Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 13

QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 13, 13:10)
Ar tikrai??? Kažkaip visada galvojau, kad benzininės brangesnės  ax.gif

spėjau padaryti klaidą ir išsitaisyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 13, 14:11)
spėjau padaryti klaidą ir išsitaisyti biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
pasimetus laike, sveika atvykus į mano kaimą 4u.gif aš čia matyt iki šiol buvau vienintelė skuodiškė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 08 13, 12:09)
Kaina - vienintelis privalumas tongue.gif  biggrin.gif

QUOTE(jolaxus @ 2007 08 13, 12:09)
vienas vienintelis privalumas yra - elektrinės pigesnės smile.gif

as tai zinokit esu labai taupi biggrin.gif , labiausiai taupau "ant" trumpalaikio turto, o kuo turtas yra ilgesnio naudojimo, tuo atitinkamai maziau taupau g.gif . Mano manymu taupydamas perkant, apturi malonuma tik viena karta, o visa likusi laika gali tureti tam tikru nepatogumu, o perkant brangiai, shirdi tam kartui skauda, bet uztat visa likusi laika gali tureti malonuma. Aisku, kartais pasitaiko ir isimciu, nors pigiai ir gerai - tai jau beveik kaip aklai vishtai grudas biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 08 13, 11:38)
pasimetus laike, sveika atvykus į mano kaimą  4u.gif  aš čia matyt iki šiol buvau vienintelė skuodiškė  mirksiukas.gif

Labai malonu thumbup.gif thumbup.gif
Tik kol mes dar ten persikelsim truputį laiko praeis doh.gif
Bet smagu jau turėt pažinčių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

p.s. dėl žoliapjovių, elektrinės dar ir lengvesnės ax.gif smegenų taip neišpirpina lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasimetus_laike: 13 rugpjūčio 2007 - 14:34

.Dabar noriu baseinelio...nediduko.Kazi pati sugebeciau?Duobe jau iskasta (kitu tikslu ), bet man krastus pasiformavus butu super, tik vat klausimukas - pas mus smelis, kaip sutvrtinti slaiteli?Kad man tas smeliukas nebiretu?
Aišku , kad sugebėsi .
Mes dėjom paprasta juoda dviguba plėvele [200 mikronų] laiko 2-3 metus : :
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 08 13, 13:47)
as tai zinokit esu labai taupi  biggrin.gif  , labiausiai taupau "ant" trumpalaikio turto, o kuo turtas yra ilgesnio naudojimo, tuo atitinkamai maziau taupau  g.gif .

Va cia yra racijos, sutinku ir taip pat darau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(uršulė @ 2007 08 13, 16:30)
Aišku , kad sugebėsi .
Mes dėjom paprasta juoda dviguba plėvele [200 mikronų] laiko 2-3 metus : :

o kas po 2-3 metų? g.gif
Atsakyti
Kiek man teko skaityt apie baseinėlio darymą, tai lyg ir stiklo vatą reikia kloti po plėvele... g.gif tada ilgiau laiko... g.gif

Vakare galiu nuskenuot iš knygos kur rašo kaip jį daryti... Ten iš didžiosios sodo enciklopedijos... Aišku, jei kam reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 08 13, 13:47)
as tai zinokit esu labai taupi  biggrin.gif <...>

greičiausiai sau paraliuoti pirkai wink.gif

Nepamenu kurioj temoj, bet kažkam įdomu buvo dėl plėvelės. Mačiau pirkti tokią "Grunto plėvelę", Labai skiriasi nuo agroplėvelės ir jei pamenu ( o šito garantuoti negaliu - karštis veikia atmintį ) ji panaši į tą, kur lauko prekybose būna patiesta po augalų vazonais.

Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 13, 16:40)
o kas po 2-3 metų? g.gif

reikia keisti plėvelę, nors aš taip dažnai nekeičiu , kas 3 dienas prileidžiu vandens iš prūdo.
Kiek man teko skaityt apie baseinėlio darymą, tai lyg ir stiklo vatą reikia kloti po plėvele...  tada ilgiau laiko...

aš ir dėjau, tik paprastus skudurus
http://www.rojaussod...nis.php?id=1410
Atsakyti
kas čia žadėjo parašyti patarimų ,kaip tvarkytis mažame sklype. norisi ir gėlių ir nedidelio daržo. kaip ,,paslėpti daržą, kad jo nematytųsi pro svetainės langus. nes kitoje pusėje nėra, kur sodinti daržovių.
Atsakyti