Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

QUOTE(reimi @ 2007 08 29, 17:35)
Sveikos, kiek turi priaugti nestuke per menesi mazdaug. Na tarkim, kiek priauga paprastai pirmojo nestumo metu nestuke pirmaisiais trim menesiais ir kaip svoris keiciasi velesniais nestumo menesiais?

Priklauso nuo to, kaip nestuke.gif pirmaisiais menesiais jauciasi...jei pykina, normalu, kad svorio nepriaugi, netgi krenta jis... manes kadangi stipriai nepykino, tik toki sleikstuli jauciau, tai valgiau normaliai, netgi daugiau nei iprasta, nes buvo ziema, salta, norejosi ko nors saldaus ir skanaus...ir todel man svoris pradejo didet nuo pradziu. Kitom prdeda augt tik 2-ji trimestra, kai visi blogumai baigiasi. Manau, nieko baisaus, jei jis tolygiai auga..vat jei staiga sokteli, reikia susirupint
Atsakyti
Pas mane 26 sav. ir plius 7kg. Kai laukiausi pirmojo vaikelio per visa nestuma buvau priaugusi 12kg, dabar, manau, bus daugiau blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Busimos gerbiamos mamos su patirtim!

Jei dabar 23-ia sav. ir svarstykles rodo +8 kg, gal, sakau, dvigubai labai nepriaugs svoris? Juk vienom buna, kad reguliariai kg auga pirmus menesiu, kitom- i pabaiga... Ant manes tie kg labai nesimato, pilviukas nera didelis kaip 5 men. Gal sakau kraujas sunkus? Vanduo sunkus? mirksiukas.gif Ir valgau tai nedaug... Jei iki nestumo 1200 kcal per diena, tai dabar tikrai nevirsiju 1500 kcal. (ccia kaip ex-sportininke, esu ipratus skaiciuoti)

Tai is kur tie kg 5 men??? Dar sako, kad likusia nestumo puse priaugama tiek, kiek iki dabar. Tai dar 8 kg?? Viso 16 kg?? Ant 174 cm gal ir normalu...Bet daugiau tai nesinoretu
Atsakyti
man 24 sav, tai +6 jei ne daugiau... šiaip netrukdo, tik sunku gulint vartytis blush2.gif
Atsakyti
Su pirmu vaikeliu priaugau 20 kg. (atsikraciau ju per 3 menesius po gimdymo), o su antru priaugau 18 kg. (dar nelemti 4 kg. prilipe kabo ir dabar) 4u.gif Per pirmus tris menesiu priaugau 6 kg. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arsua32: 31 rugpjūčio 2007 - 12:28
as per dvi dienas priaugau valgydama vaisius ir darzoves 1.5 kg!!!! Siam etape + 8,5 kg. O dar 6-men. neprasidejo, bet jau ant nosies...
Atsakyti
man beveik 36 sav., priaugau 18kg. Visi sako, kad meluoju, nes atseit tu kg nesimato ant manes, bet as tai matau... verysad.gif Tik jie taip tolygiai pasiskirste, tai gal tik taip atrodo. Siaip maitinuosi sveikai, saikingai (kaip man atrodo), todel visas nestumas labai sklandus, net vitaminu kazkokiu gerti neprireike, kraujo tyrimai idealus. O tie nelemti kg prisikaupe, manau, del to, kad as anksciau visa laika kaip ir "ant dietos", nedavalgydavau, pasportuodavau. Pastojus ritmas pasikeite, dar rukyti meciau, tai taip ir susikrove... Kas keisciausia, mano sveikata dabar daug geresne negu pries nestuma, susinormalizaves kraujo spaudimas, geresne savijauta ir visa kita. Bet nieko, patirties ir valios turiu sociai, tad manau, kad viskas susitvarkys. Aisku, ne is karto po gimdymo, nes labai tikiuosi vaikeli ilgai maitinti pati, o su dietomis to nepadarysi. Teks palaipsniui, o as greitu rezultatu megeja - arba viskas, arba nieko...
Tiesa, kilogramai sparciausiai augo pirmus menesius (nebuvo jokiu pykinimu), dabar jau beveik nebe...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 01 rugsėjo 2007 - 17:56
man lygiai 35sav.+8-9kg (priklauso kur sveriuosi laugh.gif ) svoris auga tolygiai,pirmus tris menesius 2-3kg ir t.t. po kg i menesi mazdaug,dar menuo likes tad galvoju apie kokius 2 tikrai priaugsiu,nes judu maziau ir siaip tinginiauju.As pavalgyti ir pries nestuma skaniai megau,tad ir dabar sau neatsakineju,tik ant arbuzu labai traukia ,o ju prisikimsus nelabai kas ir betelpa essen.gif mano gine sake,kad svorio prieaugis labai priklauso nuo to kiek mamyte pries pastodama svere,tos kurios buvo labai kudos priauga daugiau,nes organizmas kaupia reikiamus riebaliukus, + sportuoti nelabai galima,as sportavau su spec.treneriu iki sesto men. karta per savaite,paskuj iki 7-to aqua aerobika lankiau ir siaip stengiausi daug pestute vaikscioti,nes niekada nedirbu ,o ir nepykino visiskai,nenorejau visiskai apsnusti umn.gif
Papildyta:
p.s. sako jei maitini krutimi kilogramai greiciau tirpsta,bet ir tai manau labai individualiai g.gif
Atsakyti
taip taip, vaikscioti labai sveika, ir as ta propaguoju. Tik jau pradeda nusibosti tie patys takeliai, visos parduotuves isvaiksciotos... Be to, daznai "uzplaukia" svarinimosi manija, tai lakstau po visa nama suplukusi...Beveik nebeliko ka svarinti, tai dabar tik reguliariai 1-2 kartus per savaite tesitvarkau...Neblogas sportas sakyciau. O kazko specialaus tai nedariau visa nestuma... Manau, svarbiausia neuzsisedet per daug.
Atsakyti
As irgi uz pasivaiksciojimus! drinks_cheers.gif Ir anksciau kiekviena vakara eidavom pasivaikscioti, tai ir dabar tesiu sita sporta biggrin.gif Nesinori kazkaip namie uzsisedet schmoll.gif
Atsakyti
O as 13 kg. priaugau, tikekimes tuom ir pabaigsim juk visai nedaug liko, o ir apetito kazkaip nelabai yra, karstis siaubingai kamuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2007 09 01, 18:53)
man beveik 36 sav., priaugau 18kg. Visi sako, kad meluoju, nes atseit tu kg nesimato ant manes, bet as tai matau... verysad.gif Tik jie taip tolygiai pasiskirste, tai gal tik taip atrodo. Siaip maitinuosi sveikai, saikingai (kaip man atrodo), todel visas nestumas labai sklandus, net vitaminu kazkokiu gerti neprireike, kraujo tyrimai idealus. O tie nelemti kg prisikaupe, manau, del to, kad as anksciau visa laika kaip ir "ant dietos", nedavalgydavau, pasportuodavau. Pastojus ritmas pasikeite, dar rukyti meciau, tai taip ir susikrove... Kas keisciausia, mano sveikata dabar daug geresne negu pries nestuma, susinormalizaves kraujo spaudimas, geresne savijauta ir visa kita. Bet nieko, patirties ir valios turiu sociai, tad manau, kad viskas susitvarkys. Aisku, ne is karto po gimdymo, nes labai tikiuosi vaikeli ilgai maitinti pati, o su dietomis to nepadarysi. Teks palaipsniui, o as greitu rezultatu megeja - arba viskas, arba nieko...
Tiesa, kilogramai sparciausiai augo pirmus menesius (nebuvo jokiu pykinimu), dabar jau beveik nebe...

skaitau Tavo mintis kaip apie save. As ir sportuodavau, "nedavalgydavau", meciau parukalioti, savijauta nestumo metu dar puikesne nei anskciau, kg pasiskirste kazkur...Greitu rezultatu megeja ir as mirksiukas.gif
Atsakyti