Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 13

Ju.Ju, 2 nuotraukoj yra margalapis šalavijas

Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 08 30, 16:22)
Labukas visom nail.gif:
as su klausimeliu  ax.gif
Noreciau suzinoti siu gelyciu pavadinimus  4u.gif
1. user posted image

2. user posted image
Agrobaltas, tai reikia maziau bus augaliuku?  blush2.gif  g.gif

1 kosmėja
2 margalapis šalavijas
Agrobalte užtektinai bus augaliukų. Ten vyks tarptautinė paroda, pasakysiu ne į temą. Agrobalte būna neblogų dalykėlių. Pernai nusipirkau fantastišką vokišką langų ploviklį, mokėjau 75 lt. Bet su penkiais lašais nuplaunu viso namo langus. Buteliukas atrodo visai nepradėtas, langus plaunu dažnai.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 30, 15:58)
Vilniuje mugė rugsėjo 7-8-9 dienomis, o Kaune šiemet bus tik Agrobaltas, prie Akademijos rugsėjo 13-14-15-16 dienomis. Abiejose mugėse dalyvausiu, Manyka, Une, Ausma, akbr, Ilona dz., Žaneta75, Jolita123, Vilma, jei važiuosite įmugę, praneškit atvešiu jūsų užsakytus augaliukus.

oi, kaip tik pamačiau kalbą apie mugę, iškart prisiminiau savo "gumbą"! smile.gif Būtinai dalyvausiu! Ir dar noriu paklausti, Knifofija, o jūs neturit tų mabrečių, ar kaip ten jų vardas............ blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 30, 16:13)
lotuliukas.gif 
nu gi nuejaupakapstyti, paziureti kur cia ta zeme ax.gif nu kad nemazas sluoksnis akmenu doh.gif jei atkapstysiu iki zemes tai gausis tos geles, kaip duobej g.gif reikia namau dapilti zemiu tarp tu didziuju akmenu ir vsio g.gif nereikes nam nei kilnoti tuos didziuosius ir dar MB liezuvi galesiu parodyt hihihi.gif

gal bandyk zemiu pripilti i lovelius ar i vazonus ir juos ikask i akmenis ??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 30, 14:58)
Vilniuje mugė rugsėjo 7-8-9 dienomis, o Kaune šiemet bus tik Agrobaltas, prie Akademijos rugsėjo 13-14-15-16 dienomis. Abiejose mugėse dalyvausiu, Manyka, Une, Ausma, akbr, Ilona dz., Žaneta75, Jolita123, Vilma, jei važiuosite įmugę, praneškit atvešiu jūsų užsakytus augaliukus.

siandien kaip tik zadejau rasyti ir apie save priminti bigsmile.gif butinai ateisiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 30 rugpjūčio 2007 - 17:36
Merginos ohmy.gif
nerašykit tiek daug smile.gif nespėju perskaityti lotuliukas.gif
porą dienų neužsukau pamiršau užmokėt už internetą tai atjungė blush2.gif o jūs čia jau tiek prirašėt bigsmile.gif bigsmile.gif
Kažkada Išdykėlė minėjo apie kažkokią lyg ir akaciją rožiniais žiedais ar pan vadinosi, labai noriu šio meduko.... gal kas galite "suvarganizuoti"? lotuliukas.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(išdykėlė @ 2007 08 21, 17:14)
Merginos, va kaip dabar žydi robinija ir labai kvepia (liaudyje vadinama ružava akacija)

va šitos labai noriu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasimetus_laike: 30 rugpjūčio 2007 - 17:43
QUOTE(rena @ 2007 08 30, 15:13)
reikia manau dapilti zemiu tarp tu didziuju akmenu ir vsio g.gif nereikes man nei kilnoti tuos didziuosius ir dar MB liezuvi galesiu parodyt hihihi.gif
aciukas uz info 4u.gif

ishvada viena - neber ko su tais vyrais tartis, reikia tartis su SM biggrin.gif !
nu ir visai protingai sugalvojai, kai nebenoresi durnaropiu, zemes tik nusiurbsi su dulkiu siurbliu ir vel bus shvaru lotuliukas.gif .

QUOTE(uršulė @ 2007 08 30, 17:19)
gal bandyk zemiu pripilti i lovelius ar i vazonus ir juos ikask i akmenis ???  g.gif

va cia irgi mintis 4u.gif , sakyciau geriau vazoneliai, nupjauk dugna, ikishk vazonika
tarp smulkiuju akmenuku, pripilk zemiu, pasodink krokus, ir vel apdek akmeneliais - niekas net neitars tongue.gif .
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 08 30, 17:54)
Merginos  ohmy.gif
nerašykit tiek daug  smile.gif

ot bus tau su savo hektarais, nebespesi nei su mum papliurpt ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 08 30, 17:10)
ot bus tau su savo hektarais, nebespesi nei su mum papliurpt ax.gif .

Spėsiu spėsiu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 30, 16:20)
va va, jau į tą pusę kalbi thumbup.gif
tu su krokais dar sugalvojai pažaisti, tai jiems pasodinti reikia žemės sluoksniuko, o jei vien perkūnropes, tai joms užtektų tiesiog ant viršaus tų smulkių akmenukų užpilti žemės, ją šiek tiek įterpti, na arba palikti, kad natūraliai subyrėtų tarp akmenukų ir tada jau ten tupdyti perkūnropes, nes jos gi akmeninės gėlės, joms tos žemės trupinuko tereikia

QUOTE(uršulė @ 2007 08 30, 18:19)
gal bandyk zemiu pripilti i lovelius ar i vazonus ir juos ikask i akmenis ???  g.gif

QUOTE(vida777 @ 2007 08 30, 19:10)
va cia irgi mintis  4u.gif , sakyciau geriau vazoneliai, nupjauk dugna, ikishk vazonika       
tarp smulkiuju akmenuku, pripilk zemiu, pasodink krokus, ir vel apdek akmeneliais - niekas net neitars tongue.gif .

nu cia mergai ideju, tai pazeret thumbup.gif
tikrai jau su vyrais ner ko prasidet drinks_cheers.gif geriau su SM bigsmile.gif
Atsakyti
Kad ir kaip noreciau bet negaliu doh.gif firmoje baliukas Dzeimso Bondo motyvais, cia giriuosi blush2.gif O apie aplinka tai skaiciau jei namas kainuoja pvz 800 000 tai aplinka sutvarkyti 200 000. Mus apvoge tai nervas nerealus. Tai va jei negyveni tai tokia ir investicija.Mano anytele sako vaikeli ka tu cia sodini, perki, tai kaimynai dovanai tures. Manau kad ji nemeluoja.
Perskaitau visus jusu pamastymus ir patarimus atsigaunu tongue.gif Po nenormalios darbo dienos, o paravejus savo gelynelius pasisemiu daugiau energijos. Ir nelabai imu i galva kad gal but panages ne idealiai svarios biggrin.gif labai jau nuotaika bloga , gal tas juodas menulis mane vei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 08 30, 17:57)
oi, kaip tik pamačiau kalbą apie mugę, iškart prisiminiau savo "gumbą"! smile.gif Būtinai dalyvausiu! Ir dar noriu paklausti, Knifofija, o jūs neturit tų mabrečių, ar kaip ten jų vardas............ blush2.gif

Neturiu,nes jas reikia iškasinėti. Aš lepių augalų neauginu. Mano devizas : "Nori gyvent pas mane, gyvenk, o jei ne sprok iš karto ir nenervuok!!!"
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 30, 22:37)
Aš lepių augalų neauginu. Mano devizas : "Nori gyvent pas mane, gyvenk, o jei ne sprok iš karto ir nenervuok!!!"

bigsmile.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
nu geras, as kaip tik tuos zodzius pati sau vakar darze burbejau, mat tokias sprogenas persodinejau ax.gif . Tos geles kur pas mane auga, tai gal ir dykumoj ishgyventu .
Atsakyti