Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos. Ar lankotės?

Apklausa: Ar lankotės pas burėjas? (227 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
matosi
Atsakyti
QUOTE(zlt @ 2008 08 07, 15:07)

jei vaikstai pas burejas, tai tavo motomas vaizdas deja tik per kreiva veidrodi.
beja matyt neuztenka, reikia dar isvadas tinkamas padaryt, o kaip tik ju nera.
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 08 07, 15:34)
manau, kad burimasis yra absoliutus blogis

Priestarauju. schmoll.gif Zinau savo atveji,kai drauge esu ispejus ir ji manes paklause,o daba dziaugias tuo,nos pradziai labai abejojo pasisekimu.Yra ir mane bureja ispejus,kad gali ivykti kai kas baisaus ir,kad man geriau is anksto "apsidraus".Tai as taip ir padariau.Zinoma,likimo isbandymo neisvengiau,bet uztat viskas pasibaige laimingai ax.gif .
Papildyta:
Sako,kad burejos uzprogranmuoja,tai ir taip elgies,kad taip nutiktu.Bet kaip tada uzprogramuoja ne pati buriantiji,o apie ji supancius zmones.Jie tai gi negirdi,ka buria tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2008 08 09, 11:17)
Priestarauju.  schmoll.gif  Zinau savo atveji,kai drauge esu ispejus ir ji manes paklause,o daba dziaugias tuo,nos pradziai labai abejojo pasisekimu.Yra ir mane bureja ispejus,kad gali ivykti kai kas baisaus ir,kad man geriau is anksto "apsidraus".Tai as taip ir padariau.Zinoma,likimo isbandymo neisvengiau,bet uztat viskas pasibaige laimingai  ax.gif  .
Papildyta:
Sako,kad burejos uzprogranmuoja,tai ir taip elgies,kad taip nutiktu.Bet kaip tada uzprogramuoja ne pati buriantiji,o apie ji supancius zmones.Jie tai gi negirdi,ka buria  tongue.gif  .

Sutinku. Kai prieini kryžkelę ir nežinai kuriuo keliu geriau eit, būrėja kaip žemėlapis padeda surast teingiausią kelią.
Atsakyti
Ryt vesiu drauge pas bureja, mastau kad ir man paciai reiketu issiburti, bet dar nenusprendziau mastau.gif o vesiu ja i kelme pas kazkokia jadvyga blink.gif gal kas zinote apie ja ka nors? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 08 07, 14:34)
manau, kad burimasis yra absoliutus blogis

Cipsai ir cola irgi sakyciau blogis, so what?
Atsakyti
man atrodo, kad ateina toks laikas kai reikia nueiti pas būrėją, aš tai jaučiu pati kada man pribręsta reikalas
sakyčiau jei norisi išsibūrti - tai ir būrkis
Atsakyti
Informacijos gavimas su burtais neturi nieko bendro.
Atsakyti
Nebuvau ir nenoreciau, schmoll.gif netikiu tokiais dalykais
Atsakyti
Gal kam teko pasinaudoti siomis paslaugomis? Butu ydomu suzinoti ar verta? Radau interneto platybese smile.gif http://maya.lt/ISSIBURK-GYVAI.html
Atsakyti
Nesilankau, nes nematau jokio tikslo...Jei gyvenime prieičiau kryžkelę prieš svarbų įvykį ir tikrai nežinočiau kaip elgtis, galbūt bandyčiau...galbūt...

Menu įvykį iš paauglystės, tuo metu eidavome su draugėmis pasmalsauti, ypač buvo įdomu, koks bus vyras, kiek vaikų turėsiu...Pamenu, kad neigiamai pribūrė mano tuometinio vaikino atžvilgiu, po to ėmiau ieškoti jame minusų, gal tai ir lėmė, jog mes išsiskyrėme blink.gif Dar sukrėtė tokie būrimai, kad kai mes vyksime į kažkokias laidotuves, 10 metų bėgyje žus mano tėtis. Pamenu vykstame į dieduko laidotuves ir galvoju, ar ne tik dabar ši nelaimė..Žodžiu, paveikė gerokai, tad dabar eidama pagalvočiau, ar nesuveiks neigiamai visi burtai, ar tik nepulsiu įgyvendinti pati šią programą g.gif
Atsakyti
tikrai -raganos turi gyventi ne bute,,,nes ten nėra kamino ...kadangi pati kuriu raganėles,todėl domiuosi ir raganų istorija...kiekviena moteris yra ragana..tiki tuo ji ar ne, ir magiją kiekviena moteris naudoja...gal to ir nežinodama...o ,kad būti tikra ragana reikia daug mokytis...beje tikros raganos nedaro plastinių operacijų-gal supratot apie ką kalbu...juk basomis per žarijas bėgioti neužtenka....
Atsakyti