Įkraunama...
Įkraunama...

Metinuko meniu

QUOTE(Muskatine69 @ 2009 03 31, 14:20)
ne nu rimtai biggrin.gif

Tikiu, nes ir pas mane ožkytė, britkinasi kiekvienu nauju maistu, o jei dar koks gabaliukas papuolė košytėje tai iš kart veeeeee ir krenta viskas iš burnytės doh.gif
Atsakyti
o galjau vaiksto tavo lelyte?? smile.gif
Atsakyti
Nu va paragavo maniskis kepeneliu ir patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Muskatine69 @ 2009 03 31, 21:39)
o galjau vaiksto tavo lelyte?? smile.gif

Sienom įsikibus vaikšto, bet nešliaužia iš vis doh.gif O JŪSŲ ar vaikšto? g.gif
Atsakyti
maniskis ropja kaip turi buti, pats dar neina, kartais pasileidzia va, pamirsta kad stvi, ir krenta ant uzpkalaiuko biggrin.gif
o siaip isikibes eina kaip turi but, spintelem, sienom smile.gif durys idomiausias daiktas biggrin.gif reikia pasiekt rankena atidaryt uzdaryt, ir taip visa diena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaEstera @ 2009 03 30, 17:32)
Man tas pats, negaliu pakesti kaip taip kišasi ir lenda į akis su savo atsibodusiais komentarais.  schmoll.gif Nežinau, mano mergytė turi 5 dantukus 3 viršuje ir 2 apočioje ir nieko man nekramto, jei tik koks stambesnis gabaliukas papuola košėje, tuoj spjauna arba vemt pradeda ir iki pat šiol viską turiu blenderiuoti. Man sako  leisk kramtyti, šakute sutrink, bet ką aš galiu padaryti jei ji spjauna, nevalgo arba vemt pradeda, einu ir blenderiuoju visas košes, ką nevalgiusę laikyti?!!!! Ankščiau būdavo nors grikių, avižų, košes valgydavo (blenderiuotas) dabar ir tų nebevalgo, nebežinau ką daryti. Kaip pripratinti ją kramtyti? Gal kaip daugiau dantukų turės, tada viskas ir susitvarkys, nes dabar duodi kokio maisto neblenderiuoto, tai velia, velia burnoje ir spjauna, arba vemti pradeda.

Lygiai taip pat buvo ax.gif bet viskas apsiverte aukstyn kojom kai prasikale kruminiai dantys ir nei sio nei is to pradejo jis kramtyti blink.gif bigsmile.gif sunkiai sekasi, bet vis i prieki ne atgal smile.gif
Kantrybes 4u.gif
Atsakyti
kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Mano mergaitei balandzio 28 d bus metukai ir jau vaikscioja nuo 11 men smile.gif
Atsakyti
saunu clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Muskatine69 @ 2009 04 07, 13:38)

Ir mes dar nevaikščiojam verysad.gif
Paeina mūsų mažiukas kelis žingsnius ant pirštų galiukų kaip balerina ir gaudykit jį,nes pats sustoti nemoka doh.gif
Ir viskas nuo vaikštukų unsure.gif
Atsakyti
kol neskaičiau šios temos, maniau, kad su mano mažium bus bėdos dėl kramtymo, nes stambaus maisto nevalgo - spjauna, žiaugčioja, apsivemia. turi 9 dantis, laukiam 4 krūminių (turbūt visų iškart, nes guzai ohoho). o valgo tik pabudęs mišinuką, ryte ir vakare košes (Nordic, Milupos ar ryžių, grikių), pietums (būtinai sublenderiuotą) mėsytę su daržov. pats graužia duoniukus, sausainius, mėgsta bananą, obuolį tarkuotą. ir visada ateina paragaut iš mūsų lėkštės. bet daug neima, paragauna ir drožia kokią šunybę krėst lotuliukas.gif pats laksto nuo 11 mėn., tai jau žino kur galima ką įdomaus rast lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritakazl @ 2009 04 06, 21:55)
Mano mergaitei balandzio 28 d bus metukai ir jau vaikscioja nuo 11 men smile.gif

maniškis irgi 11 pradėjo vaikščioti tongue.gif
Atsakyti