QUOTE(Zaneta75 @ 2007 08 28, 19:49)
Sveikutes sodininkes gelininkes
Kaip cia pas jus grazu
Kitas klausimelis susijes su svoguniniais augalais: man labai grazu pavasari vazonuose zydintys narcizai, tulpes... bet pora metu bandziau uzsiauginti terasoje ir snipstas gavosi Arba supudavo, arba net nezinau kas budavo, bet jie tik iskisdavo zalius lapelius ir sustingdavo... Esu dirbusi Danijoj pas ukininka, kuris augindavo narcizus pardavimui velykoms, dariau atrodo viska kaip darem ten, bet matyt kazka padariau ne taip
Pasidalinkit info prasau
Kaip cia pas jus grazu
Kitas klausimelis susijes su svoguniniais augalais: man labai grazu pavasari vazonuose zydintys narcizai, tulpes... bet pora metu bandziau uzsiauginti terasoje ir snipstas gavosi Arba supudavo, arba net nezinau kas budavo, bet jie tik iskisdavo zalius lapelius ir sustingdavo... Esu dirbusi Danijoj pas ukininka, kuris augindavo narcizus pardavimui velykoms, dariau atrodo viska kaip darem ten, bet matyt kazka padariau ne taip
Pasidalinkit info prasau
Spalio gale susodink į vazonus ir laikyk lauke kol pašals, tada įnešk įpatalpą, kur būtų minusas, gali būti tamsu. O pavasariop jau nešk į kambarį, statyk terasoj ar kur tau norisi.
Papildyta:
QUOTE(ilja @ 2007 08 28, 20:16)
Sveikos gražios namų aplinkos puoselėtojos
Turiu tokį klausimuką Artėja rudeninės sodinukų mugės ir man vis kirba mintis susipirkt ir pasodint vaismedžius: persiką, kriaušę, trešnę ir t.t. Ar ruduo būtų tam tinkamas laikas?
Beje, mano viena vyšnaitė sukvailiojo, žydėt pradėjo Spėju pavasarį ji jau nepražys
Turiu tokį klausimuką Artėja rudeninės sodinukų mugės ir man vis kirba mintis susipirkt ir pasodint vaismedžius: persiką, kriaušę, trešnę ir t.t. Ar ruduo būtų tam tinkamas laikas?
Beje, mano viena vyšnaitė sukvailiojo, žydėt pradėjo Spėju pavasarį ji jau nepražys
Pats laikas vaismedžius geriau rudenį pirkt negupavasarį. Paskaitinėk anksčiau rašytas mūsų temas, ten aiškinau kodėl geriau rudenį negu pavasarį ir kaip išsirinkti.
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2007 08 28, 20:42)
anksciau esu turejusi daug begoniju, bet ne svyranciu, tai kai apshaldavo lapai ishkasdavau ir gumbus su durpem i dezeles sumesdavau, laikydavau sausai ir vesiai. Tai butent taip, kaip tu ir skaitei. Shiemet turiu svyrancias, bet nezinau dar kur reiks laikyt, rusio neturiu, o lauko sandeliuke per shalta. Beje, begonijoms reikia rugscios zemes.
aha, man tai begonijos tokios puoshnios geles .
papildyta :
Ir as noriu klaust - gavau is geros veisles persiko medzio ishaugusi sodinuka (is kaulo), kazi ar ir tas sodinukas tures tas pacias savybes, ar bus koks laukinis ? Nezinau nei ka daryt - mest, ar augint .
aha, man tai begonijos tokios puoshnios geles .
papildyta :
Ir as noriu klaust - gavau is geros veisles persiko medzio ishaugusi sodinuka (is kaulo), kazi ar ir tas sodinukas tures tas pacias savybes, ar bus koks laukinis ? Nezinau nei ka daryt - mest, ar augint .
90 %, ad bus laukinis, reikėtų į jį skiepyti, kultūrinį persiką.