Įkraunama...
Įkraunama...

Metinuko meniu

QUOTE(*Selma* @ 2009 11 02, 11:25)
Tai gal bent vaisius valgo? Duok kokį bananą ar obuoliuką pačiai į rankytę.

visiskai nieko, jokiu vaisiu, kartai juodos duonos riekele suvalgo, darem kraujo tyrima - viskas normoj, bet as vis tiek pergyvenu. verysad.gif
Atsakyti
kira, o skysčių kitų normaliai geria?

įdomu kiek metinukai išgeria, apytiksliai? mano bičas baisiai negeriantis, neramu net.
Atsakyti
QUOTE(/Kira/ @ 2009 11 02, 12:28)
visiskai nieko, jokiu vaisiu, kartai juodos duonos riekele suvalgo, darem kraujo tyrima - viskas normoj, bet as vis tiek pergyvenu. verysad.gif

Nepergyvenk, gal užtenka tiek kiek suvalgo.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2009 11 02, 15:41)
kira, o skysčių kitų normaliai geria?

įdomu kiek metinukai išgeria, apytiksliai? mano bičas baisiai negeriantis, neramu net.

Skysciu tai pakankamai geria as kiekviena diena verdu apie du litrus kompoto, tai manau daugiau nei litra isgeria!
Kai daviau gert is puoduko, mazai gere, bet buteliuko negrazinau, poto priprato ir viskas dabar gerai, tevelis kartais sultys duoda bet as pradedu labai bartis,nes po ju nenori mano kompoto gert lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(/Kira/ @ 2009 11 02, 12:28)

Pas mus ta pati problema su vaisiais, uogomis, jogurtais ir visais pieno produktais. Pamato, net į burną neima, teplioja visur ir neragauja nors tu ką schmoll.gif

QUOTE(airv @ 2009 11 02, 15:41)

Aš dar maitinu MP, tai per dieną papildomų skysčių išgeria max 100 ml., bet šlapinasi daug, tai matyt MP atsigeria.

QUOTE(/Kira/ @ 2009 11 02, 16:00)
Skysciu tai pakankamai geria as kiekviena diena verdu apie du litrus kompoto, tai manau daugiau nei litra isgeria!
Kai daviau gert is puoduko, mazai gere, bet buteliuko negrazinau, poto priprato ir viskas dabar gerai, tevelis kartais sultys duoda bet as pradedu labai bartis,nes po ju nenori mano kompoto gert  lotuliukas.gif

Žinai, kažkur skaičiau, kad vaikas gali nevalgyti dėl to, kad per daug skysčių išgeria, skrandukas užsipildo ir viskas. O jei pabandytum kelias dienas riboti skysčius, gal pradėtų daugiau maisto suvalgyti g.gif Arba gerti duok vandenuką, o ne kompotuką, gal jis saldus ir apetitas dingsta.
O dėl močiučių tai geriau neimtį galvą, mane irgi su žemėm maišo, kad vaikui valgyt neduodu nieko naujo, kad sulčių neduodu, obuolio nemaitinu. Palikau vaiką su močiutėm ir sakau duokti jūs ką norit, maitinkit kaip norit. Tai pačios pamatė, kad negali sumaitinti, bet vis tiek aš kalta, kad ji nevalgo lotuliukas.gif

Tiesa, o kaip jūs išderinat 5 maitinimus? Aš vos 4 sutalpinu, nes miega tai dar 2 kartus ar ryte prabudus ir prieš užmiegant vakare kai valgo MP tai jau skaitosi maitinimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintė: 03 lapkričio 2009 - 10:22
Pritariu dėl skysčių, jie gali "užkimšti" skranduką ir vaikas nenori valgyti.
----
Pas mus irgi močiutės pamokslauja, bet kai teko pačioms pamaitint, tai apsiramino smile.gif

Maitinimai pas mus būna 3 (košės) ir ryte, bei vakare mišinukas (jei geria). Jis naktį dar valgo, tai gaunasi 1-2 naktiniai atsigėrimai po 80-100 ml.
Atsakyti
As su ja nieko negaliu padaryti, bandziau kai keliasi duot valgyti nevalgo, atsigeria kompoto ir laksto, pirma karta pavalgo 11 val, 13 eina miegot atsikelia 14:40 nieko nevalgo - po valandos suvalgo 2 indelius jogurto ir vel aksto atsigeria pastoviai kai uzsimano, lauke visai nevalgo ir negeria, kartais pavalgo 19 val. bet labai retai, ir pries miega vel kompotas cia jau 22 val. ir iki 9 ryto mes miegam thumbup.gif , ji nuo pat gimimo nesikele nakti nei gert nei valgyti! net nezinau ar tai gerai? nes visos pazistamos sako kad ju vaikai keliasi nakti iki dvieju metuku atsigert!
Atsakyti
QUOTE(/Kira/ @ 2009 11 03, 15:15)
As su ja nieko negaliu padaryti, bandziau kai keliasi duot valgyti nevalgo, atsigeria kompoto ir laksto, pirma karta pavalgo 11 val, 13 eina miegot atsikelia 14:40 nieko nevalgo - po valandos suvalgo 2 indelius jogurto ir vel aksto atsigeria pastoviai kai uzsimano, lauke visai nevalgo ir negeria, kartais pavalgo 19 val. bet labai retai, ir pries miega vel kompotas cia jau 22 val. ir iki 9 ryto mes miegam thumbup.gif , ji nuo pat gimimo nesikele nakti nei gert nei valgyti! net nezinau ar tai gerai? nes visos pazistamos sako kad ju vaikai keliasi nakti iki dvieju metuku atsigert!

Kad naktį nesikelia tai liuks thumbup.gif O dėl valgymų labai sunku ką patarti, nes pačios nevalgiukė, bet mano ir negeria. Viena moteriškė kieme patarė neduoti jokių užkandžių (nors pas mane ji ir taip nelabai juos puola), maitinti tuo pat metu, kad suvalgys tik 1 ar 2 šaukštelius maisto, bet tipo atsiras įprotis, kad tuo laiku valgoma, paskui GAL tas kiekis suvalgomo maisto didės. Šiaip tai su tais patarimais mes jau pasiekėm nuo 1-2 šaukštelių iki 200 g. per kartą.
Sakei kraujas geras, o svoris irgi normalus ? jei viskas normoj tai tegul valgo kaip jai norisi. Tik mėsytės ir daržovių vis tiek reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(/Kira/ @ 2009 11 03, 15:15)

Labukas,o as galvojau kad mano nevalgiukas doh.gif nu bet cia tai tau is vis sunku doh.gif vietoj kompoto duok vandens gerti, kad ir pyks ar negers vistiek neduok kompoto, ji saldziai prigeria ir nebenori valgyti.Mano mazius valgo tris kartus koses, dazniausiai suvalgo apie 200gr, bet... kraujas blogas, svoris mazas, bet valgo , laksto labai ir vat , matyt tokie vaikai ir nieko cia nepadarysi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2009 11 03, 15:39)
Kad naktį nesikelia tai liuks  thumbup.gif  O dėl valgymų labai sunku ką patarti, nes pačios nevalgiukė, bet mano ir negeria. Viena moteriškė kieme patarė neduoti jokių užkandžių (nors pas mane ji ir taip nelabai juos puola), maitinti tuo pat metu, kad suvalgys tik 1 ar 2 šaukštelius maisto, bet tipo atsiras įprotis, kad tuo laiku valgoma, paskui GAL tas kiekis suvalgomo maisto didės. Šiaip tai su tais patarimais mes jau pasiekėm nuo 1-2 šaukštelių iki 200 g. per kartą.
Sakei kraujas geras, o svoris irgi normalus ? jei viskas normoj tai tegul valgo kaip jai norisi. Tik mėsytės ir daržovių vis tiek reikia  g.gif

svoris tas pas mus labai geras biggrin.gif i ja kai lauke pazuri zmones sako kad turbut labai geras apetitas ... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif as pergyvenu tik del to kad kai prades eit i darzeli kas gi ten tada bus, su ja ten nieks nezais, ka duos ta ir tures valgyti, o kai jai bandom ka nors duot is normalaus maisto prasideda isterika, tai kad darzely taip nebutu, nes poto nenores i ji eit verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(daiva1979 @ 2009 11 03, 22:42)
Labukas,o as galvojau kad mano nevalgiukas doh.gif nu bet cia tai tau is vis sunku doh.gif vietoj kompoto duok vandens gerti, kad ir pyks ar negers vistiek neduok kompoto, ji saldziai prigeria ir nebenori valgyti.Mano mazius valgo tris kartus koses, dazniausiai suvalgo apie 200gr, bet... kraujas blogas, svoris mazas, bet valgo , laksto labai ir vat , matyt tokie vaikai ir nieko cia nepadarysi doh.gif

o kas butent su krauju? hemoglobinas zemas ar kas kita? g.gif
siandien neduodu kompoto - tai kol kas negeria isvis, ziuresiu kas toliau bus! Ji su harakteriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(/Kira/ @ 2009 11 04, 13:53)
svoris tas pas mus labai geras  biggrin.gif  i ja kai lauke pazuri zmones sako kad turbut labai  geras apetitas ...  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  as pergyvenu tik del to kad kai prades eit i darzeli kas gi ten tada bus, su ja ten nieks nezais, ka duos ta ir tures valgyti, o kai jai bandom ka nors duot is normalaus maisto prasideda isterika, tai kad darzely taip nebutu, nes poto nenores i ji eit  verysad.gif
Papildyta:
siandien neduodu kompoto - tai kol kas negeria isvis, ziuresiu kas toliau bus! Ji su harakteriu  doh.gif

kai nevalgo labai tai hemoglobinas nukrenta, tada dar labiau apetito neturi. Bet jei pas jus svoris geras, tai gal praeis tas nevalgymo etapas, gal dantys dygsta.
Atsakyti
QUOTE(/Kira/ @ 2009 11 04, 13:53)
svoris tas pas mus labai geras  biggrin.gif  i ja kai lauke pazuri zmones sako kad turbut labai  geras apetitas ...  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  as pergyvenu tik del to kad kai prades eit i darzeli kas gi ten tada bus, su ja ten nieks nezais, ka duos ta ir tures valgyti, o kai jai bandom ka nors duot is normalaus maisto prasideda isterika, tai kad darzely taip nebutu, nes poto nenores i ji eit  verysad.gif
Papildyta:
siandien neduodu kompoto - tai kol kas negeria isvis, ziuresiu kas toliau bus! Ji su harakteriu  doh.gif

hemoglobinas mazas 114 , metukai jau yra ir 14 dienu sveria tiktai 8,500 , o ugis 74cm , nu mes abu ne is aukstuju , bet vistiek noretusi daugiau g.gif
Atsakyti