Ju.Ju, 2 nuotraukoj yra margalapis šalavijas
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 08 30, 16:22)
Labukas visom :
as su klausimeliu
Noreciau suzinoti siu gelyciu pavadinimus
1.
2.
Agrobaltas, tai reikia maziau bus augaliuku?
as su klausimeliu
Noreciau suzinoti siu gelyciu pavadinimus
1.
2.
Agrobaltas, tai reikia maziau bus augaliuku?
1 kosmėja
2 margalapis šalavijas
Agrobalte užtektinai bus augaliukų. Ten vyks tarptautinė paroda, pasakysiu ne į temą. Agrobalte būna neblogų dalykėlių. Pernai nusipirkau fantastišką vokišką langų ploviklį, mokėjau 75 lt. Bet su penkiais lašais nuplaunu viso namo langus. Buteliukas atrodo visai nepradėtas, langus plaunu dažnai.
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 30, 15:58)
Vilniuje mugė rugsėjo 7-8-9 dienomis, o Kaune šiemet bus tik Agrobaltas, prie Akademijos rugsėjo 13-14-15-16 dienomis. Abiejose mugėse dalyvausiu, Manyka, Une, Ausma, akbr, Ilona dz., Žaneta75, Jolita123, Vilma, jei važiuosite įmugę, praneškit atvešiu jūsų užsakytus augaliukus.
oi, kaip tik pamačiau kalbą apie mugę, iškart prisiminiau savo "gumbą"! Būtinai dalyvausiu! Ir dar noriu paklausti, Knifofija, o jūs neturit tų mabrečių, ar kaip ten jų vardas............
QUOTE(rena @ 2007 08 30, 16:13)
nu gi nuejaupakapstyti, paziureti kur cia ta zeme nu kad nemazas sluoksnis akmenu jei atkapstysiu iki zemes tai gausis tos geles, kaip duobej reikia namau dapilti zemiu tarp tu didziuju akmenu ir vsio nereikes nam nei kilnoti tuos didziuosius ir dar MB liezuvi galesiu parodyt
gal bandyk zemiu pripilti i lovelius ar i vazonus ir juos ikask i akmenis ???
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 30, 14:58)
Vilniuje mugė rugsėjo 7-8-9 dienomis, o Kaune šiemet bus tik Agrobaltas, prie Akademijos rugsėjo 13-14-15-16 dienomis. Abiejose mugėse dalyvausiu, Manyka, Une, Ausma, akbr, Ilona dz., Žaneta75, Jolita123, Vilma, jei važiuosite įmugę, praneškit atvešiu jūsų užsakytus augaliukus.
siandien kaip tik zadejau rasyti ir apie save priminti butinai ateisiu
Merginos
nerašykit tiek daug nespėju perskaityti
porą dienų neužsukau pamiršau užmokėt už internetą tai atjungė o jūs čia jau tiek prirašėt
Kažkada Išdykėlė minėjo apie kažkokią lyg ir akaciją rožiniais žiedais ar pan vadinosi, labai noriu šio meduko.... gal kas galite "suvarganizuoti"?
Papildyta:
va šitos labai noriu
nerašykit tiek daug nespėju perskaityti
porą dienų neužsukau pamiršau užmokėt už internetą tai atjungė o jūs čia jau tiek prirašėt
Kažkada Išdykėlė minėjo apie kažkokią lyg ir akaciją rožiniais žiedais ar pan vadinosi, labai noriu šio meduko.... gal kas galite "suvarganizuoti"?
Papildyta:
QUOTE(išdykėlė @ 2007 08 21, 17:14)
Merginos, va kaip dabar žydi robinija ir labai kvepia (liaudyje vadinama ružava akacija)
va šitos labai noriu
QUOTE(rena @ 2007 08 30, 15:13)
reikia manau dapilti zemiu tarp tu didziuju akmenu ir vsio nereikes man nei kilnoti tuos didziuosius ir dar MB liezuvi galesiu parodyt
aciukas uz info
aciukas uz info
ishvada viena - neber ko su tais vyrais tartis, reikia tartis su SM !
nu ir visai protingai sugalvojai, kai nebenoresi durnaropiu, zemes tik nusiurbsi su dulkiu siurbliu ir vel bus shvaru .
QUOTE(uršulė @ 2007 08 30, 17:19)
va cia irgi mintis , sakyciau geriau vazoneliai, nupjauk dugna, ikishk vazonika
tarp smulkiuju akmenuku, pripilk zemiu, pasodink krokus, ir vel apdek akmeneliais - niekas net neitars .
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 08 30, 17:54)
ot bus tau su savo hektarais, nebespesi nei su mum papliurpt .
QUOTE(vida777 @ 2007 08 30, 17:10)
ot bus tau su savo hektarais, nebespesi nei su mum papliurpt .
Spėsiu spėsiu
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 30, 16:20)
va va, jau į tą pusę kalbi
tu su krokais dar sugalvojai pažaisti, tai jiems pasodinti reikia žemės sluoksniuko, o jei vien perkūnropes, tai joms užtektų tiesiog ant viršaus tų smulkių akmenukų užpilti žemės, ją šiek tiek įterpti, na arba palikti, kad natūraliai subyrėtų tarp akmenukų ir tada jau ten tupdyti perkūnropes, nes jos gi akmeninės gėlės, joms tos žemės trupinuko tereikia
tu su krokais dar sugalvojai pažaisti, tai jiems pasodinti reikia žemės sluoksniuko, o jei vien perkūnropes, tai joms užtektų tiesiog ant viršaus tų smulkių akmenukų užpilti žemės, ją šiek tiek įterpti, na arba palikti, kad natūraliai subyrėtų tarp akmenukų ir tada jau ten tupdyti perkūnropes, nes jos gi akmeninės gėlės, joms tos žemės trupinuko tereikia
QUOTE(uršulė @ 2007 08 30, 18:19)
QUOTE(vida777 @ 2007 08 30, 19:10)
va cia irgi mintis , sakyciau geriau vazoneliai, nupjauk dugna, ikishk vazonika
tarp smulkiuju akmenuku, pripilk zemiu, pasodink krokus, ir vel apdek akmeneliais - niekas net neitars .
nu cia mergai ideju, tai pazeret
tikrai jau su vyrais ner ko prasidet geriau su SM
Kad ir kaip noreciau bet negaliu firmoje baliukas Dzeimso Bondo motyvais, cia giriuosi O apie aplinka tai skaiciau jei namas kainuoja pvz 800 000 tai aplinka sutvarkyti 200 000. Mus apvoge tai nervas nerealus. Tai va jei negyveni tai tokia ir investicija.Mano anytele sako vaikeli ka tu cia sodini, perki, tai kaimynai dovanai tures. Manau kad ji nemeluoja.
Perskaitau visus jusu pamastymus ir patarimus atsigaunu Po nenormalios darbo dienos, o paravejus savo gelynelius pasisemiu daugiau energijos. Ir nelabai imu i galva kad gal but panages ne idealiai svarios labai jau nuotaika bloga , gal tas juodas menulis mane vei
Perskaitau visus jusu pamastymus ir patarimus atsigaunu Po nenormalios darbo dienos, o paravejus savo gelynelius pasisemiu daugiau energijos. Ir nelabai imu i galva kad gal but panages ne idealiai svarios labai jau nuotaika bloga , gal tas juodas menulis mane vei
QUOTE(Manyka @ 2007 08 30, 17:57)
oi, kaip tik pamačiau kalbą apie mugę, iškart prisiminiau savo "gumbą"! Būtinai dalyvausiu! Ir dar noriu paklausti, Knifofija, o jūs neturit tų mabrečių, ar kaip ten jų vardas............
Neturiu,nes jas reikia iškasinėti. Aš lepių augalų neauginu. Mano devizas : "Nori gyvent pas mane, gyvenk, o jei ne sprok iš karto ir nenervuok!!!"
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 30, 22:37)
Aš lepių augalų neauginu. Mano devizas : "Nori gyvent pas mane, gyvenk, o jei ne sprok iš karto ir nenervuok!!!"
nu geras, as kaip tik tuos zodzius pati sau vakar darze burbejau, mat tokias sprogenas persodinejau . Tos geles kur pas mane auga, tai gal ir dykumoj ishgyventu .