Įkraunama...
Įkraunama...

Patisonai

Sveikos,

Patisonai labai skanu konservuoti jauni,drauge su agurkais,pomidorais.

Šiuo metu patisonus galima konservuoti su morkomis{kas mėgsta jas konservuotas}

Patisonus pries konservuojant reikia apvirti 2-3min.{pasūdžius vandenį}

šaltinis konservavimas
Atsakyti
O sakykit gal zinot koki receptuka ne marinate kad butu, o kaip garnyras toks ax.gif
Atsakyti
Manau labai gera idėja ir skanu. Reiks kada išbandyti.
O sultinio pilat, ar kanka nuo mėsos ir daržovių?

QUOTE(merga @ 2009 09 19, 10:22)
Aš biški ne į temą  blush2.gif  ax.gif

Imu 4 vidutinio dydžio(mes 4 asmenų šeima) patisonus.Nuplovus atsargiai nupjaunu viršų(jis bus dangtelio vietoje).Tada atsargiai išgremžiu vidurį(išimam minkštimą su sėklomis),paliekant sieneles.Tada i gautą "dubenėlį sudedu sutarkuotas morkytės, smulkintą svogūnėlį,faršą ar dešrigalį,virtų ryžių ar smulkiai supjaustytas bulytes,viską apibarstau prieskoniais,truputi druska,uždengiu "dangeteliu" ir į įkaitintą orkaitę.Kepame apie 35-40min.Jei su bulvėmis darau tai pasižiūrau pagal bulves ar jos jau minkštos.Jei patisonų žievė dar žalsva tada įsuku į foliją.Skanaus 4u.gif

Atsakyti