Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 13

QUOTE(rena @ 2007 08 28, 12:44)

tie zemes kaubureliai akmenyne - alpinariumas bus, ar kas g.gif ?
oho blink.gif antroj foto kiek shukuosenu ant vieno medzio biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 08 28, 14:39)
tie zemes kaubureliai akmenyne - alpinariumas bus, ar kas  g.gif ?
oho blink.gif antroj foto kiek shukuosenu ant vieno medzio  biggrin.gif .

man atrodo kad ne, nes jau viskas cia uzbaigta, bet man trukumas kvietku nors tu ka, o tas medis as irgi vis ziurinejau ziurinejau, idomiai atrodo rolleyes.gif

o as va dar tokius dryzuotus nusipirkau user posted image
Atsakyti
O sakykit kaip visi zoliniai daugiameciai - rudbekijos, eziuoles (is sitos serijos) paruosiami ziemai - ar patys nunyksta ir pavasari islenda, ar reikia nukarpyt?
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 28, 13:46)
man atrodo kad ne, nes jau viskas cia uzbaigta, bet man trukumas kvietku nors tu ka,

eik tu, negi taip ir paliks g.gif ? Toks ispudis, kad po gero lietaus tos zemes bus su akmenim sumaishytos. Nu jo, spalvu tai truksta, nors medeliai butu labiau spalvoti, ar kokiu zydinciu krumu dar, paprastai japonishki sodai buna spalvingi - pavasari-vasara ziedais, rudeni - lapais.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 08 28, 15:00)
eik tu, negi taip ir paliks g.gif ? Toks ispudis, kad po gero lietaus tos zemes bus su akmenim sumaishytos. Nu jo, spalvu tai truksta, nors medeliai butu labiau spalvoti, ar kokiu zydinciu krumu dar, paprastai japonishki sodai buna spalvingi - pavasari-vasara ziedais, rudeni - lapais.

tai uztai ir sakau, kad spalvu cia trukumas, nors gal gyvai ir gerai atrodo, nu nzn schmoll.gif jau man ir pas mane trukumas spalvu, o cia tai tik zalia, juoda ir akmuo g.gif norisi zydinciu augaliuku rolleyes.gif

nu merginos negi niekas nzn kaip su tais siltnaminiais agurkais g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 28, 15:20)

taigi pabandyk ir žinosi mirksiukas.gif gali būti, kad jie marinuojami neišlaikys kietumo, suminkštės šiek tiek, o gal ir ne...
aš tai kai turiu peraugusiu agurkų tai suverdu į tokias garnyrui tinkamas "košes-malošes": morkos, svogūnai, agurkai, cukinijos, pomidorai ir t.t. kas po ranka + aliejus, actas, prieskoniai
Atsakyti
japonishko sodo fragmentai. Kazin ar cia tie patys irisai - kur Knifofija rode - auga vandenyje?

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti

mastau.gif tai kad, hmm, na visas Kėdainių kraštas iš šiltnamių su agurkais gyvena ( augina, parduoda, priduoda į Kėdainių fabriką ir t.t.) Marinavimui svarbiausia, koks tas agurkas. Na kad nebūtų peraugęs ar kaip būna tokie apvalūs ir viduj jau oro tarpas. Pastarieji daugiau rauginimui tinkami.
( 9 metai merdžinai biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 28, 15:24)
taigi pabandyk ir žinosi mirksiukas.gif gali būti, kad jie marinuojami neišlaikys kietumo, suminkštės šiek tiek, o gal ir ne...
aš tai kai turiu peraugusiu agurkų tai suverdu į tokias garnyrui tinkamas "košes-malošes": morkos, svogūnai, agurkai, cukinijos, pomidorai ir t.t. kas po ranka + aliejus, actas, prieskoniai

pas mus tokiu niekas nevalgo schmoll.gif ispindeje doh.gif
dar nuo uzpernai tokiu visokiu malosiu pilna, tai daugiau nei puse isdalinau, o kitus vis sveciams ant stalo pakisu hihihi.gif

QUOTE(vida777 @ 2007 08 28, 15:24)
japonishko sodo fragmentai. Kazin ar cia tie patys irisai - kur Knifofija rode - auga vandenyje?

bet atrodo tai lb ispudingai wub.gif
as noreciau irgi kazka su tekanciu vandeniu, bet pas mus elektros nera kaip pravesti doh.gif berysio huh.gif

QUOTE(Sraunius @ 2007 08 28, 15:30)
mastau.gif tai kad, hmm, na visas Kėdainių kraštas iš šiltnamių su agurkais gyvena ( augina, parduoda, priduoda į Kėdainių fabriką ir t.t.) Marinavimui svarbiausia, koks tas agurkas. Na kad nebūtų peraugęs ar kaip būna tokie apvalūs ir viduj jau oro tarpas. Pastarieji daugiau rauginimui tinkami.
( 9 metai merdžinai biggrin.gif )

na jauciu surizikuosiu, pameginsiu sudet cool.gif vistiek tu agurku neperdaugiausia, o isaudys tai isasudys irnesakyk.gif
Atsakyti
tai uztai ir sakau, kad spalvu cia trukumas, nors gal gyvai ir gerai atrodo, nu nzn schmoll.gif jau man ir pas mane trukumas spalvu, o cia tai tik zalia, juoda ir akmuo g.gif norisi zydinciu augaliuku rolleyes.gif

O man čia nieko netrūksta schmoll.gif viskas labai tvarkinga, skoninga... thumbup.gif Pas mane irgi nebuvo spalvyčių, tai įsodinau klevuką tamsiai raudonais lapais, tai vaizdas iš karto pagyvėjo, tik va jis šiuo metu "raukšlėtis" pradėjo, tai nežinau ar čia jam bloga, ar čia jam jau ruduo g.gif tongue.gif
Dar spalvas kompensuoju pakabinusi ant namo sienos kokį krepšelį žydinčių gėlyčių (pvz.-sprigių), gal čia ir šiek tiek nusižengiama japoniško sodo idėjai, bet vaizdo tikrai negadina tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 28, 14:45)
as noreciau irgi kazka su tekanciu vandeniu, bet pas mus elektros nera kaip pravesti doh.gif berysio huh.gif

bet pruda tai turi (atrodo)... Mat kad tu nerodai savo pievu, vien tik akmenis tongue.gif , tai ir nebeprisimenu blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 08 28, 15:49)
Dar spalvas kompensuoju pakabinusi ant namo sienos kokį krepšelį žydinčių gėlyčių (pvz.-sprigių), gal čia ir šiek tiek nusižengiama japoniško sodo idėjai, bet vaizdo tikrai negadina tongue.gif

tai man tokia aplinka irgi lb grazu ir patinka, kitaip poas save nesidaryciau, tik vat norisi kazkokiu daugiau spalvu bigsmile.gif

QUOTE(vida777 @ 2007 08 28, 15:51)
bet pruda tai turi (atrodo)... Mat kad tu nerodai savo pievu, vien tik akmenis tongue.gif , tai ir nebeprisimenu  blush2.gif .

neturiu prudo schmoll.gif turejau sulini, kuri MB uzdare dangciu doh.gif ir vandens ner kaip pasisemti darzams tongue.gif
na va mano pieva, dar netvarkyta doh.gif tik dvi eiles obelu iskasineta rolleyes.gif
user posted image

cia pro langa fotkinau, tingejau dabar lekt i lauka blush2.gif
Atsakyti