QUOTE(nakvisa @ 2009 12 09, 01:38)
mes taip pat valgom zuvyte.... na kartais dar padarau kukuliuku is sumaltos zuvytes,idedu dar tarkuotos morkytes patroskinu pienuke...
maniske megsta jogurtukus,varskytes,na visus pieniskus produktus,o va omletuko ant sviestuko kepto tai ne.... jei patinka virtas kiausinis...tik man neramu,kad ji pusryciu nevalgo.... atsikelia kokia 9:00 ikala pienuko doze ir gali iki 12:00 starkseti.... o jei pietu nuluzta ir 14:00 pavalgo.... kaip manot,gal man neduoti jai pienuko o geriau padarytio kokia pieniska kose ir duoti arbatytes ryte...?
maniske megsta jogurtukus,varskytes,na visus pieniskus produktus,o va omletuko ant sviestuko kepto tai ne.... jei patinka virtas kiausinis...tik man neramu,kad ji pusryciu nevalgo.... atsikelia kokia 9:00 ikala pienuko doze ir gali iki 12:00 starkseti.... o jei pietu nuluzta ir 14:00 pavalgo.... kaip manot,gal man neduoti jai pienuko o geriau padarytio kokia pieniska kose ir duoti arbatytes ryte...?
manau neverta pergyventi kad maziuke nevalgo pusryciu.. juk ji isgeria pienuko, o tai juk irgi maistas sitiems vabaliukams, juk misinuke pilna visokiu komponentu jiems reikalingu ir jie yra gana sotus, todel ir nevalgo nieko daugiau.
manoji irgi ryte isgerusi pienuko nevalgo iki pietu nieko, o pietus aisku kai atsikelia po pirmojo miegelio apie 14 val