Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 13

QUOTE(Knifofija @ 2007 09 03, 09:20)
Tikrai taip, nes tokia drėgmė "suvalgys" tavo kaktusus.

aciuks.gif begu susinesti unsure.gif
Atsakyti
Pas mane SM p8liuoja, tai neu=krauna, tai ra6o, kad failai i6trinti, o tema perkelta, o kaip pas jus ?
Atsakyti
Na man lyg viskas OK unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 01, 16:09)
Prašom  4u.gif
  Nu koks gražus tavo avataras, toks mielas šunelis, anksčiau buvol yg ir tas pats tik kita poza ir mažesnis ? Tai gal čia tavo ?

Ačiū ax.gif wub.gif Tas anas buvo ne mano schmoll.gif Tai buvo mano svajonių šuniukas.O šitas jau maniškis tongue.gif wub.gif mergaitė wub.gif mirksiukas.gif

Pas mane irgi viskas normaliai su SM g.gif
Atsakyti
Sveikos sodininkės - gėlininkės 4u.gif Gal kuri matėt ar žinot kur yra pirkti dėkoratyvinių molinių ąsočių, puodynių , tokių kurios guli ant šono... Aš mačiau jų parduotuvėse IKI bet labai jau mažos, man reiktų didesnių... Pasidariau šiokį tokį darželį su akmenais ir spygliuočiais tai dabar vaizdui atgaivinti ir pagyvinti sugalvojau ant kokio ploščio akmens tokia puodynę įguldyti su žydinčia gėle....
O gal žinot kas gamina ???
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Atostogauju, tai noriu kaip galima daugiau rudens darbų atlikti iki rugsėjo pabaigos. Kad lelijų stiebus jau galima šalinti, skaičiau. O ar dar negalima vilkdalgių lapų nupjauti? Esu skaičiusi, kad labai gerai augalų lapus palikti peržiem, tada stagarai sulaiko sniego kauburėlius, šilčiau jiems žiemoti. Bet pavasarį taip greit viskas dygsta auga, be to sausi stagarai ir lapai sunkiau pešti... Žadu kiek įmanoma daugiau lapų pjauti ir pamulčiuoti durpėmis.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 03, 10:24)
Pas mane SM p8liuoja, tai neu=krauna, tai ra6o, kad failai i6trinti, o tema perkelta, o kaip pas jus ?

pas mane irgi viskas gerai smile.gif

o as dar su vienu klausimu g.gif nusipirkau tokius vazoncikus (bonsams) ir kaip cia ideju pametejo, nupjausiu dugna, kisiu tarp akmenu i zeme rolleyes.gif ir noriu isodinti krokus, man cia kai kurie umn.gif aiskina, kad per mazas vazonikas g.gif
o kaip jus manot g.gif
Atsakyti
Hi 4u.gif matau Vida kabo,siandien Lidl duoda svoguniniu gelyciu bigsmile.gif ir uz 50 kroku tik 99cnt thumbup.gif jeigu kur netoliese varyk mirksiukas.gif
Papildyta:
rena,as galvociau jei vazoncikus i zeme per ziema ikisus laikysi,tai jie turetu but atsparus salciams,is savo patirties zinau ,kad ne visi tokie,susprogines nuo salcio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wolke: 03 rugsėjo 2007 - 11:08
QUOTE(Wolke @ 2007 09 03, 11:11)
Hi  4u.gif matau Vida kabo,siandien Lidl duoda svoguniniu gelyciu  bigsmile.gif ir uz 50 kroku tik 99cnt  thumbup.gif jeigu kur netoliese varyk  mirksiukas.gif
Papildyta:
rena,as galvociau jei vazoncikus i zeme per ziema ikisus laikysi,tai jie turetu but atsparus salciams,is savo patirties zinau ,kad ne visi tokie,susprogines nuo salcio

Nerasciau Lidl kur pas mus yra, esu buvus gal pora kartu, bet vakare MB pakalbinsiu nuvaziuot. Aciuuuu clap.gif ! Mes net Lidl prospektu negaunam schmoll.gif , o lyja shiandien kaip is kibiro.
Taigi vazoncikus pacius paprasciausius plastmasinius (kur vasarines geles pavasari pardavineja) galima kisht tarp tu akmenuku, svarbu tik, kad zemiu butu kur ipilt ir kad jos neisbyretu. Tie minkshti plastmasiniai man atrodo - nesushala.
Atsakyti
Mano siandieninis grobis bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti

QUOTE(Wolke @ 2007 09 03, 11:29)
Mano siandieninis grobis  bigsmile.gif

jei as tik dar gausiu, tai mano grobis bus irgi ne mazesnis lotuliukas.gif, tos raudonos tulpes wub.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 03 rugsėjo 2007 - 11:46
QUOTE(vida777 @ 2007 09 03, 12:29)
Taigi vazoncikus pacius paprasciausius plastmasinius (kur vasarines geles pavasari pardavineja) galima kisht tarp tu akmenuku, svarbu tik, kad zemiu butu kur ipilt ir kad jos neisbyretu. Tie minkshti plastmasiniai man atrodo - nesushala.

tai as jau nusipirkau, plastmasiniai, skirti bonsams siaip, bet man paaiskino, kad krokams neuzteks aukscio g.gif

QUOTE(Wolke @ 2007 09 03, 12:29)
Mano siandieninis grobis  bigsmile.gif

bigsmile.gif thumbup.gif
pas mus irgi tokiu narcizu maciau pirkti, tik kaina doh.gif 3ar 4 svoguneliai 4.99 blink.gif doh.gif tai kazkaip negasdinau MB hihihi.gif

o krokus dabar dar baltus pirkau, tai jau 10 svoguneliu tongue.gif
Atsakyti