Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 13

QUOTE(Knifofija @ 2007 08 16, 12:45)
Šilutiškės :
                  Pasimetus laike
                  Knifofija
                  uršulė
                  Wolke
                  Cypcyp
                  pushis
                  naminukė

Štai kiek mūsų daug  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jolaxus, reikia vieną kartą abu tuos miestus aplankyti, tada nebesipainios :)Ir nieko ten tarp jų panašaus nėra, Šilutė daug geriau ir gražiau  Ventės ragas, Rusnė, ...
Daug daug vandens bei dideli potvyniai thumbup.gif Šilutė už Šilale daug didesnė.
Atsakyti
QUOTE(uršulė @ 2007 08 16, 12:03)
Daug daug vandens bei dideli potvyniai  thumbup.gif Šilutė už Šilale daug didesnė.

na tai matosi, kad zmones prie darbo, prie gamtos prate biggrin.gif , uztat ir namo aplinkoj dauguma sudaro 4u.gif . Kad tik Dievas duotu jums sveikatos.
Atsakyti
Kaip šaunu, kiek pas mus naujokių prisijungė, koks sujudimas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 16, 10:45)
Šilutiškės :
                  Pasimetus laike
                  Knifofija
                  uršulė
                  Wolke
                  Cypcyp
                  pushis
                  naminukė

Štai kiek mūsų daug  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blink.gif blink.gif oho kiek mūsų bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 16, 12:08)

nu kazkaip ir as gedinaus sakyt, kad vis tuos miestus maisau doh.gif pasirodo ne as viena tokia ax.gif na as silalej berods esu buvus ne karta, na vis maisau kas arciau Taurages doh.gif kai as nevietine, tai ir balamutijuos doh.gif geriausia jauciuos gimtinei, sostinei bigsmile.gif thumbup.gif

nu mergai jau cia kazkoks klanas gaunas lotuliukas.gif
ai, tiesa, o is rusnes parukyta zuvele ir iki Taurages atkeliauja thumbup.gif niam niam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 16 rugpjūčio 2007 - 16:10
Mergaitės, aš nors ne iš Šilalės ir net ne iš Šilutės, gal pagelbėsit man???? Turiu keturis krūmus rožių, gražiai jos sau žydėjo, kai puolė amaras, nupurškiau deciu, labai joms tai patiko, tada pabėriau rožėms skirtų trašų,o daba žiūriu - visi visi jauni augliukai ir pumpurai kažkokie susisukę, sudžiuvę! verysad.gif bandžiau ieškot inete, bet ten rašo apie amarą ir miltligę, o čia jokių miltų ir dėmių nėra, tiesiog džiūstantys galiukai! ką daryt??? help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 16 rugpjūčio 2007 - 17:00
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 16, 12:28)
Daug gėlių sukvailioja ir sužysta rudenį, bet tai tik "pasimaivymas"

Va pas mane bergenija suzydo, ji juk pavasarine - ar ne taip?
Atsakyti
ar dar apsimoka kokias geles sodinti g.gif
labai jau tusciai mano gelynas atrodo doh.gif vien juoda zeme unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 08 16, 21:08)
Va pas mane bergenija suzydo, ji juk pavasarine - ar ne taip?

Pas mane irgi žydi, bet sakyčiau, kad jos yra skirtingos - yra kurios žydi pavasarį, yra šitos, rudeniop sužystančios smile.gif

QUOTE(rena @ 2007 08 16, 22:54)

o kodėl gi ne, juk iki pirmųjų šalnų dar tikrai daugiau nei mėnuo. Daugiametes kaip tik dabar pats laikas persodinti, dalinti, dauginti, tik kad iš jų jau vaizdelio neišlauši, tik kitiems metms turėtum rezultatą. O žydinčiomis vienmetėmis tai be problemų galima pakaišioti kur vietos yra. tik reikia sodinti su kuo didesniu šaknų gumulu, arba pirktas gėlių pardavimo vietose, kur su vazonėliais ir šaknys nesusijudintų per daug persodinant, na arba tokias, kurios lengvai pakelia persodinimą net žydinčios, tarkim serenčiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 17, 07:06)
o kodėl gi ne, juk iki pirmųjų šalnų dar tikrai daugiau nei mėnuo.

Tuo labiau, kad kainos dabar gėlių tokios simpatiškos ax.gif
Nusipirkau turguje vasarinių jurginų - po 2,5 lt už krūmą, kad ir mėnesiui, bet užtat gražu thumbup.gif

Jeigu tik kam reikia daugiamečių, galiu pasidalinti - lipa per kraštus doh.gif
O pati mielai priglausčiau ką nors iš aukštų gėlių - kelias ruošiuosi išmesti iš gėlyno, nes nepasiteisino....
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 17, 08:06)
o kodėl gi ne

reiks iki turgaus sestadieni nutopinti g.gif

oi, dabar man sunkiausia uzduotis, kaip ta gelyna apsodint, net nzn, nei kas nei kaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 16, 21:54)

gali sodinti kruminius astrus (yra ivairiu spalvu), zydi rugsejo - lapkricio men., zemaugiai, daugiameciai;
virziai (ivairiu spalvu), graziai atrodo grupemis,zydi net ziema biggrin.gif , tik nezinau ar jau pardavineja;
gacanijos, vienmetes, zydi nuo birzelio iki shalnu, reikia sauletos vietos, kitaip ziedeliai buna susiciaupe. Pernai pas mane dar lapkriti zydejo;
zemaugiai jurginai, zydi birzelio -spalio men;
velyviai (Colchicum autumnale), svoguninis augalas, zydi rugsejo - spalio men., sodinami grupemis. Sitie tai man wub.gif ;
zemauges chrizantemos (japoniskam sodui - pats tas tongue.gif );
apie serencius nebera ka ir sneket - jie zydi visa gyvenima biggrin.gif.

Atsakyti