Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 13

QUOTE(rena @ 2007 08 26, 17:19)

o as siandien kroku prisiprkau, tik dabar mastau kur juos sodinti doh.gif

Man irgi labai krokų (ir dar vėlyvių) reikia- niu laaabai jie fainuoliai wub.gif Neįsivaizduoju, kur jų man ieškoti ir kokiu pavidalu (aut.past.-aš dar žalia blush2.gif )?Svogūniukai?Sėklytės?...
Ir dar- kas bus jei aš į vieną krūvelę susodinsiu krokus ir vėlyvius, ar jie "nesusipjaus" g.gif Mintis ta, kad krokai pavasary džiugintų, o vėlyviai-rudeniop...
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 08 27, 10:26)
Man irgi labai krokų (ir dar vėlyvių) reikia- niu laaabai jie fainuoliai wub.gif Neįsivaizduoju, kur jų man ieškoti ir kokiu pavidalu (aut.past.-aš dar žalia blush2.gif )?Svogūniukai?Sėklytės?...
Ir dar- kas bus jei aš į vieną krūvelę susodinsiu krokus ir vėlyvius, ar jie "nesusipjaus" g.gif  Mintis ta, kad krokai pavasary džiugintų, o vėlyviai-rudeniop...

vat rudeniniu ir as noriu, pavasarinius dabar pirkau maximoj, po astuonis svogunelius 4.99lt buvo geltoni, melini ir tokie dryzuoti bigsmile.gif pavasarinius tai reik rudeni sodint, o rudeninius pavasari (na cia kai man aiskino, geriausias toks sodinimas), siaip man patinka, kai dar i pieva buna prikaisiota thumbup.gif
bet as taip pamasciau i darzeli prikisiu, ir dar noreciau tarp akmenu rolleyes.gif nu reiktu dar ju nusipirkti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Reklamiste @ 2007 08 27, 10:18)
Klausimas apie sausmedžius: ar juos reikia nukirpti prieš žiemą? Kol buvo jauni klausimų tokių nekilo ax.gif  O dabar išaugo per visą tvorą, tai ir suabejojau - ar palikti per žiemą visas šakas, kad žiemotų stagarai, ar geriau būtų trumpinti. Šį pavasarį tai išleido lapus ant senų šakų ir dar naujų priaugino.

pas mane jis tai is senu seimininku palikimas, tai siaip tie stagarai ir per ziema buvo smile.gif o kaip reikia daryti tai nzn schmoll.gif
ir pas mane ant senu lapai priaugo ir nauju isleido
Atsakyti
Sveikos sodininkės:)
nagi patarkit prašau, iš kur man braškių daigiukų 5x6m plotui užsodinti gauti? Gal kas Vilniuje retinate, išmesti ruošiatės? smile.gif Priglausčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 27, 11:06)
pavasarinius dabar pirkau maximoj, po astuonis svogunelius 4.99lt

brangu g.gif treciadieni pas mane maciau bus kroku pirkt 25vnt - 0,99cnt,tulpes 20vnt,narcizu 20vnt ir irisu 50svoguneliu ir viskas po 99cnt varysiu pirkt bigsmile.gif o kaip tie irisai - ar grazios gelytes ,kada zydi g.gif
Atsakyti
as vis mastau mastau.gif o man tiktu tarp savo akmenu tu ropiu (perkunropiu) prisodint ir prikisciau kroku, nesusipjautu jie ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 08 27, 11:18)
o kaip tie irisai - ar grazios gelytes ,kada zydi  g.gif

irisai= vilkdalgiai, jų daug rūšių yra, bet man tai labai gražūs jie wub.gif pasidairyk štai čia

QUOTE(rena @ 2007 08 27, 11:19)
as vis mastau mastau.gif o man tiktu tarp savo akmenu tu ropiu (perkunropiu) prisodint ir prikisciau kroku, nesusipjautu jie ten g.gif

ir vieni ir kiti su metais vaikučius leidžia ir tankėja. nesu labai jau tikra, tačiau, manau, kad gali pradėti krokai perkūnropes kilnoti prisidauginę ieškodami kur išlysti. o gal ir prasibrautų, kiek ten to stiebelio tėra... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 27 rugpjūčio 2007 - 10:25
vat rudeniniu ir as noriu, pavasarinius dabar pirkau maximoj, po astuonis svogunelius 4.99lt buvo geltoni, melini ir tokie dryzuoti bigsmile.gif pavasarinius tai reik rudeni sodint, o rudeninius pavasari (na cia kai man aiskino, geriausias toks sodinimas), siaip man patinka, kai dar i pieva buna prikaisiota thumbup.gif
bet as taip pamasciau i darzeli prikisiu, ir dar noreciau tarp akmenu rolleyes.gif nu reiktu dar ju nusipirkti g.gif
[b]

oj ačiū- lekiu į maximą- noriu ir geltonų, ir ir mėlynų, ir dryžuotų... tongue.gif tarp akmenų thumbup.gif
Atsakyti
Klausimas apie sausmedžius: ar juos reikia nukirpti prieš žiemą? Kol buvo jauni klausimų tokių nekilo ax.gif  O dabar išaugo per visą tvorą, tai ir suabejojau - ar palikti per žiemą visas šakas, kad žiemotų stagarai, ar geriau būtų trumpinti. Šį pavasarį tai išleido lapus ant senų šakų ir dar naujų priaugino.

tikrai nereikia kirpt, nebent kazkurie stiebai per ilgi ar perplaciai issiplete
sausmedziu senos sakos atsprogsta
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 08 27, 11:18)
brangu  g.gif treciadieni pas mane maciau bus kroku pirkt 25vnt - 0,99cnt,tulpes 20vnt,narcizu 20vnt ir irisu 50svoguneliu ir viskas po 99cnt varysiu pirkt  bigsmile.gif

"Pas mane"- čia kur? mirksiukas.gif
Atsakyti

Gali pakoreguoti augimą, tačiau genėti nebūtina. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 08 27, 11:43)
"Pas mane"- čia kur? mirksiukas.gif

niu cia kur gyvenu ax.gif Vokietija - Aldi parduotuveje ( gal kazkas panausaus kaip Maxima mirksiukas.gif g.gif )

o tu irisu-vilkdalgiu tikriausiai nepirksiu,kazkaip nelabai man jie schmoll.gif prisimenu viena meta prisodinau,nei vienas neprazydo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wolke: 27 rugpjūčio 2007 - 11:36
Papildyta:

pas mane jis tai is senu seimininku palikimas, tai siaip tie stagarai ir per ziema buvo smile.gif o kaip reikia daryti tai nzn schmoll.gif
ir pas mane ant senu lapai priaugo ir nauju isleido

Tiek rudeniniai, tiek pavasariniai krokai ir vėlyviai sodinami rudenį. Nesamonė, kad pavasarį sodinami rudeniniai. dabar jie visi be šaknų ir šaknydintis pradės tik kai žemės temperatūra nukris iki 10 laipsnių šilumos. O pavasarį jie visi jau su šaknim ir persodinant nukenčia šaknys, o svogūnams jos neatauga.
Atsakyti