O as visada pieniskas kosytes,sriubytes verdu vakarienei-grikiu,meziniu,kvietiniu,gerkuleso...paprasta ir greita!
Vakarienei ruosiu kanors lengvo, pvz. pieniška sriuba, arba daržoviu,. Duodu kartais visai prieš miega, jogurto ar desertinės varškės, nes paprastos nevalgo . Javinukai irgi praverčia.
Įvairios košės su įvairiais priedais
Vakarienės pagrindinis meniu - įvairios kruopų košės (maniškei beveik 1,5 m.) Labai retai, paįvairinimui duodu sumuštinuką ar pienišką dešrelę. Šiaip pieniškų sriubų ir kiaušinio bet kokiame pavidale nevalgo
QUOTE(torasama @ 2007 05 10, 14:45)
Vakarienei ruosiu kanors lengvo, pvz. pieniška sriuba, arba daržoviu,. Duodu kartais visai prieš miega, jogurto ar desertinės varškės, nes paprastos nevalgo . Javinukai irgi praverčia.
vakarienei valgom varskyte, jogurtuka arba vaisine tirele, ir manau kad ivairios koses, o ypac bulviu yra per sunkus maistas vakarienei suaugusiam, o ka jau kalbeti apie vaika...
Pieniškas košes mano zuikis valgo. Dažniausiai paskaninu uogiene
Gal kas zino ar 1,5 vaikui galima i darzoviu kose boroko ideti?
As dar labai mazai ka duodu valgyt nuo bendro stalo. Duodu tik paragaut po truputi, bijau.
As dar labai mazai ka duodu valgyt nuo bendro stalo. Duodu tik paragaut po truputi, bijau.
Žinoma, kad galima tokio amžiaus vaikui buroką .Aš jau porą mėn kaip duodu paragauti mažei savo marinuotų burokėlių.Ir šaltibarščius labai skaniai kapoja .Maniškei metai ir 2 mėn.O jūsų kleckas jau 1,5 metų, tai labiau įvairinti reikia maistą ir nebijoti.Juk žarnynas jau susiformavęs.Vengti aštraus ir prikepinto maisto, o visą kitą galima jau drąsiai duoti tokiam žmogiukui
QUOTE(Indula @ 2007 06 01, 08:07)
Žinoma, kad galima tokio amžiaus vaikui buroką .Aš jau porą mėn kaip duodu paragauti mažei savo marinuotų burokėlių.Ir šaltibarščius labai skaniai kapoja .Maniškei metai ir 2 mėn.O jūsų kleckas jau 1,5 metų, tai labiau įvairinti reikia maistą ir nebijoti.Juk žarnynas jau susiformavęs.Vengti aštraus ir prikepinto maisto, o visą kitą galima jau drąsiai duoti tokiam žmogiukui
Jau reiketu kazkaipryztis pradeti duoti musu maisto, bet man ji dar tokia mazute, o tokia baile . Labai bijau primaitinti nesamoniu
QUOTE(Indula @ 2007 06 01, 08:07)
Ir šaltibarščius labai skaniai kapoja
Manoji irgi labai mėgsta šaltibarščius