Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos. Ar lankotės?

Apklausa: Ar lankotės pas burėjas? (227 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(mildyte @ 2008 07 08, 12:54)
Apie Liuba is Grigiskiu nieko iki siol negirdejau, labai gaila kod jokio kontakto nepameni verysad.gif

vienintelis kontaktas, tai kai vaziuosi nuo Vilniaus bus posukis kaire i Grigiskes ir vaziuok tik tiesiai ir niekur nenusuk iki paskutiniu muriniu gyv namu, pamatysi elektros pastote salia jos namas ta prasme ne nuosavas, o daugiabutis, paklausinek gal kas pasakys, supratau kad kaimynai nelabai patenkinti jos buvimu salia, nes zmones pas ja diena nakti eina
Atsakyti
Nebuvau ir nenoreciau, netikiu tokiais dalykais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte69 @ 2008 06 20, 14:44)
SVEIKOS, gal zinote ar galima kazkaip paveikti zmogu tarkim is nuotraukos ar uzkalbeti, ir jei taip tai kur vilniuje tai galima igyvendinti pabandyti?

Galima,tik geriau nebandyk.Nevalia kistis i kito zmogaus energetini lauka,nesvarbu,kas jis butu-mylimasis,ar priesas.Viena yra burimas kortomis ir visai kas kita visokie uzkalbejimai ir kerai.Burejas yra tik zmogus mokantis skaityti kortu kalba.Galima tiketi tuo,kas moka skaityti pagal ranku linijas.
Saugokis tokiu "psichologiu",kurios siulo paslaugas su ivairiomis apeigomis.
Atsakyti
as vaikstau pas burejas ir man patinka. as nesuprantu ko bijoti, kad kazka blogo pasakys? bet gi nepasakys kad tu tuoj mirsi.
kiek ejau man niekada nieko ypatingai blogo nepasakydavo, arba as tiesiog neprisimindavau
Atsakyti
QUOTE(zlt @ 2008 08 05, 11:14)
as vaikstau pas burejas ir man patinka. as nesuprantu ko bijoti, kad kazka blogo pasakys? bet gi nepasakys kad tu tuoj mirsi.
kiek ejau man niekada nieko ypatingai blogo nepasakydavo, arba as tiesiog neprisimindavau

Sutinku,burtis galima ir nieko cia blogo.Pati ne karta buriaus.As pries visokius kerus ir privarazinimus.Tuo labiau,kai tai daro zmones neturintis prigimtiniu sitam sugebejimu.O,kad ir turint.Nevalia nieko daryti pries kito zmogaus valia.
Atsakyti
man nesuprantama kaip zmones sako as bijau kad ilis kazkur giliai, kazka padarys negero, juokingai atrodo
Atsakyti
Na as tikiu geromis burejomis.Turiu savo bureja,kuri pasako mazai,bet teisingai.Einu,kada koks rupestis isimetes mirksiukas.gif .Daba jau senai bebuvau ax.gif .Be reikalo nemegstu vaiksciot.Jei ka pas ja nuvezu,tai nesusigundau siaip issimest mirksiukas.gif .Mesdavau ir as kortom draugem blush2.gif .Turiu toki potrauki nuo smelio laiku biggrin.gif .Kaip netikesi,kad paima ir issilpildo ir pati net nustembi.O kai burdavau,pasakydavau,kad neimk i galva,nes nesu gera bureja.Po tokiu burimu,daug kas paprasydavo,kad ismesciau vel,bet tik tada ismetu jei labai labai reikia.O taip patariu,kad pas bureja nuvaziuotu.
Atsakyti
Nebuvau ir turbut neisiu. Labai norejau nueit, kai paaugle buvau. Dabar jau nenoriu kazkodel g.gif
Atsakyti
šendien užsiregistravau pas gerdą kaune, eisiu kitą savaitę, labai įdomu kiek tiesos pasakys, paskui parašysiu savo nuomonę
Atsakyti

manau, kad burimasis yra absoliutus blogis
Atsakyti
nesąmones šneki
Atsakyti
QUOTE(zlt @ 2008 08 07, 15:04)
nesąmones šneki

is kur zinai?
Atsakyti