Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 13

Labux,
gal kuri auginate kameliją lauke, neberandu kaip ją apsaugoti nuo šalnų, visa literatūra kaip apie kambarinę gėlę. O auga ji nesvietišku tempu, pasodinau vasaros pražioj sprindinę, tai pastovėjusi kaip šovė ir į aukštį ir į šonus.
Atsakyti
nu vsio, reiks ir man ju prisisodint, ale dabar is kur ju reiks paimti mastau.gif
siandien perejau turgu, tai ju net su ziburiu nerasi schmoll.gif doh.gif
o didmiesciuose kur galima butu nusipirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 20, 15:40)
nu vsio, reiks ir man ju prisisodint, ale dabar is kur ju reiks paimti mastau.gif
siandien perejau turgu, tai ju net su ziburiu nerasi schmoll.gif  doh.gif

didmiesčiuose būna augalų prekybos aikštelėse, Vilniuj prie Senukų pasitaiko, bet perkant jas parduoda po vieną augalėlį ir dideniam plotui brangoka...
šiaip tai jų lengviau pasidauginti paieškojus jei kas augina ir retina gėlynuose, nes kai subujoja jos pradeda viena per kitą lipti ir praretinus net žymės nelieka, kad kažką atėmei, taigi nelabai kas gailės taip pasidalinti o ir gerokai pigiau gautųsi, tik paieškoti savo platumose reikia
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 20, 13:40)
siandien perejau turgu, tai ju net su ziburiu nerasi schmoll.gif  doh.gif

Nulėk į Vilniaus universiteeto botanikos sodą thumbup.gif
Aš iš ten pirkau ax.gif
Papildyta:
Velnias,... gal tu ne iš vilniaus..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 20, 15:55)
didmiesčiuose būna augalų prekybos aikštelėse, Vilniuj prie Senukų pasitaiko, bet perkant jas parduoda po vieną augalėlį ir dideniam plotui brangoka...
šiaip tai jų lengviau pasidauginti paieškojus jei kas augina ir retina gėlynuose, nes kai subujoja jos pradeda viena per kitą lipti ir praretinus net žymės nelieka, kad kažką atėmei, taigi nelabai kas gailės taip pasidalinti o ir gerokai pigiau gautųsi, tik paieškoti savo platumose reikia

pioneer.gif

QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 08 20, 16:00)
Nulėk į Vilniaus universiteeto botanikos sodą  thumbup.gif
Aš iš ten pirkau  ax.gif

Velnias,... gal tu ne iš vilniaus..... doh.gif

lotuliukas.gif esu nuo VLN 250 km doh.gif

merginos aciuks.gif
Atsakyti
Tai ups ax.gif blush2.gif
Gaus tau kas nors, jei nerasi kitur, paštu atsiųsti biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 08 20, 14:19)

iš viršasu gražiai atrodo, bet kažin, kaip iš šono..? mes turim tokį vazoną ir vidury turėtų būt kažkas aukštesnio......... ax.gif nes kitaip pustuščiau atrodo.... ax.gif
Atsakyti
Wolke, labai taikliai įsijungei thumbup.gif
pas men tos minėtos plokščiuose vazonėliuose augančios perkūnropės tai labai panašiuose į tuos pirmoje nuotraukoje kur aplink apstatyta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 20, 15:01)
na visuose pakeltuose nuo žemės induose reikia labai stebėti ir palikyti drėgmės režimą. Aš labai intensyviai galvoje brandinu mintį kitam sezonui kažką su perkūnropėm ir šilropėm susikurti, o su jomis ir kelmuose galima neblogai pakomponuoti. O tai gėlyne žalių ir tokio bordinio atspalvio šilropių užderėjo, jau reikia paretinti, tai va ir strateguoju rolleyes.gif

užmačiau Ievos-Pievos vaizdelius ir prisiminiau šiandien vienoj kaimiškoj knaipėj pietaudama nusižiūrėjau šviestuvus, padarytus iš paprastų keraminių vazonėlių, kur per dugno skylutę prakištas laidas, užsuktas patronas, lempikė, vazonėlis šiek tiek papaišytas ir visas kūrinys. Idėja ne nauja, bet štai kai sumastai, kad kažkur gali ją priiaikyti tai ir užkliūva už akies... Pas mane terasoj "Iljičiaus lmputė" šviečia, o ten tarp balkių gal ir visai tiktų koks nors toks mini country stiliaus šviestuviukas rolleyes.gif

O kuo skiriasi šilropė nuo perkūnropės ?
Atsakyti
Wolke, kaip gražu! biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo tai tas pats...... ne...? unsure.gif
Atsakyti