Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 13

QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 13, 09:02)
jolaxus, ačiū už atsakymą  mirksiukas.gif

O kurį rondapą pirkti???

Juo nupurškus reikia žolę nugrėbti ir tada jau iš karto galima juodžemiu užpilti, ar reikia žemę sukasti?
Atsiprašau, jei klausimai nevykę, bet aš čia žalia esu  blush2.gif Niekados tuos rondapu nesinaudojau  ax.gif

paprastai asmeniniam naudojimui sodo reikmenų skyriuose parduodamas klasikinis roundup'as, tiesiog pasiklausk konsultantų ir parodys.
jei toje vietoje iš naujo sėsi žolę ir reljefo nereikia labai keisti, tvarkyti, tai galima ir ant viršaus juodžemį pilti. Kita vertus, papurenti lengvai gal ir ne pro šalį, kad geriau "susirištų" paviršiai. Čia jau vietoj reikia žiūrėti ir vertinti.
Atsakyti
jolaxus, ačiū dar kartelį aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Pasiilgau jūsų ax.gif Visai nebeturiu laiko prisėst prie kompo doh.gif Dar reikia visą 12 temelę perskaityt,labai įdomu ką priplepėjot ax.gif
Man jau kažkaip rankos nusviro su lauko darbais ir gėlynais. Tvarkau minimaliai,nutariau kad veltui švaistau laiką ir jėgas blush2.gif Kitais metais tikiuosi jau galėsiu rimtai kibt į darbus,persikelt augaliukus wub.gif Kolkas tik kovoju su vėjo malūnais... doh.gif verysad.gif Didžiausią dėmesį skiriu daržiukui savo,darbų ir taip pakanka. Su tom renovacijom tiek išsiplėtėm,kad dabar svarbiausias tikslas darbai name,kad galėtumėm greičiau persikraustyti. Kaip laukiu - negaliu ax.gif

Pasimetus laike,sveikinimai įsigijus tooookį pirkinį bigsmile.gif 4u.gif

Wolke,pas jus kaip visada thumbup.gif thumbup.gif Tikrai gražu su tais akmenukais thumbup.gif
Atsakyti
Dar klausimukas bigsmile.gif

Gal kas iš jūsų esate pirkę šiltnamį, jau pagamintą? Arba gal galite rekomenduoti kur geriau įsigyti ax.gif
Atsakyti
O as su tuo musu chemikalu, kur visos draugiskai pirkom, nupurskiau zole. Ziuresiu kas bus. Uzkrito pavadinimas, nors tu ka doh.gif
Atsakyti
Lontrel mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Ech doh.gif blush2.gif ... ... ... ... ...
Atsakyti
QUOTE(ARasytee @ 2007 08 13, 00:25)
Tiesiog smalsu kol taip pries elektrine?As ja labai patenkinta, pas man pievute su slaitelais - ji lengva todel nepavrgstu stumdyt i kalnelius smile.gif Ir prie laido taip ipratau- visai netrugdo.

pas mus irgi su shlaiteliais, todel turim benzinine, kuri pati i kalniuka vaziuoja, tik spek paskui lekt (jei gerai paspaudi gaza biggrin.gif ), ir niekur jos stumdyti nereikia. As bent nezinau nei vieno elektrines zoliapjoves privalumo pries benzinine.
Atsakyti
Kaina - vienintelis privalumas tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 08 13, 13:06)
..As bent nezinau nei vieno elektrines zoliapjoves privalumo pries benzinine.

vienas vienintelis privalumas yra - elektrinės pigesnės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 13 rugpjūčio 2007 - 12:09
Aš ir manau, kad benzininė kur kas geriau smile.gif Mes patys elektrinę turime, bet jau ne kartą MB ant laido užvažiavo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 13 rugpjūčio 2007 - 12:11
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 13, 13:09)
vienas vienintelis privalumas yra - elektrinės pigesnės smile.gif

...ir tyliau dirba rolleyes.gif
Atsakyti