Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 13

QUOTE(rena @ 2007 08 20, 15:29)
o man baseinukas patiko, bet dar labiau vazoncikas thumbup.gif
mergai bet kaip ten su tuo ziemojimu perkunropiu g.gif as jau cia ideju pasisemiau ir tarp tu akmenu mastau pasisodint, o man pradejo aiskinti, kad su jom neverta prasideti schmoll.gif tipo jos po ziemos nyksta, na zo nieko gero g.gif

Pirmą kartą girdžiu, kad perkūnropės po žiemos išnyksta, jas jei netyčia eidamas nuspiri, gavusios žemės pačios priželia. gali būti iki 3 mėn. be vandens, atsparesnio augalo nežinau.
Atsakyti
http://www.cambridge...es/P8087904.jpg
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 20, 16:26)
O kuo skiriasi šilropė nuo perkūnropės ?

jau tiksliai neatgaminu, bet ka-kur skaičiau apie skirtumus. ax.gif Jei neklystu, tai šilropės yra tos, kur "plikos", o perkūnropės būna tokios "plaukuotos". a'la voratinkliu aplipę, bet gal irgi čia jau pasenusi teorija, gal kokie gėlininkai profesionalai vėl jas sudėjo į krūvą... tiesiog vienu metu man labai užsifiksavo, kad tai yra du šiek tiek skirtingi augalėliai... ax.gif
Atsakyti
Jolaxus, įvesk į google
HOUSELEEK ir išmes daug gražių paveikslėllų kompozicijų su perkūnropėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 20, 16:29)
jau tiksliai neatgaminu, bet ka-kur skaičiau apie skirtumus. ax.gif  Jei neklystu, tai šilropės yra tos, kur "plikos", o perkūnropės būna tokios "plaukuotos". a'la voratinkliu aplipę, bet gal irgi čia jau pasenusi teorija, gal kokie gėlininkai profesionalai vėl jas sudėjo į krūvą... tiesiog vienu metu man labai užsifiksavo, kad tai yra du šiek tiek skirtingi augalėliai... ax.gif

Šilropė tarmiškas perkūnropės pavadinimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 08 20, 16:30)
Jolaxus, įvesk į google
HOUSELEEK ir išmes daug gražių paveikslėllų kompozicijų su perkūnropėm  smile.gif

4u.gif aš jau su lotynišku pavadinimu paganiau akis smile.gif

QUOTE(Knifofija @ 2007 08 20, 16:33)
Šilropė tarmiškas perkūnropės pavadinimas  4u.gif

gali būti ir taip, matai kaip kartais perdaug informacijos irgi išmuša iš vėžių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 08 20, 11:10)
Kiek cia daigeliu?  g.gif Labai jau grazu man  wub.gif

Labai ačiū visoms už gerus žodžius blush2.gif
Vienas ax.gif bet čia tokia rūšis, kurios žiedai nebijo lietaus, šakos sumedėja ir auga labai ilgos, bet viršus nenuplinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 20 rugpjūčio 2007 - 18:17
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 08 20, 16:17)
Gaus tau kas nors, jei nerasi kitur, paštu atsiųsti  biggrin.gif

aha, tada jau teks tongue.gif

QUOTE(Wolke @ 2007 08 20, 16:19)

su tais akmenim idomiai rolleyes.gif
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 08 20, 16:29)

o tos lekstes tiktu prie mano japonu lotuliukas.gif tongue.gif

na va dar Knifofija uz perkunropes bigsmile.gif nu ieskosiu ju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 08 20, 19:13)
Labai ačiū visoms už gerus žodžius  blush2.gif
Vienas  ax.gif  bet čia tokia rūšis, kurios žiedai nebijo lietaus, šakos sumedėja ir auga labai ilgos, bet viršus nenuplinka.

Na man niekaip nesigauna , kad tai issisakotu vienas daigas, jei noriu tokio vaizdo reikia bent 3 blush2.gif
QUOTE(rena @ 2007 08 20, 20:14)
na va dar Knifofija uz perkunropes bigsmile.gif nu ieskosiu ju ax.gif

Ir as uz ax.gif As ju persodindama net i zeme neikasu, padedu ant supurentos zemes ir viskas rolleyes.gif Ir per ziema jom neikarto nieko nenutiko schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 08 20, 21:12)
Na man niekaip nesigauna , kad tai issisakotu vienas daigas, jei noriu tokio vaizdo reikia bent 3  blush2.gif

Reikia sėti iš sėklos. Ryt nufotkinsiu kaip mano gražuolės atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 20, 21:16)
Reikia sėti iš sėklos. Ryt nufotkinsiu kaip mano gražuolės atrodo.

ax.gif tai kad visad seju pati.Graziai uzauga, nusvyra , bet i viena puse unsure.gif g.gif
laukiam nuotraukyciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 08 20, 21:12)
Na man niekaip nesigauna , kad tai issisakotu vienas daigas, jei noriu tokio vaizdo reikia bent 3  blush2.gif

Ir as uz  ax.gif As ju persodindama net i zeme neikasu, padedu ant supurentos zemes ir viskas  rolleyes.gif Ir per ziema jom neikarto nieko nenutiko  schmoll.gif  mirksiukas.gif

nu pas mane irgi lygiai tokia pati vazonike tokiam na nemazam, bet ir nedideliam, net, ner ko lyginti su backa, tai irgi visas graziausiai apauges, bet man ant zemes sakos vis vilkos, tai as jas apkarpydavau, o pasirodo gerai dariau, tada tipo nauju priauga smile.gif
bet mano surfinijai jau galas doh.gif verysad.gif kazkaip pradejo dziuti staigiai doh.gif tai jau to grozio neber schmoll.gif

thumbup.gif dar viena pritaria, tai net abejoniu nekyla bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 20 rugpjūčio 2007 - 22:05