QUOTE(jolaxus @ 2007 08 28, 15:24)
taigi pabandyk ir žinosi
gali būti, kad jie marinuojami neišlaikys kietumo, suminkštės šiek tiek, o gal ir ne...
aš tai kai turiu peraugusiu agurkų tai suverdu į tokias garnyrui tinkamas "košes-malošes": morkos, svogūnai, agurkai, cukinijos, pomidorai ir t.t. kas po ranka + aliejus, actas, prieskoniai
pas mus tokiu niekas nevalgo
ispindeje
dar nuo uzpernai tokiu visokiu malosiu pilna, tai daugiau nei puse isdalinau, o kitus vis sveciams ant stalo pakisu
QUOTE(vida777 @ 2007 08 28, 15:24)
japonishko sodo fragmentai. Kazin ar cia tie patys irisai - kur Knifofija rode - auga vandenyje?
bet atrodo tai lb ispudingai
as noreciau irgi kazka su tekanciu vandeniu, bet pas mus elektros nera kaip pravesti
berysio
QUOTE(Sraunius @ 2007 08 28, 15:30)
tai kad, hmm, na visas Kėdainių kraštas iš šiltnamių su agurkais gyvena ( augina, parduoda, priduoda į Kėdainių fabriką ir t.t.) Marinavimui svarbiausia, koks tas agurkas. Na kad nebūtų peraugęs ar kaip būna tokie apvalūs ir viduj jau oro tarpas. Pastarieji daugiau rauginimui tinkami.
( 9 metai merdžinai )
na jauciu surizikuosiu, pameginsiu sudet
vistiek tu agurku neperdaugiausia, o isaudys tai isasudys
Kad pinigai nėra svarbiausias dalykas gyvenime, supranti tik tada, kai jų turi.