Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 13

QUOTE(Sraunius @ 2007 08 28, 14:04)
už tai neliūdna gyvent vyrui su tavim tongue.gif
Pažiūrėk, kažkaip panašu labai į taviškį pasirinkimą wink.gif
user posted image

Kaip gražu... Ar čia tavo sodelis?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 08 28, 12:32)
blink.gif  va tai tau, as irgi pirma karta girdziu apie rudeninius krokus, vis galvojau, kad cia taip liaudishkai velyvius vadina.

va aš irgi taip pat galvojau, dabar net susimąsčiau, gal pas mane netgi en vėlyviai, o tie rudeniniai krokai g.gif nes aš jų nepirku, kažkas prieš pora metų kaip vėlyvius man juos įteikė. Bet gal vistik ne krokai jie, nes Knifofija sakė, kad krokų lapai vienodi tiek rudeninių tiek pavasarinių, o maniškių vėlyvių lapai kitokie unsure.gif
Atsakyti
tetule, nea, čia iš interneto platybių foto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 08 28, 13:04)
už tai neliūdna gyvent vyrui su tavim tongue.gif
Pažiūrėk, kažkaip panašu labai į taviškį pasirinkimą wink.gif

jam kolkas galvos skausmas, kaip balkona apsiltint, nes noriu praplatinti kambary, o poto gaus siena dauzyt (o ji laikancioji) ax.gif na zo kai jis tik su manim susidejo, taip jam galvos skausmas ir atsirado lotuliukas.gif

cia lb jau balta, ziema, kazkas siaip yra panasaus drinks_cheers.gif

QUOTE(jolaxus @ 2007 08 28, 13:22)
va aš irgi taip pat galvojau, dabar net susimąsčiau, gal pas mane netgi en vėlyviai, o tie rudeniniai krokai g.gif nes aš jų nepirku, kažkas prieš pora metų kaip vėlyvius man juos įteikė. Bet gal vistik ne krokai jie, nes Knifofija sakė, kad krokų lapai vienodi tiek rudeninių tiek pavasarinių, o maniškių vėlyvių lapai kitokie unsure.gif

reiskias velyvius tau itaise biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 28, 13:32)
jam kolkas galvos skausmas, kaip balkona apsiltint, nes noriu praplatinti kambary, o poto gaus siena dauzyt (o ji laikancioji) ax.gif na zo kai jis tik su manim susidejo, taip jam galvos skausmas ir atsirado lotuliukas.gif

lotuliukas.gif vyrams reikalingos tokios "priekabos" kaip mes, kad anie be darbo nesėdėtų ir į TV spoksodami akių negadintų mirksiukas.gif
o praardę nešančią sieną sąramą įmesit ir visas vargas - mes bute kadaise nešančios sienos gabalą ardėm, tai su sąramėle viską išsprendėm čiki - mano vyras statybininkas, taigi kalbu ne iš fantazijos srities, patikrintas reikals mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image user posted image

user posted image

QUOTE(jolaxus @ 2007 08 28, 13:37)
lotuliukas.gif  vyrams reikalingos tokios "priekabos" kaip mes, kad anie be darbo nesėdėtų ir į TV spoksodami akių negadintų mirksiukas.gif
o praardę nešančią sieną sąramą įmesit ir visas vargas - mes bute kadaise nešančios sienos gabalą ardėm, tai su sąramėle viską išsprendėm čiki - mano vyras statybininkas, taigi kalbu ne iš fantazijos srities, patikrintas reikals mirksiukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

na mes irgi dali tik nesim, tai kad sarama reikalinga, tai zinom, ali vat kas darys, nes maniskis tai kompiuterstas, tai kazkaip iki tokiu darbu dar nebuvo daejes, bet siaip daug ka moka rolleyes.gif

siaip aisku as cia isvis ne i tema, bet manau vistiek nusimanot apie tokius dalykelius ax.gif
o jei as sumarinuociau agurkus ziemai is siltnamio g.gif ar man jie neisaudytu g.gif
neturiu kur kisti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 28 rugpjūčio 2007 - 12:46
rena, ten ne žiema, o skaldelė balta biggrin.gif
va, gali dar pasimąstyti ir žydintį krūmelį, tokį kaip azalija pasisodinti. Aišku, reiktų jį gerai izoliuot ( kaip Knifofija pataria) ir jau žydintis krūmas šviestų iš toli. Pažiūrėk:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 08 28, 13:56)
rena, ten ne žiema, o skaldelė balta  biggrin.gif
va, gali dar pasimąstyti ir žydintį krūmelį, tokį kaip azalija pasisodinti. Aišku, reiktų jį gerai izoliuot ( kaip Knifofija pataria) ir jau žydintis krūmas šviestų iš toli. Pažiūrėk:
user posted image

zinau, kad tai skalda mirksiukas.gif
o azalija juk nezydi visa vasara g.gif
na pas mane juk gelynas bus tai kaip ir i tuos akmenis sudint dideli zydinti kruma bus berysio doh.gif o ir siaip mazius mano jau baigia visas palergonijas apskabyt, petunijos tokios leisgyves atrodo su keliais ziedais doh.gif idomu kaip bus kitamet, gal biski proto bus tai prie gewliu nebelys g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 28, 11:41)
na ziuriu tu cia viena prijaucianti prie to japoniskumo hihihi.gif tai galiu biski fotkiu imesti is aplinkos su akmenim mirksiukas.gif cia pas vienus irgi kazkas panasaus kaip pas mane rolleyes.gif aisku jei nori

manau kad tos, kur akmenim neprijauciancios buvo, jau ishleke is shitos temos biggrin.gif , ir kazin ar besugrys?
Atsakyti
rena, na mintis yra tokia ( su temperatūra aukšta jau antrą dieną esu, tai galiu ir nusipezėti), kad azalija žydėtų tuo metu, kai dar vienmetės ar vazoninės nelabai lauke dar žydi, o sodint galima ir jau į tavo skaldą. Kai azalija nebežydės, bus tiesiog gražus, žaliais lapukais krūmelis.
Pala, išaugs mažiukas tavo. Maniškė taip pat tik šiemet suprato, kad negalima visų žydinčių gėlių iš eilės imti ir skinti. Įpratus buvo miškuose rastas žydinčias gėleles skinti ir namo mamai nešti, tai ir kaimynų darželius buvo truputį nusiaubus blush2.gif Paaiškinau, skyriau jai kelias gėleles kaip jos nuosavas , tais susiprato bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(naminuke @ 2007 08 27, 11:08)
Sveikos sodininkės:)
nagi patarkit prašau, iš kur man braškių daigiukų 5x6m plotui užsodinti gauti? Gal kas Vilniuje retinate, išmesti ruošiatės? smile.gif Priglausčiau biggrin.gif

as turgui pikau uz vnt 60cnt

oi mergaites tik neuzsuk pora dieneliu pas jus...cia tiek ivairiausio grozio! wub.gif Pas mane krokai pievoje ismetyti, bet tik balti ir violetiniai.Uzkretet ir mane, reik mam geltonu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 08 28, 14:10)
manau kad tos, kur akmenim neprijauciancios buvo, jau ishleke is shitos temos  biggrin.gif  , ir kazin ar besugrys?

rolleyes.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Sraunius @ 2007 08 28, 14:24)
Maniškė taip pat tik šiemet suprato, kad negalima visų žydinčių gėlių iš eilės imti ir skinti.

tai kiek taviskei g.gif

QUOTE(ARasytee @ 2007 08 28, 14:25)
Pas mane krokai pievoje ismetyti, bet tik balti ir violetiniai.Uzkretet ir mane, reik mam geltonu.  thumbup.gif

man grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 28 rugpjūčio 2007 - 13:44