Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 13

QUOTE(Knifofija @ 2007 08 30, 23:37)
Neturiu,nes jas reikia iškasinėti. Aš lepių augalų neauginu. Mano devizas : "Nori gyvent pas mane, gyvenk, o jei ne sprok iš karto ir nenervuok!!!"

lotuliukas.gif oi, kaip juokinga! clap_1.gif
aš tai dar labai silpna sodininkė gėlininkė ir tas iškasinėjimas man išvis siaubo dalykas (net hiacintų šiemet neiškasiau!), bet va dėl ...brečių tai pasikankinčiau... smile.gif
Atsakyti
Gera mintis thumbup.gif

O gal kokiu gandu gandeliu girdejot apie busima ziema? As tai girdejau, kad gandrai 2 savaitem anksciau isskrido. Turbut bus salta.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 08 31, 10:15)
O gal kokiu gandu gandeliu girdejot apie busima ziema? As tai girdejau, kad gandrai 2 savaitem anksciau isskrido. Turbut bus salta.

Girdėjau, kad ruduo bus ankstyvas ir šaltas.. kol kas akivaizdu, kad tai tiesa... dar prieš savaitę pajūry gulėjom ir kepėm, o dabar jau rudeninių batų norisi...
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 30, 15:58)
Vilniuje mugė rugsėjo 7-8-9 dienomis, o Kaune šiemet bus tik Agrobaltas, prie Akademijos rugsėjo 13-14-15-16 dienomis. Abiejose mugėse dalyvausiu, Manyka, Une, Ausma, akbr, Ilona dz., Žaneta75, Jolita123, Vilma, jei važiuosite įmugę, praneškit atvešiu jūsų užsakytus augaliukus.

Dienos labai netinkamos, bet labai jau noriu ash tos graziosios lelijos wub.gif Teks paderinti planus ir atsilankyti. Gal galetum priminti savo telefona, kad nereiktu visu prekiautoju klausineti : "gal jus Knifofija ish SM? " hihihi.gif

Neturiu,nes jas reikia iškasinėti. Aš lepių augalų neauginu. Mano devizas : "Nori gyvent pas mane, gyvenk, o jei ne sprok iš karto ir nenervuok!!!"

Na nesu ash tik pradedanti gelininke, bet sitam shukiui 100% pritariu Su tradiciniais augaleliais ne visada susitariu o jau su egzotika net nekyla minciu pradeti draugyste (kol kas g.gif hihihi.gif )
Atsakyti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
sitas sukis tinka ir mano sklype tongue.gif
Atsakyti
Mano devizas : "Nori gyvent pas mane, gyvenk, o jei ne sprok iš karto ir nenervuok!!!"

Geras , sutinku. lotuliukas.gif As ir ieskau tinginiu geliu kur nereikia kasisineti dankstyti ir t.t. anksciau turejau - isnaikinau thumbup.gif matyt kuo toliau tuo didesne tingine darausi ax.gif
Atsakyti
ot paklausiau Knifofijos ar turi makbrečių, ar kaip jos, tai visą dieną visos duoda apie tinginio gėles! doh.gif aš gi viso labo norių tų brečiųųųųų!!! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 08 31, 15:18)
ot paklausiau Knifofijos ar turi makbrečių, ar kaip jos, tai visą dieną visos duoda apie tinginio gėles! doh.gif  aš gi viso labo norių tų brečiųųųųų!!!  rolleyes.gif

nu ir nesiparink, jei tikrai nori, jų gi lepumas tik toks ir tėra, kad pavasarį gausi pasodinti, o žiemai reikia iškasinėti, t.y. ne tokis augalas kur pasodinai vieną kartą ir su metais jis tik plečiasi auga, o tu tik žiūri ir grožiesi smile.gif
o labai ieškoti jų dabar gal ir neverta, manyčiau pavasarį turėtum rasti pirkti prekybcentriuose, kai pradeda pardavinėti pavasarines svogūnines gėles, tokias kaip kardeliai ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 31, 15:35)
o labai ieškoti jų dabar gal ir neverta, manyčiau pavasarį turėtum rasti pirkti prekybcentriuose, kai pradeda pardavinėti pavasarines svogūnines gėles, tokias kaip kardeliai ir pan.  mirksiukas.gif

ar neee????? o aš jau dabar ratais apie tulpes ir krokus ėjau, tikėdamasi rasti..... blush2.gif
ačiū, Jolaxus, kaip visada, apšvietei smegenis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 08 31, 15:37)
ar neee????? o aš jau dabar ratais apie tulpes ir krokus ėjau, tikėdamasi rasti..... blush2.gif
ačiū, Jolaxus, kaip visada, apšvietei smegenis biggrin.gif  4u.gif

tulpės, krokai - kita šneka, jos sodinamos dabar, rudenį, o kardeliai, montbretės - pavasarį. Taigi dabar tų pavasarinių gal ir nelabai rodysis prekybos lentynose
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 31, 15:40)
tulpės, krokai - kita šneka, jos sodinamos dabar, rudenį, o kardeliai, montbretės - pavasarį. Taigi dabar tų pavasarinių gal ir nelabai rodysis prekybos lentynose

logiška.... blush2.gif
Atsakyti
Šiemet netikėtai teko pakeliauti Latvijos ir Estijos pajūriu.
Tai labai sužavėjo gėlynai kai kuriuose miestuose.
Gal šitoj temoj tiktų pasigrožėjimui.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti