Niekad to nebuvo.
man irgi buna, kreipiesi sauliau, o jis sako as darius:))) na cia apie pazystamus sneku..
na man irgi būna maišosi vardai, bet kažkaip širdies draugų tai dar nepasitaikė sumaišyti... tik štai manasis buvo mane kitaip pavadinęs
bet po to labai labai atsiprašinėjo
bet po to labai labai atsiprašinėjo
Nebūna
yra buve kai kazkada esu turejusi meiluzi, tai va tada ir issprudo, ir labai netinkamu momentu, bet gerai kad neisgirdo
bet dabar kai esu su savo naujuoju vyru, tai net mintyse nesusimaisau, nes tik jy ir teturiu
bet dabar kai esu su savo naujuoju vyru, tai net mintyse nesusimaisau, nes tik jy ir teturiu
kartais vyra pavadinu vaiko vardu, o vaika vyro vardu, ypac jei mazius matau bando iskrest kazka pasitaiko sitaip... liezuvis susipina o siaip kitu zmoniu vardu nepainioju
QUOTE(Noriu visko @ 2009 03 08, 13:14)
As isvis uzmirstu vardus, tai vyro visada klausiu daug kartu kaikuriu zmoniu vardus
ir as uzmirstu , skleroze ateina
Kazkada labai seniai seniai.. Dar mokyklos laikais.. Turejau vaikina-klasioka Ir tokiu momentu.. nelabai tinkamu issprudo kito klasioko vardas bet taip netycia, kad net nesupratau pati saves kodel to klasioko varda pasakiau.. nei simpatija nei kas.. o jis man sako as ne Arturas... oi kaip as tada ne kaip pasijauciau
Po to karto daugiau niekada nesuklysdavau vardu.. Man ten kaip kokia pamoka buvo..
Ir dabartinio draugo niekada neteko pavadint kitu vardu..
Po to karto daugiau niekada nesuklysdavau vardu.. Man ten kaip kokia pamoka buvo..
Ir dabartinio draugo niekada neteko pavadint kitu vardu..
Niu nors mano liezuvis kartais buna mano priesu bet tai taip dar tfu tfu tfu niekada nebuvo nutike