Na, mums 22sav., o jau +8kg Daugoka sakyčiau
O mums jau 23savaite ir priaugau mazdaug +5kg Pradejau nerimaut ar ne per mazai?
QUOTE(Eliza @ 2007 08 28, 11:33)
Na, mums 22sav., o jau +8kg Daugoka sakyčiau
Nei daugoka, nei cia ka. Kaip sakoma, per kita trimestra dar tiek pat "uzsimes". Tai +16 kg- normalu. As tik nesuprantu, ko leskos ir rura stambeja?...Pilve esme, o ne kitur
Papildyta:
QUOTE(brilly @ 2007 08 28, 12:06)
O mums jau 23savaite ir priaugau mazdaug +5kg Pradejau nerimaut ar ne per mazai?
Ir ko??? Dar +5 kg per likusias dienas. Pats tas!!! Ir toliau taip!
QUOTE(busVakare @ 2007 08 28, 12:33)
Ir ko??? Dar +5 kg per likusias dienas. Pats tas!!! Ir toliau taip!
Aciu, nuraminai
32 sav. ir +14 kg
34sav.+16kg
o kiek svorio priauga per pirmuosius 3 menesius ?
QUOTE(reimi @ 2007 08 29, 17:35)
Sveikos, kiek turi priaugti nestuke per menesi mazdaug. Na tarkim, kiek priauga paprastai pirmojo nestumo metu nestuke pirmaisiais trim menesiais ir kaip svoris keiciasi velesniais nestumo menesiais?
Cia kiekvienai individualiai
As asmeniskai pirmaisiai trim menesiais priaugdavau po 0.5-1 kg, o po to jau prasidejo, per savaite po kelis kg
Labai daug valgiau, negalejau susilaikyt per antraji trimestra
Dabar jau apetitas aprimo, vel priaugu po 05-1kg per savaite...
Dabar jau 31 sav, o jau priaugau 18kg, bet kadangi jauciuosi , neimu i galva
Sekmes, merginos
nieko Jus nesikrimskit
svarbu nepersistengti tiek mazai priaugant, tiek daug
pastojus buvau 68kg, ejau gimdyt 95kg, kai dukrai buvo 3 men jau smuko mano kelnes, o dabar sveriu 59 ir kazkiek
nieko labai nedariau, tik grizau i savo ritma
svarbu nepersistengti tiek mazai priaugant, tiek daug
pastojus buvau 68kg, ejau gimdyt 95kg, kai dukrai buvo 3 men jau smuko mano kelnes, o dabar sveriu 59 ir kazkiek
nieko labai nedariau, tik grizau i savo ritma
Na, as siek tiek bijau del savo kilogramu, nes kas menesi priaugu po 1 kg, o paskutiniaisiais menesiais manau, kad priaugsiu ir po dar daugiau. Pati gimiau nemaza 4750 g , vyras druckis 4250, tai kai pagalvoju, kad musu mazylis gims panasaus svorio, truputi neramu Beje, ka zinote apie epidura. Man gydytoja sake, kad negalima epiduro daryti, jei ant strenu yra tatuiruote, gal teko ka nors girdeti apie tai???
Mums 28 savaitės, prieš nėštumą svėriau nemažai - 77 kg. šiandien 78,2 kg. labai kaitaliojasi svoris. Vaikelis matyt viską ima iš manęs, nes turiu nereikalingų kilogramų