QUOTE(Manyka @ 2007 08 31, 15:18)
ot paklausiau Knifofijos ar turi makbrečių, ar kaip jos, tai visą dieną visos duoda apie tinginio gėles! aš gi viso labo norių tų brečiųųųųų!!!
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 31, 15:35)
nu ir nesiparink, jei tikrai nori, jų gi lepumas tik toks ir tėra, kad pavasarį gausi pasodinti, o žiemai reikia iškasinėti, t.y. ne tokis augalas kur pasodinai vieną kartą ir su metais jis tik plečiasi auga, o tu tik žiūri ir grožiesi
o labai ieškoti jų dabar gal ir neverta, manyčiau pavasarį turėtum rasti pirkti prekybcentriuose, kai pradeda pardavinėti pavasarines svogūnines gėles, tokias kaip kardeliai ir pan.
o labai ieškoti jų dabar gal ir neverta, manyčiau pavasarį turėtum rasti pirkti prekybcentriuose, kai pradeda pardavinėti pavasarines svogūnines gėles, tokias kaip kardeliai ir pan.
Tikrai taip,pavasarį pirkau montbretes maximoj Nebeužsuka pas mus Regila.Pas ją irgi yra šių gėlyčių. Jei reikia,galiu duoti jos koordinates
Knifofija,noriu dar paklaust apie vėlyvius Pas mane jie tankiai sužėlę jau.Man sakė,kad juos reikia retint pavasarį.Iš to,ką čia paskaičiau,supratau kad tai reikia padaryti rudenį Ar aš nusišneku Juk jie dabar žydi Paaiškink dar kartelį man tundrai,jei gali
O štai ir Regila Matau skaito
Regila,jūsiškiai augaliukai pas mane puikiai prigijo,dar kartelį didelis dėkui