Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 13

QUOTE(ermute @ 2007 08 22, 10:58)
jolaxus, special for you  lotuliukas.gif  4u.gif
user posted image

user posted image

wub.gif wow wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 21, 23:02)
Dar tiksliai nežinau, bet bus apie 40 pavadinimų daugiamečių augalų, pagrinde kiliminiai, žemaūgiai skirti alpinariumams, bet bus keletas ir aukštesnių.

nu pats tas mano japonu darzui tongue.gif

QUOTE(jolaxus @ 2007 08 22, 09:31)
perkūnropės vakar minėtuose "vazonėliuose - klumpėse":

wub.gif wub.gif thumbup.gif noriu noriu noriu ax.gif
gana erzintis tongue.gif
Papildyta:
na tas krokodilcikas idomiai atrodo bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 22, 11:13)
....na tas krokodilcikas idomiai atrodo bigsmile.gif  thumbup.gif

aš nužiūrėjau tą krokodilą ir man patiko pati mintis, kad figūra "pakelta" nuo horizontalaus paviršiaus, reljefinė thumbup.gif šiaip gi bet kokį gyvį galima taip imituoti, tarkim tavo atveju gal tarp tų akmenų koks žaltys besiraitantis visai dailiai įsikomponuotų bigsmile.gif (aišku, paskui tektų visiems įrodinėt, kad jis ne gyvatė, ir turi geltonas "ausytes", kurias reikėtų kažkaip sukurti) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 22 rugpjūčio 2007 - 10:28
Turiu aš tų "ropučių" ir perkūno ir šilropių. Ale praktinė priežiūra man jų tai visai schmoll.gif .
Visų pirma prisiveda labai daug vaikų ir dažnai tenka persodinti. Nenuėmus tų vaikų, paskui labai išsmulkėja. Aš šiemet kol sukau galvą kur jas susodinti, tai susodinau į vazonus, tai pzv. apie vieną perkūnropę dabar yra kokie 7-8 vaikai. O kai kiekviena iš jų tiek atsiveda, tai ir tenka kiloti.
Antra, kaip matyt iš jūsų įdėtų foto, jos sodinamos su tarpais, nu tai tie tarpai baisi tragedija man, juos žiauriai mėgsta pitkžolės, Kurios deja dar tarp jų ir žiauriai matosi, nes roputės gi neaukštos ir nėra vešlios.
Trečia pasodinus prie kokių labiau gajesnių žolių, roputės lieka nusmelktos, pas mane pvz. po kelių metų tos šilropės augo čiobrelio kilime doh.gif.

O šiaip atsikratyti jų širdis neleidžia - gražios nelabosios, tik vietą turbūt protingai reik parinkti ir žemę gerai nuo piktžolių paruošti. Dabar susižavėjau tuo auginimu vazone, sakau gal ten viskas tvarkoj būtų, ale klausimas iškilo, ar žiemojant vazone neiššąla?.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 22, 10:13)
nu pats tas mano japonu darzui tongue.gif
wub.gif  wub.gif  thumbup.gif noriu noriu noriu ax.gif
gana erzintis tongue.gif

lotuliukas.gif na prisijuokiau iki nebegalejimo - is pradziu buvo akmenai ir kokie 2 kadagaiai - atseit, kad darbo maziau butu, po to vargais negalais prikalbinom "ant" perkunropiu, o dabar... hihihi.gif ziurek jau ir tas, ir anas tinka mano japoniskam darzui. Girdejau, dar labai ryziai tinka lotuliukas.gif .
Gerai, einu pasidarysiu kavos, nes visos smegenys zvimbia, kazkur pershalau, o tada jau ikelsiu savo japonisku shedevru nuotraukas blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 22 rugpjūčio 2007 - 10:48
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 22, 11:27)
aš nužiūrėjau tą krokodilą ir man patiko pati mintis, kad figūra "pakelta" nuo horizontalaus paviršiaus, reljefinė thumbup.gif šiaip gi bet kokį gyvį galima taip imituoti, tarkim tavo atveju gal tarp tų akmenų koks  žaltys besiraitantis visai dailiai įsikomponuotų bigsmile.gif  (aišku, paskui tektų visiems įrodinėt, kad jis ne gyvatė, ir  turi geltonas "ausytes", kurias reikėtų kažkaip sukurti) biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ma su gyvate tu cia pavarei lotuliukas.gif
poto i mano gyvatyna niekas nenores eiti hihihi.gif kolkas pakentesiu be gyvunijos, nes su mano vaikiu tai tiesiog neimanoma schmoll.gif jis gi visur varo, neziuri kur doh.gif ir geliu gelyne siemet nebesodinsiu schmoll.gif nes jis jau masinine trasa ten pasidares doh.gif tegu pauges, kitamet gal biski protingesnis bus biggrin.gif

man geriau patiko tie tavo vazoncikai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2007 08 22, 11:44)
... ar žiemojant vazone neiššąla?.

na va, atsirado nors viena oponuojanti nuomonė, o tai mes čia visos tik aikčiojam tik žavimės biggrin.gif
o žiemą jos neiššąla, bent jau tos kur mano tuose mažuliukuose vazoneliuose tai išgyveno ir dauginti pradėjo, tačiau praėjusi gi žiema tokia apylengvė buvo. Bet visvien manau, kad jų nelabai paima šaltis, nebent užmirkusioj kokioj žemėj žiemotų kur lede atsidurtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 08 22, 11:47)
lotuliukas.gif  na prisijuokiau iki nebegalejimo - is pradziu buvo akmenai ir kokie 2 kadagaiai - atseit, kad darbo maziau butu, po to vargais negalais prikalbinom "ant" perkunropiu, o dabar... hihihi.gif ziurek jau ir tas, ir anas tinka mano japoniskam darzui. Girdejau, dar labai ryziai tinka lotuliukas.gif .
Gerai, einu pasidarysiu kavos, nes visos smegenys zvimbia, kazkur pershalau, o tada jau ikelsiu savo japonisku shedevru nuotraukas  blush2.gif .

na jau cia tai garsu zvegiau user posted image skeliai tu su tais ryziais lotuliukas.gif
ryziams pelke reikalinga, o as tokios neturiu tongue.gif lotuliukas.gif

einu as arbatos darytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 22, 11:54)
...einu as arbatos darytis biggrin.gif

pasidaryk kavą atvirkščiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2007 08 22, 10:44)
Turiu aš tų "ropučių" ir perkūno ir šilropių. Ale praktinė priežiūra man jų tai visai schmoll.gif 1.Visų pirma prisiveda labai daug vaikų ir dažnai tenka persodinti. 
1.Visu pirma prisivada labai daug vaiku, ir daznai tenka persodinti
2.Antra, kaip matyt iš jūsų įdėtų foto, jos sodinamos su tarpais, nu tai tie tarpai baisi tragedija man, juos žiauriai mėgsta pitkžolės

1.cia jau gerb. Knifofija atsake, kad ziauriai veisiasi tik tos nekilmingosios tongue.gif , kur nuo senu senoves auga, o kitos, - netgi visai letai;
2.na tai jeigu sodinsi akmenyne ax.gif , tai jokios piktzoles nepuls irnesakyk.gif; Pas mano mociute, pamenu, graziausios ir didziausios perkunropes augo ant zvyro, palei namo pamata, o jei kokia nupezus piktzole ir atsirasdavo, tai ja is zvyro ispesht, juoku darbas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 22 rugpjūčio 2007 - 11:05
QUOTE(vilytte @ 2007 08 22, 11:44)
Turiu aš tų "ropučių" ir perkūno ir šilropių.

o is kur tu esi g.gif
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 22, 11:57)

is sio paruosimo budo man labiausiai imponavo sis sakinys Galima ipilti brendzio ar kavos balzamo lotuliukas.gif

QUOTE(vida777 @ 2007 08 22, 12:00)
1.cia jau gerb. Knifofija atsake, kad ziauriai veisiasi tik tos nekilmingosios  tongue.gif , kur nuo senu senoves auga, o kitos, - netgi visai letai;
2.na tai jeigu sodinsi akmenyne ax.gif  , tai jokios piktzoles nepuls  irnesakyk.gif; Pas mano mociute, pamenu, graziausios ir didziausios perkunropes augo ant zvyro, palei namo pamata, o jei kokia nupezus piktzole ir atsirasdavo, tai ja is zvyro ispesht, juoku darbas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 22, 13:15)
o is kur tu esi g.gif
Papildyta:

Iš paKaunės.

Atsakyti