Na ir man pasakykit Kaune kokią gerą būrėją Labai jau noriu nueiti ir viską sužinoti.
QUOTE(ingakyca @ 2007 10 04, 12:17)
Na ir man pasakykit Kaune kokią gerą būrėją Labai jau noriu nueiti ir viską sužinoti.
Eisiu pas sita Kaune Krėvės pr. tel. 771132 --50lt. Bandisiu ko grecijou
QUOTE(cudo @ 2007 10 04, 13:22)
Eisiu pas sita Kaune Krėvės pr. tel. 771132 --50lt. Bandisiu ko grecijou
pranešk po to kaip ji tau Labai jau įdomu ar jos ištikrųjų tiesą pasako
Siandien pussesere eina pas tokia senyva mociute burtis Klaipedoje,ir kas keista,kad dar yra bureju kurios buria uz 5 litus.Kiek pasakojo,tai ji buria paprastom kortom.Dar girdejau,kad gerai buria, kad tiesiai sviesiai isdesto faktus.Na siandien dar pussesere papasakos grizusi.Jei kam bus idomu galesiu pasidalinti ispudziais.
QUOTE(ingakyca @ 2007 10 04, 12:17)
O kas tas viskas? Tai kas siandien viskas, rytoj gal jau niekas... ka manai? Ar susimastei kada, kad tai ka suzinosi, nukreips tave linkme ir gal visai neta, kuri butu tikroji, nors koks skirtumas, vistiek nebezinosi nei tu nei tavoji bureja apie tai
QUOTE(Ugnė @ 2007 10 09, 10:44)
Siandien pussesere eina pas tokia senyva mociute burtis Klaipedoje,ir kas keista,kad dar yra bureju kurios buria uz 5 litus.Kiek pasakojo,tai ji buria paprastom kortom.Dar girdejau,kad gerai buria, kad tiesiai sviesiai isdesto faktus.Na siandien dar pussesere papasakos grizusi.Jei kam bus idomu galesiu pasidalinti ispudziais.
Labai labai idomu. Ieskau pas ka issiburti. Tik laiko neturiu, kada laukt- turiu staigiai apsispresti... Help!!! Reikia geros burejos! Ar burejo- dar geriau...
Sveikos,
Sie metai man yra ypatingai sunkus. Kaip prasidejo bedos nuo vasario men. taip jos ir nesibaigia.. Be to mano nuojauta pastoviai sako, lyg sirdis dauzos, kad va greit su draugu issiskirsiu, pries pora savaiciu taip ir atsitiko
Kaip manot, ar verta man nueiti pas bureja? Gal as nuziureta? Nebezinau jau net ka daryt, kaip elgtis, kad dar daugiau bedu nebutu
Sie metai man yra ypatingai sunkus. Kaip prasidejo bedos nuo vasario men. taip jos ir nesibaigia.. Be to mano nuojauta pastoviai sako, lyg sirdis dauzos, kad va greit su draugu issiskirsiu, pries pora savaiciu taip ir atsitiko
Kaip manot, ar verta man nueiti pas bureja? Gal as nuziureta? Nebezinau jau net ka daryt, kaip elgtis, kad dar daugiau bedu nebutu
QUOTE(taibent1 @ 2007 10 11, 01:50)
Labai labai idomu. Ieskau pas ka issiburti. Tik laiko neturiu, kada laukt- turiu staigiai apsispresti... Help!!! Reikia geros burejos! Ar burejo- dar geriau...
tai va.buvo pussesere pas ta mociute nusiburti uz 5 litus.Siaip viska lyg ir teisingai pasake apie dabarti, tik del ligu nepataike.Na o apie ateiti,tai bus matyt,siaip tai ir apie artima ateiti pasake, tai gal ilgai neteks laukti
Na bet juokinga ta mociute, taip keikiasi,kad ohoho
Jei reikia dar turiu telef. numeriuku ir kitu bureju Klaipedoj, tik stai ar tikrai tau tiks, na negaliu pasakyti,nes kaip esu girdejusi, kad turime surasti kiekvienas savo bureja.
Neinu burtis, nes labai bijau
Pirma, bijau kistis i ta sfera, kurios nevalia zinoti, antra, kai zinosiu, gal bandysiu ka nors keisti, o tai negalima ir vistiek atsitiks, trecia, gal suzinosiu ka nors baisaus. Tai kam zinoti?