Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 13

QUOTE(jolaxus @ 2007 08 29, 14:44)

ŠITA!!!!! clap_1.gif clap.gif clap.gif clap.gif
ačiū, Jolaxus! aciuks.gif 4u.gif
einu ieškot info apie priežiūrą smile.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 29, 14:39)
...bet jei užpuola dideli šalčiai, kažkodėltai vazonuose svogūnėliai peršala nors ir įkasti būtų. O jei vazonas koks "gražuolis" tai jo iš vis nesinori į žemę įkast.

bet gal toks peršalimas įkastame vazone ne toks kenksmingas kaip stovėtų jis atvirame lauke, kur saulei pašvietus intensyviau gali atšilti/užšalti n kartų ir toks svyravimas gal labiausiai ir kenkia. Juk ir į žemę pasodinti svogūnėliai gaunasi lygiai taip pat žiemoja, juk jie įšala, tik kai žemė pasidengusi sniegu tai tas įšalas ir laikosi iki pavasario. Nu tiesiog pasamprotavau... ax.gif
Atsakyti
o siaube! radau parašyta, kad montbretė pražįsta trečiaisiais metais!!! doh.gif nejau tai tiesa?????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 08 29, 15:19)
o siaube! radau parašyta, kad montbretė pražįsta trečiaisiais metais!!!  doh.gif  nejau tai tiesa?????? g.gif

tai čia gal sėjant sėklomis blink.gif
seniau kaime pas mamą esam jų turėję, bet ten svogūnėlius sodinom, ir su jomis panašiai kaip kardeliais tvarkėmės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 29 rugpjūčio 2007 - 14:25
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 29, 12:33)
jei supili tiesiai ant žemės tai mulčas bėgant metams sunyksta, supūva, įsiterpia į gruntą, tad papildyti tikrai tektų, tačiau gal ir nebūtina kasmet, priklauso nuo supilto sluoksnio. Nesu bandžius su plėvele, bet manau nors ir rečiau bet vistiek jo reikėtų papildyti.
o šiaip tai mes čia apie viską taip - padiskutuojam, pasidalinam nuomonėm ir patirtimi, o sprendžia kiekviena pati sau, vieno recepto čia tikrai nelabai kas išrašys mirksiukas.gif

QUOTE(rena @ 2007 08 29, 12:36)
kiek zinau, tai jo kasmet papildyti nereikia, bet puna jis ir be pleveles ir su plevele smile.gif

aisku, nu as suprantu, kad katrtas nuo karto jis reiks papildyt arba kazkiek pakeist, bet va galvojau ar jis isvis per ziema issilaiko ar ne? g.gif sakau, jei kasmet reikia viska pakeist, tai gal per didele prabanga, bet jei isbuna, tik laikui begant patvarkyt, tai tada man tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 29, 15:24)
seniau kaime pas mamą esam jų turėję, bet ten svogūnėlius sodinom, ir su jomis panašiai kaip kardeliais tvarkėmės

t.p., iškasinėt žiemai reikia???
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 08 29, 15:35)

mes iškasinėdavom, bet esu skaičiusi, kad galima bandyti ir palikti žiemai, tik pridengti reikėtų
Atsakyti
doh.gif eikit sau doh.gif čia nebuvau tik keletą dienų, o šiandien turėjau užtrukt 2-3 valandas kol perskaičiau viską doh.gif
pastebėjot. ruduo ateina verysad.gif baigsis mūsų aplinkos puošyba...... o atrodo nieko gero taip ir nepadariau per sezoną cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 29, 15:39)
mes iškasinėdavom, bet esu skaičiusi, kad galima bandyti ir palikti žiemai, tik pridengti reikėtų

o kur man jų ieškoti? mugėse būtų? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 29 rugpjūčio 2007 - 15:02
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 29, 14:44)
nebus montbretė? g.gif
Vaizdeliai čia

man sita irgi labai wub.gif

QUOTE(Žydriausia @ 2007 08 29, 15:32)
aisku, nu as suprantu, kad katrtas nuo karto jis reiks papildyt arba kazkiek pakeist, bet va galvojau ar jis isvis per ziema issilaiko ar ne? g.gif  sakau, jei kasmet reikia viska pakeist, tai gal per didele prabanga, bet jei isbuna, tik laikui begant patvarkyt, tai tada man tinka smile.gif

na keisti viska tai tikrai kasmet nereikia schmoll.gif ir papildyti berods netgi ne kasmet, aisku dar priklauso koki sliuoksni pridesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 08 29, 16:35)

Mano mama neiškasinėja ir net nepridengia, puikiai peržiemoja (nors gal yra ir lepesnių rūšių?). Kai iškasinėdavo, tai sunkiai spėdavo rudenį pražįsti, o tuoj užklupdavo šalnos, kai neiškasinėja žydi jau rugpjūtį.
Atsakyti
Sveikos, kiek daug jau visko priraset - netinginiaujat

idek fotke paziuret

nufotkinau , pernai pradejau karpyti nzn kas cia man gausis ? blink.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti