Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos. Ar lankotės?

Apklausa: Ar lankotės pas burėjas? (227 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(linuoskytej @ 2007 09 10, 19:55)
Na, buvau viena syki nuejus, bet man kazkaip nelabai. Geriau pati sau ka issibursiu

o ar pati sau sugebi issibirti?
Atsakyti
Gal Kaune pažįstat kokią būrėją?Labai norėčiau nueiti, kad su kortomis išburtų.Gal ką gero pasakytų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2007 09 10, 17:55)
Na, buvau viena syki nuejus, bet man kazkaip nelabai. Geriau pati sau ka issibursiu

nei pati sau burkis, nei eik pas ka nors. Reikia gyventi ir zvengti, o ne sudejus rankas laukti ispranasautos sviesios ateities rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(shatene @ 2007 09 11, 12:49)
nei pati sau burkis, nei eik pas ka nors. Reikia gyventi ir zvengti, o ne sudejus rankas laukti ispranasautos sviesios ateities rolleyes.gif

Tai ir žvenk lotuliukas.gif O aš ramiai sėdžiu valtelėje ir švelniai irkluoju...
Atsakyti
QUOTE(kamuoliukė @ 2007 09 10, 21:03)
Gal Kaune pažįstat kokią būrėją?Labai norėčiau nueiti, kad su kortomis išburtų.Gal ką gero pasakytų  rolleyes.gif

4u.gif Yra kita temele,kur pavardintos ir Kauno burejos mirksiukas.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 11, 21:27)
Tai ir žvenk  lotuliukas.gif  O aš ramiai sėdžiu valtelėje ir švelniai irkluoju...

thumbup.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 09 12, 10:54)
4u.gif Yra kita temele,kur pavardintos ir Kauno burejos  mirksiukas.gif
thumbup.gif  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

Tai va, kad tik paskui ją pamačiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kamuoliukė @ 2007 09 10, 23:03)
Gal Kaune pažįstat kokią būrėją?Labai norėčiau nueiti, kad su kortomis išburtų.Gal ką gero pasakytų  rolleyes.gif

Kaune gal Zinaida - nebloga būrėja. g.gif Šiaip visi labai giria Janiną iš Jonavos.
Atsakyti
QUOTE(kamuoliukė @ 2007 09 10, 22:03)

O jei nieko gero nepasakytu?
Atsakyti
teko lankytis pas kelias ir pranasystes skirtigos buvo. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirakles @ 2007 09 15, 16:34)
teko lankytis pas kelias ir pranasystes skirtigos buvo.  blink.gif

ar noras vienos issipilde?
man ir gi teko apsilankyti ne pas viena, bet su patirtim pradedu atsirti kuria bureja pasitiketi, o kuri nieko verta assa.gif
Atsakyti

nebuvau nė karto ir toks noras net nekyla.
O kas pastoviai pas jas eina tampa nuo jų priklausomi. Gal ir nenori pastovūs klientai to pripažinti, bet gyvenimas tai įrodo. Kaip įprantama prie narkotikų, taip įprantama ir prie būrėjų "prognozių'. O tada gyvenimą valdo "matančios" ateitį.

O žmogus yra nuostabiai sukurtas, nes yra laisvas ir gali rinktis. Tik daugelis, deja, savo laisvę geranoriškai kažkam atiduoda...
Atsakyti
QUOTE(Princi @ 2007 09 25, 21:29)

O žmogus yra nuostabiai sukurtas, nes yra laisvas ir gali rinktis. Tik daugelis, deja, savo laisvę geranoriškai kažkam atiduoda...

Deja, tas pasirinkimas yra iliuzija...
Atsakyti