Siandien nusipirkau erythronium. Gal kuri auginate? Zydi pavasari.
QUOTE(Žydriausia @ 2007 08 29, 14:32)
aisku, nu as suprantu, kad katrtas nuo karto jis reiks papildyt arba kazkiek pakeist, bet va galvojau ar jis isvis per ziema issilaiko ar ne? sakau, jei kasmet reikia viska pakeist, tai gal per didele prabanga, bet jei isbuna, tik laikui begant patvarkyt, tai tada man tinka
as tik karta per 5 metus pakeiciau, ir net nepildziau , pas mane nieko nera po mulciu patiesta, bet ant labai blogos zemes papiltas - vos ne zvyras, tai ant geros zemes gal greiciau supuna .
QUOTE(Tina* @ 2007 08 29, 19:25)
Siandien nusipirkau erythronium. Gal kuri auginate? Zydi pavasari.
Taip auginu daug metų, tai augaliukas truputį primenantis ciklameną. Būna įvairių rūšių. Mūsų sąlygomis atspariausia "Pagoda" geltonas, varpelio formos. Margalapės rūšys lepesnės ir šaltą žiemą iššala.
QUOTE(uršulė @ 2007 08 29, 19:15)
nufotkinau , pernai pradejau karpyti nzn kas cia man gausis ?
gausis gausis, jau dabar matosi kad augalas formuojamas, o ne pats sau auga.
Aš irgi vieną kalninę pušelę apkarpiau šiemet, bet ji dar jauna, tai kol styptels dar nemažai laiko praeis
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 29, 21:06)
Taip auginu daug metų, tai augaliukas truputį primenantis ciklameną. Būna įvairių rūšių. Mūsų sąlygomis atspariausia "Pagoda" geltonas, varpelio formos. Margalapės rūšys lepesnės ir šaltą žiemą iššala.
Pas mane ir yra Pagoda. Kaip suprantu sis augalas is rudens sodinamas, ar geriau jau pavasari kist, kad neisaltu gumbai?
QUOTE(uršulė @ 2007 08 29, 19:15)
nufotkinau , pernai pradejau karpyti nzn kas cia man gausis ?
na gerai viskas gaunas
QUOTE(Tina* @ 2007 08 30, 11:13)
Pas mane ir yra Pagoda. Kaip suprantu sis augalas is rudens sodinamas, ar geriau jau pavasari kist, kad neisaltu gumbai?
rudenį
Sveikos, na jus ir šaunuolės, jolaxus, knifonija nepavargstančios augalų mylėtojos ir puoselėtojos, kurkit motereles bendrą kokį forumą ar firmelę apie augaliukus, nes jūsų žinių ir patarimų vertė labai didelė
Aš tai vis bandau puoselėti gautus augaliukus iš jolaxus, auga jie pas mane kuo puikiausiai, jeigu ne jie, turbut tik tujos ir pušeles aplinką puoštu.
Aš tai vis bandau puoselėti gautus augaliukus iš jolaxus, auga jie pas mane kuo puikiausiai, jeigu ne jie, turbut tik tujos ir pušeles aplinką puoštu.
atejau pasiskust
sunervino mane MB, as juk vis planuoju ta juosta daryti su perkunropem ir krokais, tai sakau man akmenis reikia nukilnot ir t.t., o jis tau reikia ir kilnokis, man dabar grazu ir vsio
sunervino mane MB, as juk vis planuoju ta juosta daryti su perkunropem ir krokais, tai sakau man akmenis reikia nukilnot ir t.t., o jis tau reikia ir kilnokis, man dabar grazu ir vsio
QUOTE(Lululu @ 2007 08 30, 13:09)
Sveikos, na jus ir šaunuolės, jolaxus, knifonija nepavargstančios augalų mylėtojos ir puoselėtojos, kurkit motereles bendrą kokį forumą ar firmelę apie augaliukus, nes jūsų žinių ir patarimų vertė labai didelė
sveika priklydusi iš naujo
iš parašo liniuotės matosi, kad augini naują ypatingą daigiuką - sveikinimai
QUOTE(rena @ 2007 08 30, 13:23)
atejau pasiskust
nu mat kokis, auklėjimo spragos kaip prasimuša
bet aš kažkaip maniau, kad tu tų didžiųjų akmenų nenukilnosi, tik tarp skaldos (ar ten smulkūs akmenukai supilti) tupdysi augmeniją
Knifofija, jolaxus
aciu sirdingai uz jusu patarimus
Beje, o kada muge Vilniuje LGBS'yje? ar rugsejo trecia savaitgali ar spalio?
aciu sirdingai uz jusu patarimus
Beje, o kada muge Vilniuje LGBS'yje? ar rugsejo trecia savaitgali ar spalio?