O mums jau 24 savaite ir priaugom 5-6kg
Aš jau turiu +8,7kg, per paskutinį mėnesį +3kg , tai jei taip toliau
QUOTE(lili78 @ 2007 09 05, 21:52)
Aš jau turiu +8,7kg, per paskutinį mėnesį +3kg , tai jei taip toliau
Kad labai normaliai tu priaugus
Į galą ir turi svoris greičiau augti, nes lėliukas riebalus kaupia
16 savaitė, +4 kg siaubas
16 savaite- vis dar nesugrizo buves svoris, nes numeciau 3kg. nuo 50kg iki 47kg. Dabar sveriu 49kg. tikiuosi greitai priaugsiu.
QUOTE(Eglu @ 2007 09 06, 18:44)
16 savaite- vis dar nesugrizo buves svoris, nes numeciau 3kg. nuo 50kg iki 47kg. Dabar sveriu 49kg. tikiuosi greitai priaugsiu.
Priaugsi priaugsi, nesijaudink
Gal prastai jauteisi nėštumo pradžioje, ir dėl to nukrito, bet atsistatys greitai, būk rami
QUOTE(Stabilo @ 2007 09 07, 10:06)
Priaugsi priaugsi, nesijaudink
Gal prastai jauteisi nėštumo pradžioje, ir dėl to nukrito, bet atsistatys greitai, būk rami
Pirmus tris menesius labai buvo slykstu nuo maisto..del to valgiau ziauriai mazai, nes atrode kad ka besuvalgyciau kad tuoj vemti begsiu..bet nebegdavau:)..dabar jau valgau normaliai..tai tikiuosi gal poros savaiciu begi prades svoris po truputi augti..
Na matau sekmingai mes cia auginames svori Saunu, kad visoms viskas gerai Sekmes ir toliau!
36 savaičių - 7,1 kg
QUOTE(Eglu @ 2007 09 07, 20:38)
Pirmus tris menesius labai buvo slykstu nuo maisto..del to valgiau ziauriai mazai, nes atrode kad ka besuvalgyciau kad tuoj vemti begsiu..bet nebegdavau:)..dabar jau valgau normaliai..tai tikiuosi gal poros savaiciu begi prades svoris po truputi augti..
Viskas bus gerai
Parašyk, kap toliau svoris keisis
rasele86, keiraxxx, šaunuolės
QUOTE(reimi @ 2007 08 30, 12:06)
Na, as siek tiek bijau del savo kilogramu, nes kas menesi priaugu po 1 kg, o paskutiniaisiais menesiais manau, kad priaugsiu ir po dar daugiau. Pati gimiau nemaza 4750 g , vyras druckis 4250, tai kai pagalvoju, kad musu mazylis gims panasaus svorio, truputi neramu Beje, ka zinote apie epidura. Man gydytoja sake, kad negalima epiduro daryti, jei ant strenu yra tatuiruote, gal teko ka nors girdeti apie tai???
Taip, man gydytoja sakė kad negalima daryti epidūro jei toje vietoje kur duriama adata ant nugaros yra tatuiruotė
Man beveik 37 savaitės ir priaugau 18 kg. Bet paskutines 3 savaites svoris visiškai neauga Net numečiau 0,5 kg.... Manau iki 20 kg nebepriaugsiu