Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 13

QUOTE(Manyka @ 2007 08 31, 15:18)
ot paklausiau Knifofijos ar turi makbrečių, ar kaip jos, tai visą dieną visos duoda apie tinginio gėles! doh.gif  aš gi viso labo norių tų brečiųųųųų!!!  rolleyes.gif

QUOTE(jolaxus @ 2007 08 31, 15:35)
nu ir nesiparink, jei tikrai nori, jų gi lepumas tik toks ir tėra, kad pavasarį gausi pasodinti, o žiemai reikia iškasinėti, t.y. ne tokis augalas kur pasodinai vieną kartą ir su metais jis tik plečiasi auga, o tu tik žiūri ir grožiesi smile.gif
o labai ieškoti jų dabar gal ir neverta, manyčiau pavasarį turėtum rasti pirkti prekybcentriuose, kai pradeda pardavinėti pavasarines svogūnines gėles, tokias kaip kardeliai ir pan.  mirksiukas.gif

Tikrai taip,pavasarį pirkau montbretes maximoj mirksiukas.gif Nebeužsuka pas mus Regila.Pas ją irgi yra šių gėlyčių. Jei reikia,galiu duoti jos koordinates 4u.gif

Knifofija,noriu dar paklaust apie vėlyvius ax.gif Pas mane jie tankiai sužėlę jau.Man sakė,kad juos reikia retint pavasarį.Iš to,ką čia paskaičiau,supratau kad tai reikia padaryti rudenį g.gif Ar aš nusišneku unsure.gif Juk jie dabar žydi wub.gif Paaiškink dar kartelį man tundrai,jei gali blush2.gif

O štai ir Regila bigsmile.gif bigsmile.gif Matau skaito ax.gif

Regila,jūsiškiai augaliukai pas mane puikiai prigijo,dar kartelį didelis dėkui aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengamo: 31 rugpjūčio 2007 - 22:58
QUOTE(nengamo @ 2007 08 31, 23:55)
Tikrai taip,pavasarį pirkau montbretes maximoj mirksiukas.gif Nebeužsuka pas mus Regila.Pas ją irgi yra šių gėlyčių. Jei reikia,galiu duoti jos koordinates 4u.gif

Knifofija,noriu dar paklaust apie vėlyvius ax.gif  Pas mane jie tankiai sužėlę jau.Man sakė,kad juos reikia retint pavasarį.Iš to,ką čia paskaičiau,supratau kad tai reikia padaryti rudenį g.gif Ar aš nusišneku unsure.gif  Juk jie dabar žydi wub.gif Paaiškink dar kartelį man tundrai,jei gali blush2.gif

O štai ir Regila bigsmile.gif  bigsmile.gif  Matau skaito ax.gif 

Regila,jūsiškiai augaliukai pas mane puikiai prigijo,dar kartelį didelis dėkui aciuks.gif  4u.gif

Vėlyviai iškasami vasarą, kai nudžiūsta lapai ir sodinami rugpjūčio gale.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 01, 13:58)
Vėlyviai iškasami vasarą, kai nudžiūsta lapai ir sodinami rugpjūčio gale.

Ačiū labai aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 24, 07:15)
atsargiai su kvietimais, o tai aš kartais ir "pasirašau" mirksiukas.gif

Tai aš gi rimtai ir pakviečiau. Ir vėl galiu pakartoti ax.gif , Tik praeitą savaitę perkūnija sudegino mano modemą ir kompą (dabar jis remontuojamas) tai aš tik labai epizodiškai pripuolu prie kieno nors kompo... Tikiuosi neužilgo sutvarkys maniškį.
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 09 01, 14:26)
Ačiū labai aciuks.gif

Prašom 4u.gif
Nu koks gražus tavo avataras, toks mielas šunelis, anksčiau buvol yg ir tas pats tik kita poza ir mažesnis ? Tai gal čia tavo ?
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 08 30, 16:54)
Kažkada Išdykėlė minėjo apie kažkokią lyg ir akaciją rožiniais žiedais ar pan vadinosi, labai noriu šio meduko.... gal kas galite "suvarganizuoti"?  lotuliukas.gif  blush2.gif
Robinija atrodo vadinasi...

Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 31, 16:35)
nu ir nesiparink, jei tikrai nori, jų gi lepumas tik toks ir tėra, kad pavasarį gausi pasodinti, o žiemai reikia iškasinėti, t.y. ne tokis augalas kur pasodinai vieną kartą ir su metais jis tik plečiasi auga, o tu tik žiūri ir grožiesi smile.gif

Tai kad tų ...brečių nė iškasinėti nebūtina. Pas mamą jau kokie 4 metai neiškastos puikiausiai žydi. Sužydi daug anksčiau nei pavasarį pasodintos.
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2007 09 02, 13:56)
Tai kad tų ...brečių nė iškasinėti nebūtina. Pas mamą jau kokie 4 metai neiškastos puikiausiai žydi. Sužydi daug anksčiau nei pavasarį pasodintos.

Bet ateina viena tokia žiema, kai ima visos ir iššala. geriau iškast , truputį paskaidyt sudėt sausai į dėžutę ir laukt pavasario. O anksti pavasarį sodint tiesiai į dirvą.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 08 31, 10:15)
Gera mintis  thumbup.gif

O gal kokiu gandu gandeliu girdejot apie busima ziema? As tai girdejau, kad gandrai 2 savaitem anksciau isskrido. Turbut bus salta.

doh.gif oi saltos nenoriu!
Laukiu parodos wink.gif, tik priminkit kur Vilniuje bus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ARasytee: 02 rugsėjo 2007 - 22:30
QUOTE(ARasytee @ 2007 09 02, 23:24)
doh.gif oi saltos nenoriu!
Laukiu parodos wink.gif, tik priminkit kur Vilniuje bus?

Kojelavičiaus gatvėje. Lauko gėlininkystės bandymo stotis.
Atsakyti
merginos, pas mane lauke stovi vazoncikai su naminem gelem, na kaktusai, poto dar ir kaliju yra, dar ten visokiu, gal jau reiktu i namus sunesti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 03, 09:17)
merginos, pas mane lauke stovi vazoncikai su naminem gelem, na kaktusai, poto dar ir kaliju yra, dar ten visokiu, gal jau reiktu i namus sunesti g.gif

Tikrai taip, nes tokia drėgmė "suvalgys" tavo kaktusus.
Atsakyti