Na, mano jau gal vienas is paskutiniu prisidavimu.
Svoris: buvo-53.5kg, dabar-75.2kg
Priaugau 21.7kg
Tiesa, laukiuosi dvynuku
Mums 17 sav, jau turim +2kg
man 35 sav,+17kg
Mano duomenys - 38 savaitė ir +10 kg, cia antras nestumas, su pirmu is viso irgi panasiai buvau priaugus
Man 39 savaitė eina-priaugau 20 kg. Su pirmu nėštumu-23 kg
Aš priaugau 2 kg - 12 savaičių
man 38 ,o jau +16,kojos atrodo kaip bulkutes
Sveikutės,
man 23 savaitė, priaugau 4 kg., su pirmuoju tokiu laiku jau buvau priaugus +8 kg nors principe sveriu šiuo metu panašiai, nes pi pirmojo taip ir liko keli kg nenumesti, iš viso buvau priaugus beveik 30
Na tikra tiesa, aš su pirmuoju priaugau 30, apie 12 numečiau gimdydama paskui dar kokie 8 nukrito savaime, o 10 kg liko, ir nors tu ką kol maitnau negalėjau numesti tik pasportuoju - nėr pieno, nedavalgau - nėra pieno, na tiesiog tragiškai nėjo. O kai nustojau matintinti - dieta, sportas - ir atsikračiau. Koks 1-2 liko, figūra šiaip iš esmės pasikeitusi, nei prieš nėštumą, bet manau tai normalu, dabar tiek laiko neturiu, o šiaip tokia sportiška buvau, dabar kiti dalykai pirmoj vietoj
O norint manau galima išvis į senas vėžes grįžti, po antrojo tikiuosi tą padaryti
Maanau, kad individualiai
Man krito iki tam tikro taško ir tada sustojo
man 23 savaitė, priaugau 4 kg., su pirmuoju tokiu laiku jau buvau priaugus +8 kg nors principe sveriu šiuo metu panašiai, nes pi pirmojo taip ir liko keli kg nenumesti, iš viso buvau priaugus beveik 30
QUOTE(premium @ 2007 09 01, 18:53)
Aisku, ne is karto po gimdymo, nes labai tikiuosi vaikeli ilgai maitinti pati, o su dietomis to nepadarysi. Teks palaipsniui, o as greitu rezultatu megeja - arba viskas, arba nieko...
Na tikra tiesa, aš su pirmuoju priaugau 30, apie 12 numečiau gimdydama paskui dar kokie 8 nukrito savaime, o 10 kg liko, ir nors tu ką kol maitnau negalėjau numesti tik pasportuoju - nėr pieno, nedavalgau - nėra pieno, na tiesiog tragiškai nėjo. O kai nustojau matintinti - dieta, sportas - ir atsikračiau. Koks 1-2 liko, figūra šiaip iš esmės pasikeitusi, nei prieš nėštumą, bet manau tai normalu, dabar tiek laiko neturiu, o šiaip tokia sportiška buvau, dabar kiti dalykai pirmoj vietoj
O norint manau galima išvis į senas vėžes grįžti, po antrojo tikiuosi tą padaryti
QUOTE(linasky @ 2007 09 01, 20:36)
p.s. sako jei maitini krutimi kilogramai greiciau tirpsta,bet ir tai manau labai individualiai
Maanau, kad individualiai
Man krito iki tam tikro taško ir tada sustojo