QUOTE(ivory @ 2007 08 12, 10:20)
sveikos, mamos,
dukrytei metukai laiko, jau kaip ir didelė
nors dar valgo MP, bet vis dažniau susiduriu su problema "ką gaminti????" nesinori kasdien duoti tą pačią daržovių-mėsos ar daržovių-žuvies košę. jau kartais išmonės priktrūksta
ryte vakare - pieniška košė, bet kartais ir tos atsisako. sūrelių ir varškyčių neįkiši. pabandėm virtą kiaušinį - visai skaniai valgo, bet dažniau kaip kartą per savaitę gi neduosi... dešrelių ir kitos sintetikos duoti nesinori
ką savo mylimukams gaminate jūs? kuo paįvairinate racioną? pasidalinkite savo idėjomis
Maniškiui jau 1 ir 3 mėnesiai bet dar beveik viską gaminu jam atskirai
Mūsų meniu:
omletukai,
varškėtukai,
virtų bulvių kukuliukai
makaronai su sūriu, su varške, su įvairia mėsyte, su žuvimi,su daržovėmis, su vaisiais) priklauso nuo to su kokiais priedais ir kokiu laiku valgoma, jei su varške ar vaisiais tada pusryčiams, jei su mėsyte pietums.
Įvaiių kruopų košės, irgi kaitaliojam priedus kaip ir makaronams
plovas,
įvairios sriubytės, čia jau nuo mūsų bendro stalo
Aišku gauna ir to maisto, kurį valgome mes, bet dar stengiamės smarkiai neapkrauti mažiuko skranduko sunkiau virškinamais, keptais patiekalais.
Papildyta:
QUOTE(ivory @ 2007 08 14, 07:14)
o jūs mėsytę parduotuvėj perkat? aš kažkai pvis prisibijau, baisu kai nežinai kaip užaugintas gyvuliukas
gal kokio hormonų ar antibiotikų prifarširuotas
aišku, gerai kai pas mane kaime visko galima gaut - ir vištienos ir kiaulienos, ir triušienos. ir žinai kaip užauginta
bet triušinea man nepatinka kažkokia šlykšti ta mėsa atrodo
kol buvo kūdikėlis ieškojome pažinčių kaimuose ir pirkdavome iš jų, o dabar jau perkame parduotuvėj
Turiu pažįstamą pardavėją mėsos skyriuje tai prkame kai ji dirba, dėl visų hormonų, tai aišku kad ji niekuo mums pagelbėti negali, bet dėl šviežumo ir gražesnio gabalėlio esam ramūs