QUOTE(laukinukė @ 2007 11 15, 14:47)
Reiks išbandyti šitą troškintą žuvį ir įdarytas bulves (o jas tiesiog dėti į puodą ir troškinti ant ugnies, ar kišti į orkaitę?). O šiandien pusryčiams iškepiau mums abiems kiaušinienės. Išplakiau kiaušinius su pienu ir šiek tiek miltų, po to įmaišiau burokine tarka sutarkuotos parūkytos mėsytės ir fermentinio sūrio. Druskos nedėjau - užteko iš priedų. Buvo tikrai skaniau, nei ant pakepintos mėsos pilti kiaušinį.
As dedu i puoda ir ipilu vandens biskiuka, prieskoniu idedu arba tiesiog sultinuko galima ipilt. Morkyciu, svoguniuko, giretines, kas kaip megsta
o jeigu apie mano zuvyte kalbejai, tai rinkis file, ir pirma uzmarinuok pusvalandukui (puse spaustos citrinos, prieskoniu) o veliau keptuveje miltuose apkepk. Tada sudek i inda, supilk giretinele ir i orkaite. Pakepink, sudek pomidorus pjaustytus ir dar truputi pakepink (Mazyle nelabai valge, cia MB visa inda sulapnojo Labai patiko )