Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 13

QUOTE(Sraunius @ 2007 08 30, 13:32)
rena, o ten labai didelis sluoksnis tų akmenų? Gal užtektų juos tik atstumti į šonus, suformuoji juostą ir vėliau viską sulygini.

tuos smulkius tai as nugrabaliosiu irnesakyk.gif

QUOTE(jolaxus @ 2007 08 30, 13:37)
nu mat kokis, auklėjimo spragos kaip prasimuša cool.gif
bet aš kažkaip maniau, kad tu tų didžiųjų akmenų nenukilnosi, tik tarp skaldos (ar ten smulkūs akmenukai supilti) tupdysi augmeniją g.gif

na jauciu tas spragas teks kitu metodu uzglaistyt tongue.gif

na tie didieji akmenys yra uzdeti ant tu smulkiu, tai manau reikia juos nukilnoti g.gif ir dar zemes uzpilti, na pakelti biski ir is sonu ta juosta uzvaryti, kad akmenis atskiti nuo zemes g.gif ar as cia gerai mastau g.gif
idomu koks per iseigines oras bus g.gif reiks rimciau uzsiimti MB auklejimu ir juosta hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 08 30, 14:00)
Beje, o kada muge Vilniuje LGBS'yje? ar rugsejo trecia savaitgali ar spalio?  g.gif

einu ieskotis kada bus Kaune ir kur ax.gif jau MB nuteikineju kelionei hihihi.gif
reikia gi man tu ropiu nusipirkti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 30, 08:03)
gausis gausis, jau dabar matosi kad augalas formuojamas, o ne pats sau auga. mirksiukas.gif
Aš irgi vieną kalninę pušelę apkarpiau šiemet, bet ji dar jauna, tai kol styptels dar nemažai laiko praeis

Aciu , turiu ir kalnine pusi bandysiu karpyti. Norejau paklausti ar rudeni reikia karpyti , ar uztenka pavasari pakarpyti ? mastau.gif
atejau pasiskust      sunervino mane MB, as juk vis planuoju ta juosta daryti su perkunropem ir krokais, tai sakau man akmenis reikia nukilnot ir t.t., o jis tau reikia ir kilnokis, man dabar grazu ir vsio
uzjauciu, maniskis ir taip reaguotu. Gal istikruju uztektu juos tik atstumti i sonus, maziau vargo butu . g.gif
Papildyta:

idomu koks per iseigines oras bus

lietus , bjauru aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(uršulė @ 2007 08 30, 14:26)
lietus , bjauru  aggressive.gif

doh.gif tikras š...
darbai suniui ant uodegos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 30, 14:07)
...na tie didieji akmenys yra uzdeti ant tu smulkiu, tai manau reikia juos nukilnoti g.gif ir dar zemes uzpilti, na pakelti biski ir is sonu ta juosta uzvaryti, kad akmenis atskiti nuo zemes g.gif ar as cia gerai mastau g.gif ...

o aš manau, kad gal nejudinčiau tų didžiųjų akmenų g.gif o kam po jais žemę pilti, kad piktžolių sėklos ten užsisėtų ir pradėtų lįsti? blink.gif tegul jie sau guli, o augalėlius tarpuose sodinčiau, tarp smulkių akmenukų. Nu bet iš arčiau geriau matyt, tu jau žiūrėk kaip pasirodys tinkamiau kai pradėsi judinti viską rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 30, 14:30)
o aš manau, kad gal nejudinčiau tų didžiųjų akmenų g.gif o kam po jais žemę pilti, kad piktžolių sėklos ten užsisėtų ir pradėtų lįsti? blink.gif  tegul jie sau guli, o augalėlius tarpuose sodinčiau, tarp smulkių akmenukų. Nu bet iš arčiau geriau matyt, tu jau žiūrėk kaip pasirodys tinkamiau kai  pradėsi judinti viską rolleyes.gif

bet kad ten tu akmenuku sluoksnis nemazas supiltas doh.gif
nu reikia dar pamislyti, kaip cia kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(uršulė @ 2007 08 30, 14:26)
Aciu , turiu ir kalnine pusi bandysiu karpyti. Norejau paklausti ar rudeni reikia karpyti , ar uztenka pavasari pakarpyti ?  mastau.gif

sakyčiau kad pušis labiau prikirpti reikia iš pavasario, kai jos prileidžia tų jaunų ūgliukų, esu skaičiusi, kad juos patrumpinus maždaug per pusę jie šakojasi per vasarą ir darosi tokia kaip "pagalvėlė" toje vietoje, ko iš karpytų augalų gi ir tikimės, kad tarp paplikintų šakų būtų tokios minkštos tankios "pagalvėlės". O šiaip kokias nereikalingas šakas atsiradusias tai galima nukirpti bet kada per visą vasarą.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 30, 13:07)
jau MB nuteikineju kelionei hihihi.gif
reikia gi man tu ropiu nusipirkti bigsmile.gif

va cia jam bus bausme uz nepagarba gelininkei hihihi.gif .
As tai net neisivaizdavau, kad tu tuos akmenis lauk kilnosi bigsmile.gif, paprastai man rods, zmones pries sodindami akmenis susideda, o paskui sodina biggrin.gif. Ar tu galvoji ta juosta placia daryt, o gal tik tiesiog akmenu tarpuose, ar ant kokio idubusio (nuskelto) akmens kokia rope pasodint ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 30, 14:36)

Aciu uz patarima. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 08 30, 14:00)
Knifofija, jolaxus
aciu sirdingai uz jusu patarimus  4u.gif

Beje, o kada muge Vilniuje LGBS'yje? ar rugsejo trecia savaitgali ar spalio?  g.gif

Vilniuje mugė rugsėjo 7-8-9 dienomis, o Kaune šiemet bus tik Agrobaltas, prie Akademijos rugsėjo 13-14-15-16 dienomis. Abiejose mugėse dalyvausiu, Manyka, Une, Ausma, akbr, Ilona dz., Žaneta75, Jolita123, Vilma, jei važiuosite įmugę, praneškit atvešiu jūsų užsakytus augaliukus.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 08 30, 14:42)
va cia jam bus bausme uz nepagarba gelininkei  hihihi.gif .
As tai net neisivaizdavau, kad tu tuos akmenis lauk kilnosi  bigsmile.gif, paprastai man rods, zmones pries sodindami akmenis susideda, o paskui sodina biggrin.gif. Ar tu galvoji ta juosta placia daryt, o gal tik tiesiog akmenu tarpuose, ar ant kokio idubusio (nuskelto) akmens kokia rope pasodint  ax.gif .

lotuliukas.gif tustinsim jo pinigine tongue.gif
nu gi nuejaupakapstyti, paziureti kur cia ta zeme ax.gif nu kad nemazas sluoksnis akmenu doh.gif jei atkapstysiu iki zemes tai gausis tos geles, kaip duobej g.gif reikia namau dapilti zemiu tarp tu didziuju akmenu ir vsio g.gif nereikes nam nei kilnoti tuos didziuosius ir dar MB liezuvi galesiu parodyt hihihi.gif

QUOTE(Knifofija @ 2007 08 30, 15:58)
Vilniuje mugė rugsėjo 7-8-9 dienomis, o Kaune šiemet bus tik Agrobaltas, prie Akademijos rugsėjo 13-14-15-16 dienomis. Abiejose mugėse dalyvausiu, Manyka, Une, Ausma, akbr, Ilona dz., Žaneta75, Jolita123, Vilma, jei važiuosite įmugę, praneškit atvešiu jūsų užsakytus augaliukus.

aciukas uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 30, 16:13)
nu gi nuejaupakapstyti, paziureti kur cia ta zeme ax.gif nu kad nemazas sluoksnis akmenu doh.gif jei atkapstysiu iki zemes tai gausis tos geles, kaip duobej g.gif reikia namau dapilti zemiu tarp tu didziuju akmenu ir vsio g.gif nereikes nam nei kilnoti tuos didziuosius ir dar MB liezuvi galesiu parodyt hihihi.gif
aciukas uz info 4u.gif

va va, jau į tą pusę kalbi thumbup.gif
tu su krokais dar sugalvojai pažaisti, tai jiems pasodinti reikia žemės sluoksniuko, o jei vien perkūnropes, tai joms užtektų tiesiog ant viršaus tų smulkių akmenukų užpilti žemės, ją šiek tiek įterpti, na arba palikti, kad natūraliai subyrėtų tarp akmenukų ir tada jau ten tupdyti perkūnropes, nes jos gi akmeninės gėlės, joms tos žemės trupinuko tereikia
Atsakyti
Labukas visom nail.gif:
as su klausimeliu ax.gif
Noreciau suzinoti siu gelyciu pavadinimus 4u.gif
1. user posted image

2. user posted image

QUOTE(Knifofija @ 2007 08 30, 15:58)
... o Kaune šiemet bus tik Agrobaltas, prie Akademijos rugsėjo 13-14-15-16 dienomis. Abiejose mugėse dalyvausiu...

Agrobaltas, tai reikia maziau bus augaliuku? blush2.gif g.gif
Atsakyti