Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos. Ar lankotės?

Apklausa: Ar lankotės pas burėjas? (227 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(saulyte69 @ 2008 06 20, 14:44)
SVEIKOS, gal zinote ar galima kazkaip paveikti zmogu tarkim is nuotraukos ar uzkalbeti, ir jei taip tai kur vilniuje tai galima igyvendinti pabandyti?

igyvendinti pabandyti- tai ne pokstas ir ne zaidimas ir jokie vaikiski bandymai, laukiant issisiepus rezultato kas bus.
Atsakyti
Nesakau, kad visu tuo netikiu. Tikiu tuo, kad likimo nevalia keisti "užklasiniais" metodais. Nori, kad tave mylėtų - mylėk pati, nori pakenkti - pakišk koją, lipančiam nuo laiptų. Bet pakišk SAVO koją, jei bus lemta - suluš, bet bent jau žinosi, kad pabandei lotuliukas.gif
Atsakyti
visada maloniau svetimomis rankomis zarijas zarstyti ar ne? kazi kodel?
Atsakyti
Buvau... ir man tiek visokių gėrių pripasakojo, kad nesinori tikėti... rolleyes.gif
Atsakyti
karta buvau ne del saves, bet del vienos merginos, kuri tranzuodama prapuole, tai ji is kart pasake kad jos jau nera gyvuju tarpe, o man 99 proc pasake teisybe, dvieju metu begyje viskas issipylde, skeptiskai isklausiau burejos pranasystes, bet kaip nekeista viskas issipylde. Tik galvoju kaip zmogus gali gyventi zinodamas savo ir kitu ateiti g.gif , taip ir i psichuske galim papult
Atsakyti
QUOTE(EVO @ 2008 07 06, 23:39)
karta buvau ne del saves, bet del vienos merginos, kuri tranzuodama prapuole, tai ji is kart pasake kad jos jau nera gyvuju tarpe, o man 99 proc pasake teisybe, dvieju metu begyje viskas issipylde, skeptiskai isklausiau burejos pranasystes, bet kaip nekeista viskas issipylde. Tik galvoju kaip zmogus gali gyventi zinodamas savo ir kitu ateiti  g.gif , taip ir i psichuske galim papult

tai gal gali man tos burejos kordinates i az parasyti, buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(mildyte @ 2008 07 07, 08:35)
tai gal gali man tos burejos kordinates i az parasyti, buciau labai dekinga.

Pati noreciau nueiti dar karta pas ja , bet pas ja prasibraut neimanoma, mus prieme tik extra atveju, per kazkokius drauges pazistamus, jai savu klientu per akis, o klientai tai verslininkai, sou verslo zmogeliai ir politikai, seniai buvau tai kad ir net nesurasciau jos adreso, faktas Grigiskese gyvena, o be to man kazkodel ir juokinga ir nelabai buvo po apsilankymo pas ja
Atsakyti
Kodel buvo juokinga?
Atsakyti
as buvau pirma kart pas bureja, kazkaip pagalvojau zmogus tiek visko prisake, apskritai kaip gali nuspet kazkieno ateiti ir dar pripasakojo tiek visko, man tada pasirode daug nerealiu dalyku ir per trumpa laika, ir kad viskas greit issipildys, pagalvojau nesamone, o del merginos kuria uz poros savaiciu surado miske, kai ji realiai viska nupasakojo, kad ji jau negyva ir reikia miskuose ieskot, tai man buvo visiskai nejuokinga, visa net pradejau drebet
Atsakyti
QUOTE(EVO @ 2008 07 08, 11:33)
Pati noreciau nueiti dar karta pas ja , bet pas ja prasibraut neimanoma, mus prieme tik extra atveju, per kazkokius drauges pazistamus, jai savu klientu per akis, o klientai tai verslininkai, sou verslo zmogeliai ir politikai, seniai buvau tai kad ir net nesurasciau jos adreso, faktas Grigiskese gyvena, o be to man kazkodel ir juokinga ir nelabai buvo po apsilankymo pas ja

Ak, kaip gaila, gal tada atsimeni, kuo ji vardu buvo?
Atsakyti
QUOTE(mildyte @ 2008 07 08, 12:12)
Ak, kaip gaila, gal tada atsimeni, kuo ji vardu buvo?

Liuba, siaip supratau Grigiskese visi ja zino, supratau kad reklamos jai nereikia klientu turi per akis, nes kai su drauge buvom skambuciai i duris ir i telefona nenutildavo, girdejau telefonu ir tai jai papraso pastovus klientas ismeta kortas ir pasako visa situacija, is pokalbio supratau kad zmogelis kazkokiam posedyje su virsininkais ir nezino kaip jam elgtis, tai bureja ismete kortas ir viska jam pasake, ka valdzia galvoja ir kaip jam elgtis blink.gif As tai ir siais metais prisiminiau jos pranasystes, ji man tada sake statysit su vyru nama, turesit sunu ir imsit paskola, tada pagalvojau koks vyras koks sunus ir namas, o siais metais ejom paskolos ir nedave abu taip susinervinom, o paskui as prisiminiau ir sakau vyrui gausim paskola ir viskas, o jis tik is kur zinai, o as sakau pamatysi, uz savaites paskambino is banko ir labai atsiprase kazka ten sumaise ir pasake nors ir dabar galit vaziuot ir imt pinigus
Atsakyti
QUOTE(EVO @ 2008 07 08, 13:49)
Liuba, siaip supratau Grigiskese visi ja zino, supratau kad reklamos jai nereikia klientu turi per akis, nes kai su drauge buvom skambuciai i duris ir i telefona nenutildavo,  girdejau telefonu ir tai jai papraso pastovus klientas ismeta kortas ir pasako visa situacija, is pokalbio supratau kad zmogelis kazkokiam posedyje su virsininkais ir nezino kaip jam elgtis, tai bureja ismete kortas ir viska jam pasake, ka valdzia galvoja ir kaip jam elgtis  blink.gif As tai ir siais metais prisiminiau jos pranasystes, ji man tada sake statysit su vyru nama, turesit sunu ir imsit paskola, tada pagalvojau koks vyras koks sunus ir namas, o siais metais ejom paskolos ir nedave abu taip susinervinom, o paskui as prisiminiau ir sakau vyrui gausim paskola ir viskas, o jis tik is kur zinai, o as sakau pamatysi, uz savaites paskambino is banko ir labai atsiprase kazka ten sumaise ir pasake nors ir dabar galit vaziuot ir imt pinigus

Apie Liuba is Grigiskiu nieko iki siol negirdejau, labai gaila kod jokio kontakto nepameni verysad.gif
Atsakyti