ziuriu, cia visos kaip is vadovelio svori auginat man 19sav, +4kg. idomu, ar tilpsiu i isvajotus +10kg finisuodama?
as jau turiu plius 12,ir siaip labai greit prie manes svoris prisikabina ,toks jau organizmas,ka suvalgau tas ant sonu
QUOTE(sayonara2 @ 2007 09 08, 20:11)
as jau turiu plius 12,ir siaip labai greit prie manes svoris prisikabina ,toks jau organizmas,ka suvalgau tas ant sonu
Man atvirksciai - gydytoja susirupino kad per mazai priaugau
Mums jau 25 sav., priaaugti 8 kg (buvo 54 kg). Jau darosi baugu kasryt ant svarstykliu lipti Taciau i auganti pilvuka taip grazu ziureti.
per 21 savaite priaugome nepilnus 5kg , manau kad tai norma, pati labai sunki dar nesijauciu, tik pilvukas toks jau didokas ir per klubus jau kelnes nebelenda .
QUOTE(Paukšte @ 2007 09 08, 17:06)
Man beveik 37 savaitės ir priaugau 18 kg. Bet paskutines 3 savaites svoris visiškai neauga Net numečiau 0,5 kg.... Manau iki 20 kg nebepriaugsiu
Knygose rašo, kad taip ir turėtų būti
Tik aš tai kaip tik per paskutines kelias savaites priaugdavau po 1,5 kg į savaitę
Tai va dabar man 24 savaitė, jau +5 kg. Pučiuosi kaip balionas, stengiuosi daug nevalgytis, vakarais nevagau, bet va suvalgyti kažką tai tas pats kas į šlaunį įtrinti aišku ir į gražiai bestorėjantį pivuką
Kai laukiausi pirmojo, priaugau 17 kg.
Su antruoju per tris pirmus mėn. nepriaugau nieko. Bet prieš pastodama su antruoju svėriau 10 kg daugiau nei prieš pirmąjį. Turėjau rezervo .
Bet dabar, kai traukiasi pykinimai, jaučiu, kad pradėsiu augintis svorį .
Su antruoju per tris pirmus mėn. nepriaugau nieko. Bet prieš pastodama su antruoju svėriau 10 kg daugiau nei prieš pirmąjį. Turėjau rezervo .
Bet dabar, kai traukiasi pykinimai, jaučiu, kad pradėsiu augintis svorį .
nu aš 1 kg lyg ir priaugau mano svoris ir šiaip buvo 74 kg, tai gal ir normaliai, trečiadienį eisiu pas gydytoją, žiūrėsiu ką sakys.Tikiuosi ne per mažai, gi rezervo turėjau dar
pastebejau kitos raso kad vakarais nieko nevalgo , siaip gydytojai rekomenduoja kas 4 val pavalgyti nors nedaug, as pati tai neistverciau be pusryciu ir socios vakarienes, kitais iskart nutirpsta rankos ir kojos, kazkas negerai pasidaro jei nepavalgau, bet jei skrandis gurgia manau butina i ji kanors imesti
QUOTE(Rupuziokas @ 2007 09 11, 09:59)
pastebejau kitos raso kad vakarais nieko nevalgo , siaip gydytojai rekomenduoja kas 4 val pavalgyti nors nedaug, as pati tai neistverciau be pusryciu ir socios vakarienes, kitais iskart nutirpsta rankos ir kojos, kazkas negerai pasidaro jei nepavalgau, bet jei skrandis gurgia manau butina i ji kanors imesti
anksčiau aš nevalgydavau pusryčių niekada, tačiau dabar valgau ir darbe būdama stengiuosi užkąsti, pradžioj nėštumo labai silpna būdavo nepavalgius, o valgau kaip ir anksčiau nei daugiau, nei mažiau
34 sav. ir +14,5 kg