Įkraunama...
Įkraunama...

Geltonos marinuotos slyvukės

QUOTE(mamkaa @ 2010 08 10, 17:52)
pasirodau savo darba
user posted image

o kas ten su slyvukais balti tokie 4u.gif o kaip darei parasyki dar, aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 08 16, 21:15)
o kas ten su slyvukais balti tokie 4u.gif o kaip darei parasyki dar, aciukas 4u.gif

Cukinija manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 08 16, 19:15)

Cia kubeliais pjaustyta cukinija. O darau labai paprastai, susipjaustau cukinija sudedu is tiklainius kartu su slyvukais ir uzpilu verdanciu sirupu sirupu ir uzsuku. skonis cukinijos kaip ananaso smile.gif Sirupas: 1 litras vandens 400 g. cukraus.
QUOTE(ssanta @ 2010 08 19, 12:22)
Cukinija manau  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Vakar viriau slyvaiciu cesnalini padaza, niu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , kaip patiko, nesitikejau tokio skonio.
Atsakyti

Vakar viriau slyvaiciu cesnalini padaza, niu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , kaip patiko, nesitikejau tokio skonio.
[/quote]
O kaip virėt? 4u.gif Pasidalinkit receptu. Dėkui rolleyes.gif
Atsakyti
Receptuka radau zurnale, nes cia recepta kur radau nedariau pagal ji, nes niekas neatsake i mano kalusima verysad.gif verysad.gif Veliau nufotkinsiu ir idesiu ta pagal kuri dariau.
Atsakyti
Zadetas receptas
user posted image
Atsakyti
Labai dėkoju, mamkaa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A.d. @ 2010 08 24, 10:09)
Labai dėkoju, mamkaa  smile.gif

pabandykit tikrai skanu.
Tiek gaunasi is vienos normos, tikrai dar darysiu, padazas stiprinantis imuniteta, cesnakine bomba thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Man tik įdomu, o česnakus kaip matavot? Ta stiklinė skiltelių, ar jau smulkintų? g.gif Dariau paragavimui cukiniją su česnaku ir ten reikėjo stiklinės spaustų česnakų, tai man kai paragavau blink.gif aštru buvo...
Atsakyti
Dejau stikline cesnako nespaustu skilteliu, as viska ir slyvaites ir cesnako skilteles ikombaina ir viska susmulkinau, tada sudejau druska ir cukru ir dar paplakiau kombaine. tada jau dejau nat virykles ir kaitinau.
Vat mano seimynai cukinija su cesnaku nepatiko, man ir ten per daug cesnako, nors as stikline matavau nesmulkintu cesnaku, o jei jus matavote jau stikline spausto cesnako tai isvis turejo buti per daug cesnako.
Atsakyti
[quote=mamkaa,2010 08 10, 17:52]
pasirodau savo darba
user posted image
įsiterpsiu , nepopuliari nes kritikuosiu temą-nuotrauka bent jau baisi, koks kompotas su puse stiklainio vaisių-o ir kokių? Bevertės kaukaziškos slyvos ir/ar cukinijos? Likęs sirupas? Mano mociute amzinai kaukazines marinuodavo. Brrr, dar dabar alergija joms, kaip ir daugumai turbūt.
Papildyta:
citavau , nuotrauka ne mano blush2.gif Suklydau
Atsakyti
QUOTE(skirmule @ 2010 08 27, 01:01)
įsiterpsiu , nepopuliari nes kritikuosiu temą-nuotrauka bent jau baisi, koks kompotas su puse stiklainio vaisių-o ir kokių? Bevertės kaukaziškos slyvos ir/ar cukinijos? Likęs sirupas? Mano mociute amzinai kaukazines marinuodavo. Brrr, dar dabar alergija joms, kaip ir daugumai turbūt.
Papildyta:
citavau , nuotrauka ne mano blush2.gif Suklydau

Nesupratau pasisakymo, lyg ir padriki klausimai butu, nes visur klaustuku prideta g.gif g.gif
O del nuotraukos baisumo g.gif g.gif g.gif , gal profesionali fotografe esate g.gif g.gif g.gif
Matyt vaikysteje gerai prigirde kaukaziniu slyvaiciu kompotu buvo, jei dar ir dabar alergija g.gif . Del alergijos kalbekite uz save (o ne uz kitus).
Ir aplamai del skonio nesigincijama.
Atsakyti