Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

Na, mano jau gal vienas is paskutiniu prisidavimu.
Svoris: buvo-53.5kg, dabar-75.2kg
Priaugau 21.7kg
Tiesa, laukiuosi dvynuku ax.gif
Atsakyti
Sveikutes. As irgi +17kg priaugau jau. Nors dar tik 29 savaites. Baisus darosi, bet nieko negaliu padaryt. Svoris auga kaip ant mieliu, nuo pat pirmu nestumo dienu g.gif . Noriu tiket, kad paskui numesiu. Pirmo vaikelio kai laukiausi, tai priaugau tik 9 kg. per visa nestuma..Tai va
Atsakyti
Mums 17 sav, jau turim +2kg biggrin.gif
Atsakyti
man 35 sav,+17kg
Atsakyti
36 savaitė svoris +10.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vainė: 03 rugsėjo 2007 - 14:53
Mano leliukui dabar eina 23-čia savaitėlė, o aš priaugau ~10 kg blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Mano duomenys - 38 savaitė ir +10 kg, cia antras nestumas, su pirmu is viso irgi panasiai buvau priaugus smile.gif
Atsakyti
Jergau, spėju, kad aš čia storiausia, nors tokia nesijaučiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man 39 savaitė eina-priaugau 20 kg. Su pirmu nėštumu-23 kg blush2.gif
Atsakyti

Aš priaugau 2 kg - nestuke.gif 12 savaičių ax.gif
Atsakyti
man 38 ,o jau +16,kojos atrodo kaip bulkutes doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,

man 23 savaitė, priaugau 4 kg., su pirmuoju tokiu laiku jau buvau priaugus +8 kg blush2.gif nors principe sveriu šiuo metu panašiai, nes pi pirmojo taip ir liko keli kg nenumesti, iš viso buvau priaugus beveik 30 verysad.gif

QUOTE(premium @ 2007 09 01, 18:53)
Aisku, ne is karto po gimdymo, nes labai tikiuosi vaikeli ilgai maitinti pati, o su dietomis to nepadarysi. Teks palaipsniui, o as greitu rezultatu megeja - arba viskas, arba nieko...

Na tikra tiesa, aš su pirmuoju priaugau 30, apie 12 numečiau gimdydama lotuliukas.gif paskui dar kokie 8 nukrito savaime, o 10 kg liko, ir nors tu ką kol maitnau negalėjau numesti unsure.gif tik pasportuoju - nėr pieno, nedavalgau - nėra pieno, na tiesiog tragiškai nėjo. O kai nustojau matintinti - dieta, sportas - ir atsikračiau. Koks 1-2 liko, figūra šiaip iš esmės pasikeitusi, nei prieš nėštumą, bet manau tai normalu, dabar tiek laiko neturiu, o šiaip tokia sportiška buvau, dabar kiti dalykai pirmoj vietoj wub.gif
O norint manau galima išvis į senas vėžes grįžti, po antrojo tikiuosi tą padaryti tongue.gif

QUOTE(linasky @ 2007 09 01, 20:36)
p.s. sako jei maitini krutimi kilogramai greiciau tirpsta,bet ir tai manau labai individualiai g.gif

Maanau, kad individualiai g.gif
Man krito iki tam tikro taško ir tada sustojo tongue.gif
Atsakyti