Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 13

QUOTE(coliukė @ 2007 08 13, 23:40)
Vajeij kaip grazu  wub.gif
Kap noreciau tokio kiemelio thumbup.gif

Norai gali greit issipildyti pradejus juos igyvendint mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 08 14, 09:12)
Įdedu nuorodą, kam reiks parsisiųsit.  mirksiukas.gif
http://public.fotki....nuko-irengimas/[/url]

o gal turi siuos failiukus pdf formate, nes is paveiksliuko bentjau man neiseina atsispausdint, kad perskaityt butu imanoma sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 08 14, 07:21)
Norai gali greit issipildyti pradejus juos igyvendint  mirksiukas.gif
Papildyta:

o gal turi siuos failiukus pdf formate, nes is paveiksliuko bentjau man neiseina atsispausdint, kad perskaityt butu imanoma sad.gif

Nežinau, man viskas matosi unsure.gif
Neturiu pdf failiuko, gi skenavau nuo knygos... Su paprasta paveiksliukų peržiūros programa truputį pasididini ir matosi.... unsure.gif Na tuoj dar pabandysiu supdf'inti smile.gif gal pavyks ax.gif
Atsakyti
Aš sodinukus įsigudrinau pirkti tik botanikos soduose. Gal ir prekybos aikštelių gerų yra - bet paprastai sodinukai atvežtiniai buvo auginti "pagerintom" sąlygom, tai prigyja ir žiemoja labai sunkiai. O botanikos sode ir konsultacijas kvalifikuotas gauni. O dar ir užaugusių augalėlių iš jų kolekcijų gali prisižiūrėti - tai matai kaip viskas atrodys po kelių metelių. Ir kainos nesikandžioja.
Atsakyti
Dėl gyvatvorių aukščio, tai nesiginčysiu, juk yra kažkoks ribotas jų auštis, bet savam kieme, tai kaip nori taip ir tvarkaisi. Bent jau taip man atrodo. Ir dar kitas dalykas, medžius, reikia sodinti tam tikru atstumu, pagal reikalavimus nuo sklypo ribos.
o kaip viską susiplanuoti mažam 7a sklypely, tai reikia ,,galvą gerai pasukti'', kad ir daržo, ir gėlių ,ir vejos būtų. Gėles labai mėgstu, bet ,reikia visko.
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 14, 08:13)
Aš tikrai žalia  blush2.gif Anksčiau sode auginau daržoves, bet va jokio gražaus kampelio nebuvo  ax.gif
Šiais metais turbūt nespėsiu susitvarkyti aplinkos, nes dar nemažai prie namo reikia padaryti.
Noriu, kad būtų šiltnamis. braškėms ir žemuogėms plotelis. Serbentus atsinaujint noriu ir vaismedžių gerų noriu įsigyti  4u.gif
Negyvename mes name  blush2.gif Dabar dar tik stogą dengia...
**Pas mus buvo bukmedis, tai MB jį karpė karpė ir pasidarė apvalus  thumbup.gif Manau, kad reikia vis karpyti. Bet gal žinovės nurodys kokios info kaip tai tiksliai daryti  thumbup.gif

Klausimukas - kur Vilniuje nusipirkti gerų sodinukų??? Turgus netinka  ax.gif Nes nusivylėme labai...

Rugsėjo 7-8-9 dienomis bus mugė Kojelavičiaus gatvėje. Ten suveža augintojai iš visos Lietuvos.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 14, 12:31)
Rugsėjo 7-8-9 dienomis bus mugė Kojelavičiaus gatvėje. Ten suveža augintojai iš visos Lietuvos.

Ačiū labai, reikės apsilankyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2007 08 14, 10:16)
o kaip viską susiplanuoti mažam 7a sklypely, tai reikia ,,galvą gerai pasukti'', kad ir daržo, ir gėlių ,ir vejos būtų.  Gėles labai mėgstu, bet ,reikia visko.

galiu tik vieną patarti: nesodink daržų sėklų pokeliais ir užsipirkdama daug daug daigų. Gaila buvo tėvų, kuomet prisisodina, vargsta su laistymu, ravėjimu, vėliau nežino kur visą gėrį padėti; Gaila ir kaimynų, kur vos ne visas plotas daržams skirtas, o vėliau visiems iš eilės "iškišinėja" krapus, salotas, cukinijas ir t.t. Apmąstyk, kiek šeimyna sugebės suvalgyti iki kito sezono, tada pamatysi, kad daržui ne tiek ir daug ploto reikia wink.gif

pasimetus-laike
, gyvatvorių ir tvorų klausimus galima labai "gražiai" apeiti biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 08 13, 01:03)
ir vel akmenai ..., ach wub.gif.

ta pati pamasciau pamacius lotuliukas.gif
grazu wub.gif

QUOTE(vida777 @ 2007 08 13, 13:06)
As bent nezinau nei vieno elektrines zoliapjoves privalumo pries benzinine.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės smile.gif
Na aš irgi esu pradedanti gėlininkė, pirmą vasarą bandau apsitvarkyti namo aplinką smile.gif
Tikiuosi priimsit mane į savo būrį 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal žinote, kur galima būtų nusipirkti spalvoto mulčio Vilniuje. Apvažiavau didžiuosius prekybcentrius, kelias augalų prekyvietes, bet neužtikau verysad.gif
Labai reikia iki šeštadienio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vada @ 2007 08 14, 15:08)
Sveiki,

gal žinote, kur galima būtų nusipirkti spalvoto mulčio Vilniuje. Apvažiavau didžiuosius prekybcentrius, kelias augalų prekyvietes, bet neužtikau  verysad.gif
Labai reikia iki šeštadienio g.gif

prekybos taškai čia:
http://www.mulch.lt
rekomenduoju susirasta telefonus kokiam internetiniam kataloge ir perskambint tuos taškus, o ne važinėtis, nes gal paklausa išaugusi, gal ne visi turi
Atsakyti
pagaliau perskaiciau karsta.gif
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 08 13, 22:48)
Man kaip gražu  wub.gif  wub.gif

o man kazkaip labai jau isciustinta ax.gif

nu kiek gelynui ploto man gavosi doh.gif dabar teks sukti galva ka ten sodinti doh.gif
Atsakyti