Įkraunama...
Įkraunama...

Metinuko meniu

QUOTE(neju @ 2009 02 24, 11:54)
Suprantu jus, kadangi mes taip pat vargstam su valgymu. As tai turiu nukreipti jo demesi kazkokiais daiktais, tada idedu sauksteli koses. mirksiukas.gif Sakoma, kad taip negalima daryt, bet kitaip nevalgo schmoll.gif

pas mus irgi tas pats,bet kad jam labai greitai jau nusibosta kazkoks daiktas,jau net nzn nei ka duoti,bet dabar isigudrino,kazka naujo duodi bet vistiek neissizioja,taip kietai uzciaupes lupytes,kad niekaip neikisi doh.gif
Atsakyti
suprantu mamytes, auginancias nevalgiukus verysad.gif . Mano vaikutis, tai vos maista pamates nusisuka, vos ne per prievarta pirma sauksteli ikisu (suprantu, kad netinkamas sprendimas, bet neisivaizduoju, kaip itikint metinuka paragaut), jei maistas patinka - valgo ir daugiau. o siaip - viskas, kas sveika ir kudikiska - atsibodo. Pusrycius valgom kartu, t.y ta pati: koses, varske, kiausinius (bet man jau ir paciai bloga nuo tokio maisto, todel ir vaikuti suprantu), o duot visokiu desreliu, desru bei pastetu vaikui - ranka nekyla. Nebeisivaizuoju - kuo maitint
Atsakyti
QUOTE(Rita25 @ 2009 02 24, 15:29)
suprantu mamytes, auginancias nevalgiukus  verysad.gif . Mano vaikutis, tai vos maista pamates nusisuka, vos ne per prievarta pirma sauksteli ikisu (suprantu, kad netinkamas sprendimas, bet neisivaizduoju, kaip itikint metinuka paragaut), jei maistas patinka - valgo ir daugiau. o siaip  - viskas, kas sveika ir kudikiska -  atsibodo. Pusrycius valgom kartu, t.y ta pati: koses, varske, kiausinius (bet man jau ir paciai bloga nuo tokio maisto, todel ir vaikuti suprantu), o duot visokiu desreliu, desru bei pastetu vaikui - ranka nekyla. Nebeisivaizuoju - kuo maitint

tas ir baisiausia,kad seniau viska valge trigubom porcijom,o db nieko,tai pradejau duoti tik misini,vis geriau nei badauti doh.gif o gal kokia liga,nors siaip vaikas judrus ir linksmas,kol neateinam valgyti,tada jau prasideda asaros cray.gif
Atsakyti
nu i rnematau nieko baisaus, as darau ale cili sriuba, lapnoja kaip turi but, tik duok, jei vaikui patinka kodel gi ne, aiskiu proto ribose
Atsakyti
Musu meniu yra toks,rasau pvz siandienos :
pusryciai 11val grudine 5 grudu kose
pietus 14val bus-pieniska makaronu sriuba ir troskinys
vakariene pie 17val varskyte-bandele
mes vakarieniausim su vyru apie 20val jeigu nores gales dar ragauti smile.gif
Atsakyti
Uzjauciu nevalgiuku mamytes, turiu mokinuke dukra kuri nevalgo beveik nieko sad.gif na o metu ir menesio jos broliukas - turbut valgytu viska ka duodam essen.gif

Mazasis monstriukas jau kruti valgydavo kas valanda-pora doh.gif o dabar suvalgo didziulius bliudus koses, darzovienes, trintu vaisiu. kai eini valgyti-tempiasi paskui ir nuolat kaulina "amama" essen.gif essen.gif essen.gif net jei ir buna ka tik pavalges ax.gif todel valgydama visada rankoj turiu juodos duonos rieke - tai "uzkisineju" po gabaliuka biggrin.gif Ryte atsikelus ir i tulika nespeju nubegti - saukia tol, kol isverdu kose, o kai padedu uzlango atvesti - kaukia kaip vilkiukas doh.gif doh.gif
Verdu drazovienes su mesa ir grudines koses su misiniu. Pieno ir kiausiniu dar neduodu ( dukra buvo alergiska - bijau ir del jo) bet jau tikrai yra ju paragaves, kai issikaulindavo ir musu leksciu kelis saukstus.
Tai va toks mano vyrutis, beje jis normalaus svorio, tvirtas, vaiksto nuo 9 men.. Sakau, gal neuzilgo mama ant ranku nesios mirksiukas.gif

Beje del zuvies, nebeprisimenu jau - nuo kada zuvi galima duoti?
Atsakyti
QUOTE(Makare @ 2009 02 26, 14:27)
Uzjauciu nevalgiuku mamytes, turiu mokinuke dukra kuri nevalgo beveik nieko sad.gif na o metu ir menesio jos broliukas - turbut valgytu viska ka duodam essen.gif

Mazasis monstriukas jau kruti valgydavo kas valanda-pora doh.gif  o dabar suvalgo didziulius bliudus koses, darzovienes, trintu vaisiu. kai eini valgyti-tempiasi paskui ir nuolat kaulina "amama" essen.gif  essen.gif  essen.gif  net jei ir buna ka tik pavalges ax.gif  todel valgydama visada rankoj  turiu juodos duonos rieke - tai "uzkisineju" po gabaliuka  biggrin.gif Ryte atsikelus ir i tulika nespeju nubegti - saukia tol, kol isverdu kose, o kai padedu uzlango atvesti - kaukia kaip vilkiukas  doh.gif  doh.gif
Verdu drazovienes su mesa ir grudines koses su misiniu. Pieno ir kiausiniu dar neduodu ( dukra buvo alergiska - bijau ir del jo) bet jau tikrai yra ju paragaves, kai issikaulindavo ir musu leksciu kelis saukstus.
Tai va toks mano vyrutis, beje jis normalaus svorio, tvirtas, vaiksto nuo 9 men.. Sakau, gal neuzilgo mama ant ranku nesios  mirksiukas.gif

Beje del zuvies, nebeprisimenu jau - nuo kada zuvi galima duoti?

nuo 11 men galima jau bandyti,nors mes kai paragavom isbere doh.gif
Atsakyti
jusu vaikuciai nevalgo,o mano monstriukas viska valgo ir daug,bet nera isrankus maistui tai bijau kad nebutu tik kartasi per daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gnieska @ 2009 02 27, 19:52)
jusu vaikuciai nevalgo,o mano monstriukas viska valgo ir daug,bet nera isrankus maistui tai bijau kad nebutu tik kartasi per daug doh.gif

as irgi prisimenu kai mano mazutis valge,koses 400ml suvalgyt jam buvo juokas,o db nei saukstelio neisiulau.gyd pasakiau,sako netikiu,tai nezinau nei ko griebtis,nei kur kreiptis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita25 @ 2009 02 24, 15:29)
suprantu mamytes, auginancias nevalgiukus  verysad.gif . Mano vaikutis, tai vos maista pamates nusisuka, vos ne per prievarta pirma sauksteli ikisu (suprantu, kad netinkamas sprendimas, bet neisivaizduoju, kaip itikint metinuka paragaut), jei maistas patinka - valgo ir daugiau. o siaip  - viskas, kas sveika ir kudikiska -  atsibodo. Pusrycius valgom kartu, t.y ta pati: koses, varske, kiausinius (bet man jau ir paciai bloga nuo tokio maisto, todel ir vaikuti suprantu), o duot visokiu desreliu, desru bei pastetu vaikui - ranka nekyla. Nebeisivaizuoju - kuo maitint

labukas,

mano mazgei virs metuku...valgo aciu dievuliui viska.
Pati namuose darau koldunus, kurie jai labai patinka (aisku be oipiriuku,labai primityviai, tesla, o i farsa kiausinukas ir siek tiek druskytes ir viskas) sudejusi i maisiukus po 5 kolduniukus). Viska gaminu garuose isskyrus koses, sriubas smile.gif
Jokiu desreliu neduodu, man absurdas, lyg nebutu kuo daugiau maitinti apart desreliu. O pasteta galima paciai pasidaryti ekologiska su morkytem...Juk tiek daug galima leliukams pagaminti...man kazkaip netruksta fantazijos smile.gif tai gal ir vaikas puikiai valgo blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mėtutė @ 2009 03 01, 11:09)
labukas,

mano mazgei virs metuku...valgo aciu dievuliui viska.
Pati namuose darau koldunus, kurie jai labai patinka (aisku be oipiriuku,labai primityviai, tesla, o i farsa kiausinukas ir siek tiek druskytes ir viskas) sudejusi i maisiukus po 5 kolduniukus). Viska gaminu garuose isskyrus koses, sriubas smile.gif
Jokiu desreliu neduodu, man absurdas, lyg nebutu kuo daugiau maitinti apart desreliu. O pasteta galima paciai pasidaryti ekologiska su morkytem...Juk tiek daug galima leliukams pagaminti...man kazkaip netruksta fantazijos smile.gif tai gal ir vaikas puikiai valgo  blush2.gif  4u.gif

O kaip jus ta kolduna maitinat? Taip tiesiog gabaliukais? Maniskis ziuriu tik menesiu jaunesnis, bet tokio maisto tik po gabaliuka paragauja ir viskas. Jam turi but patrinta sakute ar trintuve i vientisa kose, na gabaliuku palieku, bet tokiu nedideliu. Buvau isvirus virtu bulviu cepelinu, tai kaip ir tiktu tokio amziaus vaikui (bulvytes minkstos, viduj virta mesyte), bet spjove lauk ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Lusiukas @ 2009 03 01, 12:46)
O kaip jus ta kolduna maitinat? Taip tiesiog gabaliukais? Maniskis ziuriu tik menesiu jaunesnis, bet tokio maisto tik po gabaliuka paragauja ir viskas. Jam turi but patrinta sakute ar trintuve i vientisa kose, na gabaliuku palieku, bet tokiu nedideliu. Buvau isvirus virtu bulviu cepelinu, tai kaip ir tiktu tokio amziaus vaikui (bulvytes minkstos, viduj virta mesyte), bet spjove lauk ir viskas.

as ta namini kolduna su ekologiska mesyte sutrinu su b.l.e.deriu...bet ne iki galo...palieku viena kita didesni gabaliuka, idedu sviestuko grietines neriebios ekologiskos ir super...labai megsta...
aisku reikia ziureti kaip valget iki to ar ragavote kiausini, makaronus ir t.t.nes jeigu ne tai aisku davus kolduna, bet pabreziu TIK NAMINI, nes zinai ka ir kaip ruosi...vaikas tiesiog nesuvirskins jo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lusiukas @ 2009 03 01, 12:46)

o del cepelinu is viru bulviu nezinau, as nedaviau, nes apskritai nelabai duodu bulves su mesa... bulves pas mus tik su zuvyte, o su mesyte darzoves ivairios, salieras morkos (baltos, geltonos tradiciskos), svogunas ir t.t.
Atsakyti