Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 13

QUOTE(vida777 @ 2007 08 21, 11:51)
1.aha, atlek, bet geriau kitamet, galesi padet sodint  lotuliukas.gif .
2.**tai kai varysi pas mama, gali nusikapstyt ir i ta botanikos soda, kad ir viena 3.kita, bet gal kokia ypatinga rope nusipirkt gausi  biggrin.gif .

1.o tai jau karpyt nebereikia tongue.gif
2.tai, kad as nzn kur jie randasi blush2.gif nors ir esu gryna vilniete blush2.gif blush2.gif
3.noreciau ir kuo toliau tuo labiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 08 21, 11:58)
as pernai panasiu laiku pirkau senukuose nusususiu perkunropiu vazoneli uz 3lt  ax.gif Atgaiviau, tai prisidaugino siemet   kaip turi but biggrin.gif

QUOTE(vida777 @ 2007 08 21, 12:06)
pas mus prekybcentry 10cm vazonelis (pilnas prizeles) - 1,99 €, didesni - iki 3 €, bet tikrai visu neishpirks, o veliau nukainuoja visai papigiai  thumbup.gif .

nu blyn, kaip mane nervina bash.gif kai as tokiam kaime gyvenu unsure.gif ir ko man reik, amziais nieko nera doh.gif nei baldu... reik ieskotis... turi vaziuot i kita miesta, medeliu irgi nerasi doh.gif dabar ir normaliu geliu mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 21 rugpjūčio 2007 - 11:12
nu mergai uzvedet mane su tom perkunropem doh.gif visa ryta darbo nenusitveriu - tik po interneta tas ropes ziurineju rolleyes.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 08 21, 12:17)
nu mergai uzvedet mane su tom perkunropem  doh.gif visa ryta darbo nenusitveriu - tik po interneta tas ropes ziurineju  rolleyes.gif

lotuliukas.gif o tu galvoji man kitaip unsure.gif
jau jos taip tinka prie mano japonisko darzo bigsmile.gif kad as jom atsigrozet negaliu wub.gif ir vis rezgu plana is kur ju dabar gauti doh.gif reiks ciuju dieda sukti, kad kur nors, i koki didmiesti palekt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 21, 11:07)
1.o tai jau karpyt nebereikia tongue.gif
3.noreciau ir kuo toliau tuo labiau ax.gif

1. geriau neklausk blush2.gif , vakar pradejau kita karpyt, dar to nepabaigus, sakau, gal aiskiau pasidarys su tuo shaku tankumu, tada gal ir pirmaji pribaigsiu biggrin.gif . Bet kai tik prieinu virshune, taip ir stop doh.gif. Jau norejau det fotke, ir klaust JUSU, kaip toliau daryt cray.gif , bet kad siandien pila kaip is kibiro, negaliu nufotkint.
Ar tu nezinai, o gal tas tavo biciulis ax.gif galetu paaiskint, kaip tankiai (retai) reikia tas shakas isgenet, ar cia priklauso nuo stiliaus, augalo, ar nuo skonio mastau.gif ???????? Labai mazai nete randu kadagiu bonsai foto, daugiausia pushys, o ten jau kitaip. Labiausiai tai mane balamutija ta tiesi, kaip strele, pagrindine kadagio shaka - jokios improvizacijos g.gif .
3.as dar tarp tu tavo akmenu ikisciau po koki kroka, pavasari labai pagyvins ta plota.
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2007 08 21, 11:10)
nu blyn, kaip mane nervina bash.gif kai as tokiam kaime gyvenu unsure.gif  ir ko man reik, amziais nieko ner...

tai vat kaip tik kaimo turgely papigiai pas motereles ivairiu geru dalykeliu gali gaut, o del kokio mandresnio, ir sostinen ishsiruost ne griekas irnesakyk.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 21 rugpjūčio 2007 - 11:42
QUOTE(Wolke @ 2007 08 21, 11:17)
nu mergai uzvedet mane su tom perkunropem  doh.gif

nu kad tave uzvedem, tai cia anei koks dyvas irnesakyk.gif , bet kad as SB jau ir "ant" akmenu, ir "ant" medziu shaku uzvedziau blink.gif, tai jau - pasaulio pabaiga. O sitaip skeptiskai ziurejo, kai bagazinen koki pagali ar akmeni namo parsivezt iridendavau. Vis rezgiau plana, kaip pasakyt, kad puse sklypo reiks akmenim nupilt ax.gif, galvojau - zado neteks, bet karta netycia leptelejau, o jam taip ta ideja prilipo, kad as pati palikau stovet issiziojus bigsmile.gif .
Atsakyti
vat ką reiškia bandos jausmas, taip ir parduotuvėse prie tam tikrų prekių kartais būreliai pirkėjų susirenka, nes kai stovi prie kažko daugiau negu vienas tai jau visiems smalsu "ką gi čia duoda", tai šiom dienom, pas mumi perkūnropes "duoda" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 08 21, 12:40)
Ar tu nezinai, o gal tas tavo biciulis  ax.gif galetu paaiskint, kaip tankiai (retai) reikia tas shakas isgenet, ar cia priklauso nuo stiliaus, augalo, ar nuo skonio  mastau.gif ???????? Labai mazai nete randu kadagiu bonsai foto, daugiausia pushys, o ten jau kitaip. Labiausiai tai mane balamutija ta tiesi, kaip strele, pagrindine kadagio shaka -  jokios improvizacijos g.gif .
3.as dar tarp tu tavo akmenu ikisciau po koki kroka, pavasari labai pagyvins ta plota.

tai vat kaip tik kaimo turgely papigiai pas motereles ivairiu geru dalykeliu gali gaut, o del kokio mandresnio, ir sostinen ishsiruost ne griekas  irnesakyk.gif .

na manau priklauso ir nuo augalo juk sakos tai nevienodai auga, o siaip palei virsune daryk kaip toki bumbula g.gif
as kai nuvarysiu pas ji tau pafotkinsiu jo bonsus is arti, pas ji pagrinde vien kadagio bonsai, jis pats juos formuoja smile.gif

na sostinen siaip varau pas mamka, nuo MB pailset tongue.gif aisku tada tai ir augaliuku ne griekas pasidairyt rolleyes.gif
tai kad as pas tas babulkas tai nusususes astras maciau, vis kadagiu siulo, na to ko ir pas mane pacia yra doh.gif na reiks sestadieni nuvaryt tada is kitu kaimu babulkos suvaziuoja biggrin.gif

QUOTE(vida777 @ 2007 08 21, 12:56)
nu kad tave uzvedem, tai cia anei koks dyvas  irnesakyk.gif , bet kad as SB jau ir "ant" akmenu, ir "ant" medziu shaku uzvedziau  blink.gif, tai jau - pasaulio pabaiga. O sitaip skeptiskai ziurejo, kai bagazinen koki pagali ar akmeni namo parsivezt iridendavau. Vis rezgiau plana, kaip pasakyt, kad puse sklypo reiks akmenim nupilt  ax.gif, galvojau - zado neteks, bet karta netycia leptelejau, o jam taip ta ideja prilipo, kad as pati palikau stovet issiziojus bigsmile.gif .

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu su tais akmenim tai tu mane prajuokinai hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 21, 13:11)
vat ką reiškia bandos jausmas, taip ir parduotuvėse prie tam tikrų prekių kartais būreliai pirkėjų susirenka, nes kai stovi prie kažko daugiau negu vienas tai jau visiems smalsu "ką gi čia duoda", tai šiom dienom, pas mumi perkūnropes "duoda" lotuliukas.gif

lotuliukas.gif duoti tai duoda, bet as pasirodo ju pasiimti ir nemoku doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 08 20, 23:11)
Tikrai nebūtinai  schmoll.gif  Aš dauginu daigais (turiu virš 20 veislių) ir tik dviejų veislių perku sėklas (kitų, kiek teko auginti, nepatinka krūmų forma). Bet kolekcija kasmet pasipildo  biggrin.gif  Svarbu daigelius tinkamai paskabyti iki žydėjimo.

Norėjau paklausti kokias veisles augini, aš tai perku "purple wave F1" ir "Fortunia F1". Kitais metais galvoju nebesėti , o nusipirkti mažus daigelius iš daigyno ar turgaus , nes daug vargo ir vietos užima.

toki idomu paveiksliuka radau,cia suprantu kaip puodai vienas i kita sustatyti

nu mergai uzvedet mane su tom perkunropem

Labai gražu aš ir užsimaniau
Atsakyti
QUOTE(uršulė @ 2007 08 21, 13:16)
Labai gražu aš ir užsimaniau

lotuliukas.gif na va ir dar viena norinti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 21, 12:15)
as kai nuvarysiu pas ji tau pafotkinsiu jo bonsus is arti, pas ji pagrinde vien kadagio bonsai, jis pats juos formuoja smile.gif

kaip noreciau ir as toki drauga turet wub.gif, o jis formuoja juos naturaliai augancius, ar bliuduos?
Tai va, kol neapsilankysi pas drauga, mano kadagiai pastoves kaip buve irnesakyk.gif (puse lupto, puse skusto).
Atsakyti
Štai kokia rožė išsiskleidė pas mane

user posted image

O čia mano balkonas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 21, 13:27)
Štai kokia rožė išsiskleidė pas mane
...
O čia mano balkonas
...

wub.gif šiaip ne kataloguose tokio grožio nebūna, bet pas Knifofiją pasitaiko thumbup.gif
Atsakyti