Įkraunama...
Įkraunama...

Ar būna, kad netyčia supainiojate vardus?

dar ne karto taip nera buve schmoll.gif
Atsakyti
O mes, kai vienas kita vadinam maziais ir zuikiais, tai tie vardai kaip ir nesusimaiso lotuliukas.gif
Atsakyti
man irgi taip buvo, bet po to ismokau tik pirma raide tart ir susikoncentruot, koki gi varda dabar reik pasakyt (nes vardai ta pacia raide prasidedavo) o patogiausia ivest zuikucius, kiskucius, ir niekada nesumaisysi mirksiukas.gif
Atsakyti
MB pazinties pradzioj irgi buvusiojo vardu pavadindavau. Ir ne tik as, bet ir mano tevai ir draugai. Paskui viskas stojo i savo vietas smile.gif
Atsakyti
Buvo, meilumo priepuolio metu Lukašenka pavadinau biggrin.gif
Atsakyti
As laikas nuo laiko varda pamirstu tiesiog.... Taip ir lemenu, o po to paklausiu "o koks tavo vardas".... ir iki siol, po 4 metu pazinties... doh.gif nu uzstringa man, nieko negliu padaryti.
Atsakyti
Neteko sumaišyti, net nežinau išvis su kokiu vardu galėčiau sumaišyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 12 23, 13:58)
As laikas nuo laiko varda pamirstu tiesiog.... Taip ir lemenu, o po to paklausiu "o koks tavo vardas".... ir iki siol, po 4 metu pazinties...  doh.gif nu uzstringa man, nieko negliu padaryti.

blink.gif viska galiu suprast, bet per 4 metus pazinties doh.gif o gal tu cia suklidai, ir norejai 4men parasyt?

QUOTE(Niurzgike @ 2008 12 23, 15:53)
Neteko sumaišyti, net nežinau išvis su kokiu vardu galėčiau sumaišyti g.gif

su tokiu, koki pries tai daznai tardavai tongue.gif
Atsakyti
man tik kartais taip iseina :
ant vyro pasakyti sunaus varda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MARSEL @ 2008 12 23, 23:44)
koki pries tai daznai tardavai  tongue.gif

Nepamenu kokį vardą minėjau daug kartų prieš dabartinį vyrą. Be šansų sumaišyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzgike: 26 gruodžio 2008 - 12:02
Draugystės pradžioj maišydavosi, arba susimaišo ir dabar, jei su draugu (vyriškos gim. draugė biggrin.gif) pakalbu telefonu ar skypu, tada kažkodėl sumaišau vardus, bet vyras nepyksta, žino kad aš draugų ir draugių pasiilgstu, nes kartais jį pavadinu ir draugės vardu, jei per ilgai paplepam telefonu hihihi.gif
Atsakyti
Na kad istarciau ex varda dar nebuvo, bet jei siek tiek atsipalaiduoju per koki baliu ar pan, tai mintyse kartais reikia save kontroliuoti ir sau priminti, kad vardas jau ne tas, o kitas, nors su ex jau issiskyriau tikrai senokai.
Atsakyti