Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 13

Siandien nusipirkau erythronium. Gal kuri auginate? Zydi pavasari.
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2007 08 29, 14:32)
aisku, nu as suprantu, kad katrtas nuo karto jis reiks papildyt arba kazkiek pakeist, bet va galvojau ar jis isvis per ziema issilaiko ar ne? g.gif  sakau, jei kasmet reikia viska pakeist, tai gal per didele prabanga, bet jei isbuna, tik laikui begant patvarkyt, tai tada man tinka smile.gif

as tik karta per 5 metus pakeiciau, ir net nepildziau blush2.gif , pas mane nieko nera po mulciu patiesta, bet ant labai blogos zemes papiltas - vos ne zvyras, tai ant geros zemes gal greiciau supuna g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 08 29, 19:25)
Siandien nusipirkau erythronium. Gal kuri auginate? Zydi pavasari.

Taip auginu daug metų, tai augaliukas truputį primenantis ciklameną. Būna įvairių rūšių. Mūsų sąlygomis atspariausia "Pagoda" geltonas, varpelio formos. Margalapės rūšys lepesnės ir šaltą žiemą iššala.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 29 rugpjūčio 2007 - 20:08
QUOTE(uršulė @ 2007 08 29, 19:15)
nufotkinau , pernai pradejau karpyti nzn kas cia man gausis ?  blink.gif 

gausis gausis, jau dabar matosi kad augalas formuojamas, o ne pats sau auga. mirksiukas.gif
Aš irgi vieną kalninę pušelę apkarpiau šiemet, bet ji dar jauna, tai kol styptels dar nemažai laiko praeis
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 29, 21:06)
Taip auginu daug metų, tai augaliukas truputį primenantis ciklameną. Būna įvairių rūšių. Mūsų sąlygomis atspariausia "Pagoda" geltonas, varpelio formos. Margalapės rūšys lepesnės ir šaltą žiemą iššala.

Pas mane ir yra Pagoda. Kaip suprantu sis augalas is rudens sodinamas, ar geriau jau pavasari kist, kad neisaltu gumbai?
Atsakyti
QUOTE(uršulė @ 2007 08 29, 19:15)

nufotkinau , pernai pradejau karpyti nzn kas cia man gausis ?  blink.gif 

na gerai viskas gaunas mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 08 30, 11:13)
Pas mane ir yra Pagoda. Kaip suprantu sis augalas is rudens sodinamas, ar geriau jau pavasari kist, kad neisaltu gumbai?

rudenį
Atsakyti
Sveikos, na jus ir šaunuolės, jolaxus, knifonija nepavargstančios augalų mylėtojos ir puoselėtojos, kurkit motereles bendrą kokį forumą ar firmelę apie augaliukus, nes jūsų žinių ir patarimų vertė labai didelė thumbup.gif
Aš tai vis bandau puoselėti gautus augaliukus iš jolaxus, auga jie pas mane kuo puikiausiai, jeigu ne jie, turbut tik tujos ir pušeles aplinką puoštu. lotuliukas.gif
Atsakyti
atejau pasiskust blush2.gif

sunervino mane MB, as juk vis planuoju ta juosta daryti su perkunropem ir krokais, tai sakau man akmenis reikia nukilnot ir t.t., o jis tau reikia ir kilnokis, man dabar grazu ir vsio doh.gif aggressive.gif bash.gif mad.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
rena, o ten labai didelis sluoksnis tų akmenų? Gal užtektų juos tik atstumti į šonus, suformuoji juostą ir vėliau viską sulygini.
Atsakyti
QUOTE(Lululu @ 2007 08 30, 13:09)
Sveikos, na jus ir šaunuolės, jolaxus, knifonija nepavargstančios augalų mylėtojos ir puoselėtojos, kurkit motereles bendrą kokį forumą ar firmelę apie augaliukus, nes jūsų žinių ir patarimų vertė labai didelė  thumbup.gif
Aš tai vis bandau puoselėti gautus augaliukus iš jolaxus, auga jie pas mane kuo puikiausiai, jeigu ne jie, turbut tik tujos ir pušeles aplinką puoštu.  lotuliukas.gif

sveika priklydusi iš naujo smile.gif
bigsmile.gif iš parašo liniuotės matosi, kad augini naują ypatingą daigiuką - sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(rena @ 2007 08 30, 13:23)
atejau pasiskust blush2.gif

sunervino mane MB, as juk vis planuoju ta juosta daryti su perkunropem ir krokais, tai sakau man akmenis reikia nukilnot ir t.t., o jis tau reikia ir kilnokis, man dabar grazu ir vsio doh.gif  aggressive.gif  bash.gif  mad.gif  cry.gif  cry.gif

nu mat kokis, auklėjimo spragos kaip prasimuša cool.gif
bet aš kažkaip maniau, kad tu tų didžiųjų akmenų nenukilnosi, tik tarp skaldos (ar ten smulkūs akmenukai supilti) tupdysi augmeniją g.gif
Atsakyti
Knifofija, jolaxus
aciu sirdingai uz jusu patarimus 4u.gif

Beje, o kada muge Vilniuje LGBS'yje? ar rugsejo trecia savaitgali ar spalio? g.gif
Atsakyti