Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 13

QUOTE(vida777 @ 2007 08 17, 10:26)
gali sodinti kruminius astrus (yra ivairiu spalvu), zydi rugsejo - lapkricio men., zemaugiai, daugiameciai;
virziai (ivairiu spalvu), graziai atrodo grupemis,zydi net ziema biggrin.gif , tik nezinau ar jau pardavineja;
gacanijos, vienmetes, zydi nuo birzelio iki shalnu, reikia sauletos vietos, kitaip ziedeliai buna susiciaupe. Pernai pas mane dar lapkriti zydejo;
zemaugiai jurginai, zydi birzelio -spalio men;
velyviai (Colchicum autumnale), svoguninis augalas, zydi rugsejo - spalio men., sodinami grupemis. Sitie tai man wub.gif ;
zemauges chrizantemos (japoniskam sodui - pats tas tongue.gif );
apie serencius nebera ka ir sneket - jie zydi visa gyvenima biggrin.gif.

oi nu kokia tu caca lialia bigsmile.gif tiek daug surasei, eisiu dabar ieskosiu, kaip kas zydi rolleyes.gif cia tau uz pastangas balionciku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nu is to kur raudonai, tai zvengiau lotuliukas.gif

na va vakar sutvarke dali vidinio kiemo rolleyes.gif
buvo
user posted image
dabar
user posted image
user posted image
na man niuroka, norisi geliu, nors daug kas jau sako, kad neapsimoka sodinti atideti kitiems metams, o as noriu dar ir dabar grozio ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 17, 11:25)
oi nu kokia tu caca lialia bigsmile.gif tiek daug surasei, eisiu dabar ieskosiu, kaip kas zydi rolleyes.gif cia tau uz pastangas balionciku 4u.gif  4u.gif  4u.gif
nu is to kur raudonai, tai zvengiau lotuliukas.gif

buvo

na man niuroka, norisi geliu, nors daug kas jau sako, kad neapsimoka sodinti atideti kitiems metams, o as noriu dar ir dabar grozio ax.gif  rolleyes.gif

tai kada laistom?
Pastatyk su vazoncikais biggrin.gif
gal per žiema daugiau originalių minčių prikaupsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2007 08 17, 11:30)
tai kada laistom?
Pastatyk su vazoncikais biggrin.gif
gal per žiema daugiau originalių minčių prikaupsi 4u.gif

kai tik atvarai, tai taip ir laistom mirksiukas.gif

tai kad vazonciku neturiu, reik pirktis ir geliu vel pirktis, tai manau paprasciau i zeme, o pavasari koreguoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 17, 11:25)

na man niuroka, norisi geliu, nors daug kas jau sako, kad neapsimoka sodinti atideti kitiems metams, o as noriu dar ir dabar grozio ax.gif  rolleyes.gif

žinai, neseniai žiūrinėjau straipsnį apie kapų sutvarkymą, ir labai "prilipo" štai šitie vaizdeliai, kurie tavo akmenynui labai tiktų ir nereikėtų sukti galvos dėl spalvų nei pavasarį nei rudenį - šilropių ir perkūnropių įvairovė didžiulė, žaliuoja jos visus metus, kokią juostelę pas tave įpiešus būtų tiesiog nepakartojama wub.gif aišku, čia tik mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 17 rugpjūčio 2007 - 10:38
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 17, 11:37)
žinai, neseniai žiūrinėjau straipsnį apie kapų sutvarkymą, ir labai "prilipo" štai šitie vaizdeliai, kurie tavo akmenynui labai tiktų ir nereikėtų sukti galvos dėl spalvų nei pavasarį nei rudenį - šilropių ir perkūnropių įvairovė didžiulė, žaliuoja jos visus metus, kokią juostelę pas tave įpiešus būtų tiesiog nepakartojama wub.gif aišku, čia tik mano nuomonė ax.gif

aha, labai grazu wub.gif
reikia man apmislyti kur cia ta juosta iklyjavus bigsmile.gif tik idomu ar man akmenys vyras atkapstys g.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 17, 10:25)
user posted image

user posted image

o ka ten pirmoj foto deshiniam kampe prie takelio ishrovei?
As tai kopijuosiu is taves vynuogiu gyvatvore wub.gif . Noreciau labiau del dekoratyvumo, nei del naudos, tai reiks galva pasukt, kokias sodint.

Man tai kazkaip ta akmenu eile prieky g.gif , bet bijau daug reikstis, nes yra gudresniu uz mane, kas galetu patart blush2.gif. Gal ta akmenu juosta kokiom perkunropem su kokiom kitokiom kvietkom paderinus apjunk. Perkunropem daug zemes nereikia, tai ir kapstyti daug nereikes. Ai, vienzo nebezinau...
jolaxus ideja tai ir man patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 17 rugpjūčio 2007 - 11:50
QUOTE(vida777 @ 2007 08 17, 12:46)
o ka ten pirmoj foto deshiniam kampe prie takelio ishrovei?
As tai kopijuosiu is taves vynuogiu gyvatvore wub.gif . Noreciau labiau del dekoratyvumo, nei del naudos, tai reiks galva pasukt, kokias sodint.

Man tai kazkaip ta akmenu eile prieky  g.gif , bet bijau daug reikstis, nes yra gudresniu uz mane, kas galetu patart blush2.gif. Gal ta akmenu juosta kokiom perkunropem su kokiom kitokiom kvietkom paderinus apjunk. Perkunropem daug zemes nereikia, tai ir kapstyti daug nereikes. Ai, vienzo nebezinau...
jolaxus ideja tai ir man patiko.

na ten tos vijoklines melynai-melsvai zydincios rolleyes.gif na pavadinimu tai as nzn schmoll.gif slykscios jos tokios, baisiai veisias doh.gif
irnesakyk.gif kopink ka nori mirksiukas.gif
na man irgi kazkaip per tustoka, bet sako, kai po keliu metu paaugs, tai kitoks vaizdas bus g.gif bet man tavo ideja tarp akmenu su perkunropem thumbup.gif
reiks pasinaudot blush2.gif
o jas jau dabar galima sodinti g.gif
Atsakyti
blush2.gif ax.gif
Vis skaitau skaitau.... o rašyti kaip ir nelabai turiu ką blush2.gif
Bo tik klausimų didėja biggrin.gif
Kaip ir viską jau buvom susidėlioję - tai vakar kieme jau iškasta duobė baseinėliui.... Belieka įrengti bigsmile.gif
Užsitvėrėm su kaimynais tinklą - dabar dilema - kuo apsodinti doh.gif Gal kas netingės patarti ? Ar iš savo patirties ką pasakyti ax.gif 4u.gif
Žolės panašu kad nepasėsim šiemet blush2.gif
Bus kaip jolaxus - 3 metai.... O taip norėtųsi greičiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 17, 10:25)

Ojoj, kaip man žolės gaila verysad.gif Būtų puikus rožynas pavykęs: išpjovei rutulius ir įsodinai pievelėje.... arba rododendrai.... ech, per daug akmenų dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2007 08 17, 13:41)
...Bus kaip jolaxus - 3 metai.... O taip norėtųsi greičiau  ax.gif

jo jo, ir aš norėjau kaip greičiau, o gavosi kaip visad biggrin.gif
nesuk tu galvos ir savęs negraužk, juk šiek tiek judinat žemelę, nestovit kastuvų žemėn subedę, šį tą jau nuveikėt, vadinasi po truputuką po truputuką sužydės ir tavo sodai bei gėlynai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2007 08 17, 13:47)
Ojoj, kaip man žolės gaila  verysad.gif  Būtų puikus rožynas pavykęs: išpjovei rutulius ir įsodinai pievelėje.... arba rododendrai.... ech, per daug akmenų dabar doh.gif

na ne man tas rozes ziurinetis schmoll.gif blush2.gif nu man kuo maziau prieziuros ax.gif

o siaip jau ziuriu mano uosvienike irgi roziu atsikando, augina net nzn kiek metu, o dabar jau sako nebenoriu atsibodo aplink jas sokineti, nori ka nors paprasciau, tipo kazka su akmenim, tipo alpinariumo, na zo sake irgi mazins kvietku, o tai nori daugiau laisvesnio laiko biggrin.gif

na as manau cia kaip kam kas patinka g.gif kiti pailsi aplink geles stipinedami, o kiti gulinedami, keliaudami ax.gif
Atsakyti
Reklamistės "sopė" suprantama, kai pas ją nedidelis kiemas, o turint didesnes teritorijas tai ir žolę drožt atsibosta, pradedi ieškot kitų sprendimų ax.gif
čia tipo pateisinau abi - ir Reklamistę ir reną 4u.gif
Atsakyti