Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 13

QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 08 23, 09:02)
Vakar vyrui nupirkau tokius a la havajietiškus marškinius (gėlėtus) tai jis į mane vakar taip  blink.gif  blink.gif  žiūrėjo  lotuliukas.gif
Bet kiai užsidėjo lyg ir patiko  lotuliukas.gif
Galės dabar sode prisiderinęs lakstyti  lotuliukas.gif

jo jo, reik ir vyra ikomponuot i namo aplinka lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 08 22, 17:20)
Žinot, merginos.... Vis savy giliai puoselėju svajonę, padaryti ką nors panašaus į kabančiuosius sodus.... sumažintą variantą.... su palmikėm ir kitais egzotiniais augalais... jau kaip ir planiuką turiu, maketuką,

Ir dar... du kartus nuvažiavus į sklypą pas mus atėjo pasisveikinti..... Stirnos  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif

Tavo ateitis biggrin.gif :

user posted image

O cia tavo kabantiems sodams 4u.gif . Taip ziemoja bananai, "Musa basjoo" perziemoja prie - 20 laipsniu, o "Musa sikkimensis" (cia tas kur lapai tamsiais dryziais) - iki - 12 laipsn.

user posted image ; user posted image ; user posted image

O stai palmike biggrin.gif , perziemoja iki - 16 laipsniu sveika ir gyva:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 08 23, 11:25)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

na nustojo lyt einu fotkint savo kirpinius, gal ir tau kas nors dasils, kaip kur kirpt lotuliukas.gif
Atsakyti
vida777 spec tau mirksiukas.gif
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 23, 12:53)
vida777 spec tau mirksiukas.gif

user posted image      ;user posted image

nu bais dekinga aciuks.gif !
blink.gif bet o kam ta zaluma vidury shakos palikta - ar kad siaip shaka perdaug plika nebutu, ar is ju shonines shakeles dar auginsi ?
Mano kvailu supratimu blush2.gif , tai as darau taip - pirmiausia issiplikinu apacia, kad matyciau kur tos pagrindines shakos eina, tada nuziuriu (bet ne taip paprasta kaip atrodo) kur bus virsune, kad galeciau atitinkamai (nuo apcios iki virsaus) proporcingai isgeneti shakas - apacioj palikti reciau, virsuj - tankiau . Tai tiek ziniu.
Jei nepatingesi, pafotkink pas save ar savo drauga (linkejimai draugui bye1.gif ) ypac virsuniu is shono, nes su jom man dar labai verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 08 23, 14:34)
nu bais dekinga aciuks.gif !
blink.gif bet o kam ta zaluma vidury shakos palikta - ar kad siaip shaka perdaug plika nebutu, ar is ju shonines shakeles dar auginsi ?
Mano kvailu supratimu  blush2.gif , tai as darau taip - pirmiausia issiplikinu apacia, kad matyciau kur tos pagrindines shakos eina, tada nuziuriu (bet ne taip paprasta kaip atrodo) kur bus virsune, kad galeciau atitinkamai (nuo apcios iki virsaus) proporcingai isgeneti shakas - apacioj palikti reciau, virsuj - tankiau . Tai tiek ziniu.
Jei nepatingesi, pafotkink pas save ar savo drauga (linkejimai draugui  bye1.gif ) ypac virsuniu is shono, nes su jom man dar labai verysad.gif .

na per vidury palikta tai del grozio, vaizdas visai kitoks, kad nebutu jau tokia plika saka smile.gif tai tu gerai pradejai, nes nuo virsaus kazkaip nesamone butu pradet g.gif
o virsune tai juk kaip ir virsune, tik tu ja biski apkarpyk, na forma daryk tipo kaip bumbula, po keliu metu ji issisakos ir igaus grazesne forma, o sakas biski retink, nepalik taip daznai.
Na pas ta draugeli dar nevarem tai nebuvo kaip pafotkinti, o pas save einu dar nufotkinsiu is sono smile.gif
Atsakyti
na cia keletas is sono

Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 08 23, 09:25)
O stai palmike  biggrin.gif , perziemoja iki - 16 laipsniu sveika ir gyva:

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Viskas įmanoma lotuliukas.gif
Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 08 23, 17:46)
Viskas įmanoma  lotuliukas.gif

tai cia tik palmike, o kur visa kita biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 08 22, 21:04)
tai tu teisi, pirmoj nuotr. tai shakai dar nieko nedariau, nes nezinau, ar virsune palikt ten kur ji dabar yra, ar ta shaka is viso gerokai nurezt (patrumpint), nes ta virsune palyginus su deshine puse yra zymiai auksciau.

Palik ten kur ji ir yra. Čia simetrijos tikrai nereikia.
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 08 23, 20:07)
Palik ten kur ji ir yra. Čia simetrijos tikrai nereikia.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 23 rugpjūčio 2007 - 19:14
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 23, 08:00)
laibai ačiū, išdykėle, už info, įtrauksiu šį augalą į potencialių mano augntinių sąrašą bigsmile.gif

Gali atvažiuoti rudenį į svečius - padovanosiu. ax.gif
Atsakyti