Sveikos,
Patisonai labai skanu konservuoti jauni,drauge su agurkais,pomidorais.
Šiuo metu patisonus galima konservuoti su morkomis{kas mėgsta jas konservuotas}
Patisonus pries konservuojant reikia apvirti 2-3min.{pasūdžius vandenį}
šaltinis konservavimas
Manau labai gera idėja ir skanu. Reiks kada išbandyti.
O sultinio pilat, ar kanka nuo mėsos ir daržovių?
O sultinio pilat, ar kanka nuo mėsos ir daržovių?
QUOTE(merga @ 2009 09 19, 10:22)
Aš biški ne į temą
Imu 4 vidutinio dydžio(mes 4 asmenų šeima) patisonus.Nuplovus atsargiai nupjaunu viršų(jis bus dangtelio vietoje).Tada atsargiai išgremžiu vidurį(išimam minkštimą su sėklomis),paliekant sieneles.Tada i gautą "dubenėlį sudedu sutarkuotas morkytės, smulkintą svogūnėlį,faršą ar dešrigalį,virtų ryžių ar smulkiai supjaustytas bulytes,viską apibarstau prieskoniais,truputi druska,uždengiu "dangeteliu" ir į įkaitintą orkaitę.Kepame apie 35-40min.Jei su bulvėmis darau tai pasižiūrau pagal bulves ar jos jau minkštos.Jei patisonų žievė dar žalsva tada įsuku į foliją.Skanaus
Imu 4 vidutinio dydžio(mes 4 asmenų šeima) patisonus.Nuplovus atsargiai nupjaunu viršų(jis bus dangtelio vietoje).Tada atsargiai išgremžiu vidurį(išimam minkštimą su sėklomis),paliekant sieneles.Tada i gautą "dubenėlį sudedu sutarkuotas morkytės, smulkintą svogūnėlį,faršą ar dešrigalį,virtų ryžių ar smulkiai supjaustytas bulytes,viską apibarstau prieskoniais,truputi druska,uždengiu "dangeteliu" ir į įkaitintą orkaitę.Kepame apie 35-40min.Jei su bulvėmis darau tai pasižiūrau pagal bulves ar jos jau minkštos.Jei patisonų žievė dar žalsva tada įsuku į foliją.Skanaus