dar ne karto taip nera buve
O mes, kai vienas kita vadinam maziais ir zuikiais, tai tie vardai kaip ir nesusimaiso
man irgi taip buvo, bet po to ismokau tik pirma raide tart ir susikoncentruot, koki gi varda dabar reik pasakyt (nes vardai ta pacia raide prasidedavo) o patogiausia ivest zuikucius, kiskucius, ir niekada nesumaisysi
Buvo, meilumo priepuolio metu Lukašenka pavadinau
QUOTE(Maidenana @ 2008 12 23, 13:58)
As laikas nuo laiko varda pamirstu tiesiog.... Taip ir lemenu, o po to paklausiu "o koks tavo vardas".... ir iki siol, po 4 metu pazinties... nu uzstringa man, nieko negliu padaryti.
viska galiu suprast, bet per 4 metus pazinties o gal tu cia suklidai, ir norejai 4men parasyt?
QUOTE(Niurzgike @ 2008 12 23, 15:53)
su tokiu, koki pries tai daznai tardavai
man tik kartais taip iseina :
ant vyro pasakyti sunaus varda
ant vyro pasakyti sunaus varda
QUOTE(MARSEL @ 2008 12 23, 23:44)
koki pries tai daznai tardavai
Nepamenu kokį vardą minėjau daug kartų prieš dabartinį vyrą. Be šansų sumaišyti.
Draugystės pradžioj maišydavosi, arba susimaišo ir dabar, jei su draugu (vyriškos gim. draugė ) pakalbu telefonu ar skypu, tada kažkodėl sumaišau vardus, bet vyras nepyksta, žino kad aš draugų ir draugių pasiilgstu, nes kartais jį pavadinu ir draugės vardu, jei per ilgai paplepam telefonu
Na kad istarciau ex varda dar nebuvo, bet jei siek tiek atsipalaiduoju per koki baliu ar pan, tai mintyse kartais reikia save kontroliuoti ir sau priminti, kad vardas jau ne tas, o kitas, nors su ex jau issiskyriau tikrai senokai.