Esu is tu, kurios karts nuo karto apsilanko pas burejas, gal ka, teko apsilankyti pas Jadvyga is Seskines (Vilniuje). Buvau pas ja, gan idomu, butu puiku jusu nuomones isgirsti
Nu ir as buvau pora kartu...
bet is tikruju, viena is ju (kazkokia praeive stoteleje su juoda skara) pasake tokia tiesa, kad pati ilgai negalejau patiketi (pasirodo, jau praejo kazkur 6metai po jos burimo, ir viskas issipilde jau su kaupu, nors tada jos pranasystes atrode man nerealios).
Nu,o jei rimtai, noreciau ja dar sustikti (bet butent ja)
bet is tikruju, viena is ju (kazkokia praeive stoteleje su juoda skara) pasake tokia tiesa, kad pati ilgai negalejau patiketi (pasirodo, jau praejo kazkur 6metai po jos burimo, ir viskas issipilde jau su kaupu, nors tada jos pranasystes atrode man nerealios).
Nu,o jei rimtai, noreciau ja dar sustikti (bet butent ja)
QUOTE(ramincele @ 2008 05 07, 12:57)
jei esu nepilnamete.ar gali mane isburti? noreciau i gilia ateiti neziuret,bet apie dabarti kad pasakytu ir padetu pasirinkt tinkamesni gyvenimo kelia
Zinoma.Ir tikslas labai teisingas-kad padetu pasirinkti kelia.Kelia pasirinksi,be abejo pati,tiesiog suzinosi kokios tavo galimybes,perspektyvos,galimi finansai ir t.t vienu ar kitu variantu (turbut jau turi nusimacius bent jau kas tave traukia)
Nesilankiau, nesilankau, ir tikiuosi nesilankysiu. KAm sau gyvenimą apkartinti...
QUOTE(scorpioneeee @ 2008 05 07, 21:53)
Nesilankiau, nesilankau, ir tikiuosi nesilankysiu. KAm sau gyvenimą apkartinti...
"KAm sau gyvenimą apkartinti..." , o kam kartinti? galima pasaldinti.
SVEIKOS, gal zinote ar galima kazkaip paveikti zmogu tarkim is nuotraukos ar uzkalbeti, ir jei taip tai kur vilniuje tai galima igyvendinti pabandyti?
QUOTE(saulyte69 @ 2008 06 20, 14:44)
SVEIKOS, gal zinote ar galima kazkaip paveikti zmogu tarkim is nuotraukos ar uzkalbeti, ir jei taip tai kur vilniuje tai galima igyvendinti pabandyti?
...Mamyte, o kam tau to reikia?/?/ ..turi maza suneli- dziaukis juo...Pagalvok apie ji geriau...Kai uzkalbi kazka viskas tau su triguba jega gali grizti, kam likima provokuoti? ...
QUOTE(saulyte69 @ 2008 06 20, 15:44)
Galima, bet tai bus dirbtina ir laikina(jei pritraukimas), tau to reikia?
QUOTE(vredinka @ 2008 06 20, 13:57)
...Mamyte, o kam tau to reikia?/?/ ..turi maza suneli- dziaukis juo...Pagalvok apie ji geriau...Kai uzkalbi kazka viskas tau su triguba jega gali grizti, kam likima provokuoti? ...
"Kam tau to reikia?"-geras klausimas. .....Kai Setonas klause Jezaus,ar jis gali paversti akmenis duona-Jezus klause-"KAM TAU TO REIKIA?" .......Baikit mergaites kalbeti viena ir ta pati sakini-"griz tau trigubai".....Talentas "burti" yra toks pats talentas "duotas" is auksciau,kaip ir visi kiti talentai.....Kam daug duota is to daug reikalaujama-zinoma visiems fraze,ane? Kuo didesne valzia zmogus turi (o magijos valdymas tai pakankamai didele valdzia),tuo daugiau pas ji pagundu,kuo daugiau pagundu-tuo daugiau rizikos....Bet koks talentas duodamas veltui,o ka tu su juo darysi,tai jau tavo reikalai......Kam idomu,gali pamastyti sia tema...Plestis nenoriu....kolkas