Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 13

QUOTE(uršulė @ 2007 08 13, 19:43)
reikia keisti plėvelę, nors aš taip dažnai nekeičiu , kas 3 dienas prileidžiu vandens iš prūdo.

aš ir dėjau, tik paprastus skudurus                                                                           
      [email=http://www.rojaussodai.lt/straipsnis.php?id=1410]http://www.rojaussodai.lt/straipsnis.php?id=1410[/email]

www.supermama.lt:
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2007 08 13, 19:50)
kas čia žadėjo parašyti patarimų ,kaip tvarkytis mažame sklype. norisi ir gėlių ir nedidelio daržo. kaip ,,paslėpti daržą, kad jo nematytųsi pro svetainės langus. nes kitoje pusėje nėra, kur sodinti daržovių.

kiek anksčiau teko matyt knygų, pavadinimais "mažos erdvės", tai ten buvo aptariami butai, kotedžai, bet tikrai ne kiemas. Gal jau yra ir nauja knyga tokiu pat pavadinimu, biesas žino mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 08 13, 19:52)
kiek anksčiau teko matyt knygų, pavadinimais "mažos erdvės", tai ten buvo aptariami butai, kotedžai, bet tikrai ne kiemas. Gal jau yra ir nauja knyga tokiu pat pavadinimu, biesas žino  mastau.gif

nežinau net nuo ko pradėt, bet reikės pradėt kažką pradėt, eksperimentuot, jei kas ne kaip , vėl sodint iš naujo. nes juk tik po daugelio bandymų viskas pavyksta taip kaip reikiant
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 13, 12:10)
Aš ir manau, kad benzininė kur kas geriau smile.gif Mes patys elektrinę turime, bet jau ne kartą MB ant laido užvažiavo biggrin.gif

Oi, atsargiai. Mes užpernai taip kaimyną ir palaidojom. Užmušė elektra kai žolę pjovė su elektrine. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 08 13, 21:50)
Oi, atsargiai. Mes užpernai taip kaimyną ir palaidojom. Užmušė elektra kai žolę pjovė su elektrine.  verysad.gif

Kaip baisiai skamba verysad.gif

Jetus, net šiurpas nuėjo...
Atsakyti
Aš išgąsdinti nenorėjau - norėjau tik perspėti. Ten matyt buvo kažkoks gedimas kad taip atsitiko, bet aš pati jų irgi bijau. Žinoma, elektrinė mums ir netiko, nes pas mus labai didelis plotas.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2007 08 13, 20:40)
nežinau net nuo ko pradėt, bet reikės pradėt kažką pradėt, eksperimentuot, jei kas ne kaip , vėl sodint iš naujo. nes juk tik po daugelio bandymų viskas pavyksta taip kaip reikiant

Būtent, turi pajusti savo sodą , o paskiau viskas gaunasi savaime aš ir nešiojau iš vienos vietos į kitą kol atrandi geriausią variantą
Atsakyti
QUOTE(uršulė @ 2007 08 13, 21:03)
Būtent, turi pajusti savo sodą , o paskiau viskas gaunasi savaime aš ir nešiojau iš vienos vietos į kitą kol atrandi geriausią variantą

drinks_cheers.gif net ir mažam plote ( tarkim 6-iuose aruose) reikia dar įvertinti ir kaimynus, bei jau nusistovėjusias bendruomenės tradicijas. Atrodytų juokingai, bet norint su kaimynais sutart, turiu žiūrėt, kad ir patiems gražu būtų, ir kaimynams saulės neužstočiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 08 13, 22:01)
Aš išgąsdinti nenorėjau - norėjau tik perspėti. Ten matyt buvo kažkoks gedimas kad taip atsitiko, bet aš pati jų irgi bijau. Žinoma, elektrinė mums ir netiko, nes pas mus labai didelis plotas.

Ačiū, kad parašei 4u.gif
Dabar jau vyrui sakysiu, kad atsargiau dirbtų unsure.gif

Norėčiau benzininės žoliapjovės, gal senoji suges (FLYMO atrodo vadinasi), tai tada jau benzininę pirksime. Pas mus visas sklypas tik 5,4 aro su namu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 13 rugpjūčio 2007 - 20:13
QUOTE(Sraunius @ 2007 08 13, 21:05)
drinks_cheers.gif net ir mažam plote ( tarkim 6-iuose aruose) reikia dar įvertinti ir kaimynus, bei jau nusistovėjusias bendruomenės tradicijas. Atrodytų juokingai, bet norint su kaimynais sutart, turiu žiūrėt, kad ir patiems gražu būtų, ir kaimynams saulės neužstočiau wink.gif

kaip neidomu schmoll.gif geriau jau gyventi vienkiemi
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 08 13, 19:05)

Derintis prie kaimynų tikrai baisu schmoll.gif schmoll.gif
Va mano tėvam vis priekaištauja - tai gyvatvorės aukštos neauginkit, tai tas tai anas doh.gif nesamonė schmoll.gif
Papildyta:
Man kaip gražu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vajeij kaip grazu wub.gif
Kap noreciau tokio kiemelio thumbup.gif
Atsakyti