QUOTE(vida777 @ 2007 08 17, 10:26)
gali sodinti kruminius astrus (yra ivairiu spalvu), zydi rugsejo - lapkricio men., zemaugiai, daugiameciai;
virziai (ivairiu spalvu), graziai atrodo grupemis,zydi net ziema , tik nezinau ar jau pardavineja;
gacanijos, vienmetes, zydi nuo birzelio iki shalnu, reikia sauletos vietos, kitaip ziedeliai buna susiciaupe. Pernai pas mane dar lapkriti zydejo;
zemaugiai jurginai, zydi birzelio -spalio men;
velyviai (Colchicum autumnale), svoguninis augalas, zydi rugsejo - spalio men., sodinami grupemis. Sitie tai man ;
zemauges chrizantemos (japoniskam sodui - pats tas );
apie serencius nebera ka ir sneket - jie zydi visa gyvenima .
virziai (ivairiu spalvu), graziai atrodo grupemis,zydi net ziema , tik nezinau ar jau pardavineja;
gacanijos, vienmetes, zydi nuo birzelio iki shalnu, reikia sauletos vietos, kitaip ziedeliai buna susiciaupe. Pernai pas mane dar lapkriti zydejo;
zemaugiai jurginai, zydi birzelio -spalio men;
velyviai (Colchicum autumnale), svoguninis augalas, zydi rugsejo - spalio men., sodinami grupemis. Sitie tai man ;
zemauges chrizantemos (japoniskam sodui - pats tas );
apie serencius nebera ka ir sneket - jie zydi visa gyvenima .
oi nu kokia tu caca lialia tiek daug surasei, eisiu dabar ieskosiu, kaip kas zydi cia tau uz pastangas balionciku
nu is to kur raudonai, tai zvengiau
na va vakar sutvarke dali vidinio kiemo
buvo
dabar
na man niuroka, norisi geliu, nors daug kas jau sako, kad neapsimoka sodinti atideti kitiems metams, o as noriu dar ir dabar grozio