Įkraunama...
Įkraunama...

Metinuko meniu

QUOTE(edekka @ 2009 08 08, 09:22)
tai kad net nenori sestis i maitinimo kedute verysad.gif pamato maista rekia ne ne ne.ji man valge neblogai ,tol kol neparagavom jogurtuko ir varskytes .jogurtuka ir varskyte valgo puikiai o jokio kito maistuko neikisi.

maniškis nors ir valgo neblogai, bet kruopų košės pabodo, tai vakar paįvairinimui daviau tokią košę: truputį ryžių dribsnių išviriau, sumaišiau su grūdėta varške ir pusę banano įtarkavau. valgė super skaniai thumbup.gif pabandykit, gal pavyks apgaut ir pamažu padidinant kruopų kiekį vėl valgys mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 08 13, 12:52)
Keliskart perkandu, jei užsimano ko paragaut iš mano lėkštės, o ką? bigsmile.gif  Su šešiais dantim jis dar nemoka gerai sukramtyt.

Aisku,cia jusu reikalas,bet as nedrisciau niekam pasiulyti maisto is savo burnos bijau.gif
Atsakyti
Kol vaikiukas mazas, nieko cia baisaus nematau. As irgi kartais taip darydavau. Ir tikrai ne as vienintele ax.gif Aisku, jei dantys ispuve, tai reiktu susilaikyti nuo tokiu dalyku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2009 08 14, 17:42)
Kol vaikiukas mazas, nieko cia baisaus nematau. As irgi kartais taip darydavau. Ir tikrai ne as vienintele  ax.gif Aisku, jei dantys ispuve, tai reiktu susilaikyti nuo tokiu dalyku  lotuliukas.gif

Nenoriu cia diskutuoti,nes nelabai i tema mes cia biggrin.gif bet siaip,tiesa sakant,nesu maciusi,kad kazkas maitintu vaika pakramtytu maistu doh.gif man tai atrodo slykstu,nes zinau,kad pati negaleciau valgyti maisto is kito burnos,ir visai jau nebesvarbi dantu bukle,nei kieno ta burna...taigi jei pati nevalgyciau,tai niekaip nesugalvociau siulyti ir vaikui nono.gif ,ir kazkaip niekad net nesusimasciau apie tai unsure.gif kol visai nesukramtydavo,blenderiuodavau maista,o veliau sakute pertrindavau,dabar jau senokai kramto pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 08 13, 12:52)
Keliskart perkandu, jei užsimano ko paragaut iš mano lėkštės, o ką? bigsmile.gif  Su šešiais dantim jis dar nemoka gerai sukramtyt.

mega_shok.gif bet gi gyvenam ne gūdumos laikais , yra įvairiausių prietaisų, galų gale šakutė, kuriagalima sutrinti maistą...
mažų mažiausiai tai nehigieniška..
Nepagalvojat,o kokias maisto medžiagas vaikas gauna iš jūsų sukramtyto maisto... juk jūs kramtydama daug ką pasisavinat...
na jūsų reikalas, bet nepykit šlykščiau nebūna
QUOTE(aaushra @ 2009 08 14, 15:45)
Aisku,cia jusu reikalas,bet as nedrisciau niekam pasiulyti maisto is savo burnos  bijau.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kitam savo vaikiukui, tai as irgi jau neduociau pakramtyto maisto blush2.gif
Atsakyti
Yra gi sakuciu ir kitu prietaisiu, su kuriais galima susmulkinti maista, taip, kad mazylis sukramtytu turedamas ne daug dantuku....

mes turim 8, bet ir tai jau pats mazylis kramto... su sakute pasmukinu gabaliukus, ir usio, toliau pats thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lili78 @ 2009 08 15, 10:02)
mega_shok.gif bet gi gyvenam ne gūdumos laikais

Panašu, kad gūdumos, jei kažkas nesugeba posto perskaityt blink.gif Vaiko maistą ruošiu su "prietaisais". O to, kurio neruošiu (pvz svečiuose ar kur), nekramtau, o perkandu priekiniais dantimis kartą ar du, laikydama pirštais. Burnoje nelaikau, seilėm nevilgau. Ir tai tik mėsą. Jei kam dar neaišku, galiu įdėt filmuotą medžiagą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 08 17, 11:59)
Panašu, kad gūdumos, jei kažkas nesugeba posto perskaityt blink.gif  Vaiko maistą ruošiu su "prietaisais". O to, kurio neruošiu (pvz svečiuose ar kur), nekramtau, o perkandu priekiniais dantimis kartą ar du, laikydama pirštais. Burnoje nelaikau, seilėm nevilgau. Ir tai tik mėsą. Jei kam dar neaišku, galiu įdėt filmuotą medžiagą bigsmile.gif

Nea,geriau nedekit bijau.gif
Atsakyti
Manau laikas jau tema pakeisti smile.gif

O kaip jus vaikiukams zuvi ruosiat? Nes mano dukryte jos visai nevalgo... Siandien sakiau vel pabandysiu kaip nors skaniau pagaminti, gal suvalgys bent sauksteli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2009 08 19, 10:02)
O kaip jus vaikiukams zuvi ruosiat? Nes mano dukryte jos visai nevalgo... Siandien sakiau vel pabandysiu kaip nors skaniau pagaminti, gal suvalgys bent sauksteli  ax.gif

Aš tai ruošiu labai paparstai blush2.gif Viską troškinu : žuvies gabaliuką, bulvę, morkytę, šiek tiek įdedu česnako, svogūno, pipirai , druska,galima ir kitokių prieskonių, kaip kam patinka, pabaigoje krapo ir grietinės, tiesa dar beriu ir makaronų šiek tiek, nes su ryžias karta bandžiau, tai ne taip skaniai valgė. Tfu x6k. bet žuvį valgom kartą per savaitę ir tikrai skaniai smile.gif
Atsakyti
gal kas pasiulys kanors skanaus is mesos nes mano metinukas visai atsisako valgyti mesos man jau pritruko fantazijos ka negaminu nieko nevalgo.
Atsakyti