki pietu nieko, o pietus aisku kai atsikelia po pirmojo miegelio wink.gif apie 14 val
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2009 12 09, 00:38)
drinks_cheers.gif mes taip pat valgom zuvyte.... smile.gif na kartais dar padarau kukuliuku is sumaltos zuvytes,idedu dar tarkuotos morkytes patroskinu pienuke... smile.gif
maniske megsta jogurtukus,varskytes,na visus pieniskus produktus,o va omletuko ant sviestuko kepto tai ne.... schmoll.gif jei patinka virtas kiausinis...tik man neramu,kad ji pusryciu nevalgo.... unsure.gif atsikelia kokia 9:00 ikala pienuko doze ir gali iki 12:00 starkseti.... unsure.gif o jei pietu nuluzta ir 14:00 pavalgo.... unsure.gif kaip manot,gal man neduoti jai pienuko o geriau padarytio kokia pieniska kose ir duoti arbatytes ryte...?

normalu, nuo pienuko sotus vaikas 4u.gif maniskis apie 7 geria MP, tai vos ne iki 12-kos straksi.
Atsakyti
Bet kad tokiems metinukams ir didesniems jau gal nebereikėtų ryte pirmo maitinimo pakeist pienuku g.gif Kažkaip jau ne iš vieno pediatro girdėjau tokią nuomonę, kad virš metukų vaikams pienukas (ypač mišinukas, ne MP) geriausias tik vakare prieš miegą, daugiau jo jau nebereiktų ax.gif
Nors gal kiek tėvų, tiek ir nuomonių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2009 12 09, 00:38)

nuo pienuko mano maziukus irgi kokias 2-3val. sotus buna, bet rytais pienuka jau iskeiciau i kose ar kita koki maistuka...

jei neramu, gali pusryciams duoti maistuka....
Atsakyti
na as duodu ozkytes piena,nes jis savo sudetimi artimiausias mamos pienui.... 4u.gif misinuko mes nebegeriam....o ir is gerimo nelabi ka ji megsta tik pienuka ir arbatytes... unsure.gif na bet nuraminot,kad nemano vienintele tokia.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2009 12 09, 19:34)
na as duodu ozkytes piena,nes jis savo sudetimi artimiausias mamos pienui.... 4u.gif misinuko mes nebegeriam....o ir is gerimo nelabi ka ji megsta tik pienuka ir arbatytes... unsure.gif na bet nuraminot,kad nemano vienintele tokia.... 4u.gif

o is kur perkat ozkytes piena?
Atsakyti
As dar vis apie ta pacia zuvi.... blush2.gif
o su kuo Jus ja sumalat, kepant zuvies kotletukus?
mesmale, blenderiu ar dar kuo nors?
Atsakyti
Aš tai žuvį duodu keptą garų puode su daržovėmis (morkom, žirneliais) ir virtais ryžiais, be to perku žuvies file, be jokių kauliukų, tai ir susitrina nesunkiai, o ir pakramtyt nelabai yra ką. Morkytę tik jei garpuody ruošiu, tai pertrinu su blenderiu, nes būna kietoka.
Arba.... kai darau žuvytę visai šeimynai, skanauja ir mažius, va taip va: dedu žuvies file tuos kuriuos ledo luitas vadinu doh.gif ant skardos, ant viršaus smulkintas svogūnas/morka/majonezas be konservantų/pipiriukų saikingai ir į orkaitę! valgom visi kartu!
Kažkaip niekad paprastai neverdu žuvies... pati žuvienės nemėgstu, tai ir vaikui nesiūlau blush2.gif
O gal visai skanu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiara two in one @ 2009 12 10, 20:11)
Aš tai žuvį duodu keptą garų puode su daržovėmis (morkom, žirneliais) ir virtais ryžiais, be to perku žuvies file, be jokių kauliukų, tai ir susitrina nesunkiai, o ir pakramtyt nelabai yra ką. Morkytę tik jei garpuody ruošiu, tai pertrinu su

spaliukus apleidai vos pagimdzius, nutiko kas g.gif ?

O as siandien jau visai be kantrybes, net asaros byra, kaip mazius nevalgo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2009 12 10, 20:32)
spaliukus apleidai vos pagimdzius, nutiko kas  g.gif ?

O as siandien jau visai be kantrybes, net asaros byra, kaip mazius nevalgo  verysad.gif

neliudek 4u.gif
bandyk apetita suzadinti kaip as dariau savajam kai nevalge - virdavau vista+persikai, arba jautiena+anasas,(aisku jei nealergiskas) tas suldamas jam patikdavo, o poto mazinau mazinau kol jo neliko visai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2009 12 11, 15:12)
neliudek  4u.gif
bandyk apetita suzadinti kaip as dariau savajam kai nevalge - virdavau vista+persikai, arba jautiena+anasas,(aisku jei nealergiskas) tas suldamas jam patikdavo, o poto mazinau mazinau kol jo neliko visai  biggrin.gif

duodavau ir as kalakutiena su slyvu tyrele. bet kad jis net vaisiu nevalgo- persimonas+bananas, kai seniau skaniai valge. siandien dar dorai nevalges, nemiegojes doh.gif verysad.gif
Atsakyti
sveikos,cia minejo kad zuvies file perkat kur uzsaldyta buna ir dar vaikams duodat ....tai kad ten zuvies ne su ziburiu nerasi,absoliuciai jokiu maistingu medziagu nera,vien tik chemija,i tokia zuvi ileidzia chemijos kuri istirpina tuos kaulus....jau septinti metai kai tokiu file neperku,perku tik gyva zuvi arba sugaunam patys,skonis nepalyginamai,nera net ka kalbeti....pagalvokit ka duodat....
Atsakyti