as daznai maisausi, nzn vyras jau priprates, kadangi daznai visu vardus maisau, ne tik vyro buna suni pavadinu vyro vardu ar draugus pavadinu zuikiu, smagiai pasijuokiam ir viskas, aisku jei vyra pavadinciau kokio nezinomo vardu, tai nzn, na bet manau suprastu
QUOTE(*nikituke* @ 2009 08 22, 15:28)
as daznai maisausi, nzn vyras jau priprates, kadangi daznai visu vardus maisau, ne tik vyro buna suni pavadinu vyro vardu ar draugus pavadinu zuikiu, smagiai pasijuokiam ir viskas, aisku jei vyra pavadinciau kokio nezinomo vardu, tai nzn, na bet manau suprastu
suni vyro vardu, cia tai ziauru
Aha, ir aš sakydavau, kaip tai įmanoma... teisybę sako, nespjauk į šulinį...
Turiu gerą draugą ir MB (jie dažnai būna kartu), tai paskutiniu metu juos nuolat "perkrikštyju"
Turiu gerą draugą ir MB (jie dažnai būna kartu), tai paskutiniu metu juos nuolat "perkrikštyju"
as tai akzkaip nemaisau tik mane vis maiso mama su sese pastoviai vardus perkeicia
niekada nesumaišau
QUOTE(Helllen @ 2009 08 25, 16:05)
Aha, ir aš sakydavau, kaip tai įmanoma... teisybę sako, nespjauk į šulinį...
Kyla įtarimas, kad ne tik "perkrikštyji"
as iki siol susimaisau buna...
QUOTE(noriu_nenoriu @ 2007 08 11, 16:31)
Turiu problemele: su draugu gyvenam kartu tik kelis menesius. Pries tai turejau kita drauga, su kuriuo draugavau kelis metus. Beda ta, kad ju vardai LAAAABAI PANASUS! skiriasi tik viena raide.. Noriu ar nenoriu kartais netycia istariu buvusiojo varda (nors apie ji tuo metu negalvoju).. maniskis nepyksta, bet buna kiek nejauku Tiesiog susipina liezuvis...
Ar jums taip kartais buna? Ir ar yra budu suvaldyti savo liezuvi?
Ar jums taip kartais buna? Ir ar yra budu suvaldyti savo liezuvi?
Pas mane buvo lygiai ta pati situacija, bet su laiku praejo, dabar nebemaisau tos raideles
Nors su savo dabartiniu vyru gyvename jau 5 metai,daznai ji pasaukiu pirmo vyro vardu(pirmasis vyras mires).O kalbedama su pirmaja anyta apie jos sunu,daznai pavadinu savo dabartinio vyro vardu.Anyta tai praleidzia viska pro ausis,o kartais tai pati atsiprasau,kad susimaisiau....Na o vyras tai jau pradeda prikaisioti,kad as niekaip negaliu pamirsti savo pirmojo vyro
Cia tai mano baisiausia bendravimo problema, labai maisau vardus, net savo seimos nariu, pastebejau, kad vardus maiso ir mano dukra, atsimenu, kai susipesdavo su broliu, tai daznai ji pavadindavo is pykcio, na netycia ir musu suns vardu As labai gerai suprantu, kaip yra sunku nemaisyti vardu Maisau savo buvusio zento su dabartinio zento vardus, skiriasi tik viena raide, na zodz katastrofa
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2010 06 22, 17:44)
Cia tai mano baisiausia bendravimo problema, labai maisau vardus, net savo seimos nariu, pastebejau, kad vardus maiso ir mano dukra, atsimenu, kai susipesdavo su broliu, tai daznai ji pavadindavo is pykcio, na netycia ir musu suns vardu As labai gerai suprantu, kaip yra sunku nemaisyti vardu Maisau savo buvusio zento su dabartinio zento vardus, skiriasi tik viena raide, na zodz katastrofa
Zinokit buna taip, kaip pvz buna zmones neisimena skaiciu, kiti veidu, o pas jus gal genetiskas vardu maisymas uzprogramuotas.
As niekad nesu sumaisius, tfu tfu.
Ir man tikrai nepatiktu, jei vyras mane kitu vardu pavadintu