Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

Nieko nesupratau??? Tik 61??? Spesi dar priaugsi, neturi del ko nervuotis??? doh.gif

QUOTE(Meirlyn @ 2008 01 11, 17:07)
Sveikos,

O aš norėčiau patarimo kaip priaugti  verysad.gif

Neramu man jau, dabar 22savaitės, o nuo nėčtumo pradžios priaugau tik kokius du kg. Na pirmus tris mėn tai pykino, ir net labai, buvau numetus 1,5kg, dabar sveriu tik 61kg, na kartais svarstykl4s parodo 61,5kg  blush2.gif
Bet juk tai mažoka, bet va pilvukas iš kažkur didėja  blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Idula @ 2008 01 11, 18:03)
Nieko nesupratau??? Tik 61??? Spesi dar priaugsi, neturi del ko nervuotis???  doh.gif

Taip 61kg ir kolkas daugiau nė krust blush2.gif man rodos kad keturių su puse menesio reikia but daugiau priaugus.
Nors šeip visada buvau lieknoka, matyt ir dabar būsių liena nestuke.gif
Atsakyti
Aš per 24 sav. priaugau 10kg blush2.gif Bet , kai patekau į ligoninę, tai nuo streso dingo visiškai apetitas ( o anksčiau juo tikrai nesiskundžiau), Tai nukrito 3 kg. Dabar valgau per prievartą, bet per 2 sav. sugrįžo tik 1kg. O dabar turėtų būti pats didysis svorio augimas.
Atsakyti
man prasidejo 21sav.ir +6kg.buvau LT atostogu tai per 3 sav.priaugau 3kg.kiek daugoka bet tokios tos atostogos skanios Lietuvoje. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠYPSENĖLĖ @ 2008 01 10, 22:34)
Aš nespėjau pastoti, o jau 4kg, šast ir pas mane, o pilvas, tai jau kaip trečiam menėsį. Noriu verkt

Nepergyvenk,brangioji, viskas susinormalizuos ir tas svoris pasiskirstys proporcingai, gal dabar kokius pora men. neaugs, o kris... mirksiukas.gif

QUOTE(Meirlyn @ 2008 01 11, 17:07)

Bet juk tai mažoka, bet va pilvukas iš kažkur didėja  blush2.gif

PIlviukas dideja, nes auga maziukas...man pradzioje taip pat kazkiek laiko neuago svoris, o pilvuzas lindo...bet va nuo kokio 5men. pradejo svoris tolygiai dideti kas savaite...kartais pokyciai matese, net kasdien blush2.gif

QUOTE(kerija @ 2008 01 11, 18:25)
O dabar turėtų būti pats didysis svorio augimas.

jeigu kraujukas geras, visu mkikro elementu pakankamai, vadinasi maziukui nieko netruksta mirksiukas.gif as nemanau, kad verta prievarta valgyti, nebent situacija butu katastrofiska- kristu svoris ir t.t o dabar manau viskas susitvrakys mirksiukas.gif
Atsakyti
Taigi, kad ir mažakraujystė prasidėjo. Bet čia gal dėl to, kad kraujavau g.gif
Atsakyti
Mums 31 savaitė. priaugau apie 15 kg jau blink.gif Bet nesuprantu,. kur tie kilogramai yra g.gif Pilvas visai nedidelis palyginus, ypač jau turinčios vaikų stebisi, kur tas mano pilvas... Šonuose šonkauliai vos ne šviečia, sėdynė gal kokiu centimeteru stambesnė, nei iki nėštumo... Ir iš kur tas svoris... Kaži, ar tuoj ir ištirps pagimdžius?...
Atsakyti
Man jau irgi 31 sav. ir plius 8,2 kg verysad.gif i 10 kg turbut nebetilpsiu unsure.gif kiek mazdaug priaugama svorio per paskutinius 2 men? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2008 01 14, 15:32)
Man jau irgi 31 sav. ir plius 8,2 kg  verysad.gif i 10 kg turbut nebetilpsiu  unsure.gif  kiek mazdaug priaugama svorio per paskutinius 2 men?  g.gif

as iki 30 sav. buvau priaugus kokius 7kg... o dabar 39sav, ir +14 blink.gif nezinau, is kur ten kitoms pabaigoj svoris ima kristi, bet man jis laabai sparciai auga... doh.gif tiesa, dar pora kg duoda tinimas paskutinem sav.
Atsakyti
sveikos,
pasisveriau sestadieni. Jau 5 priaugau. Gaunasi 20 savaiciu ir 5 kilai. Radau internete tokia lentele http://www.roditeli..../view/tabl_vesa .
Vat jei pagal ja ziureti, tai dar viskas normoje. Tik jau tikrai ant ribos.
Tikiuosi ne priaugsiu labai daug. Nes mano mama per visus 3 gimdymus priaugdavo iki 30 kg...
Atsakyti
QUOTE(Olkin @ 2008 01 14, 14:50)
sveikos,
pasisveriau sestadieni. Jau 5 priaugau. Gaunasi 20 savaiciu ir 5 kilai. Radau internete tokia lentele http://www.roditeli..../view/tabl_vesa .
Vat jei pagal ja ziureti, tai dar viskas normoje. Tik jau tikrai ant ribos.
Tikiuosi ne priaugsiu labai daug. Nes mano mama per visus 3 gimdymus priaugdavo iki 30 kg...

as irgi labai tikejau pradzioj kad daug nepriaugsiu, bet dabar turiu +22 ax.gif bet nieko savijauta gan gera, tik sunku zieminius batus apsimaut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brigitaaa @ 2008 01 14, 16:43)
as irgi labai tikejau pradzioj kad daug nepriaugsiu, bet dabar turiu +22  ax.gif  bet nieko savijauta gan gera, tik sunku zieminius batus apsimaut  lotuliukas.gif

Na man dar lengva )) Nors jau kartais pingvinu vadina. Ziuresim kaip man su svoriu seksis. Man dar 20 savaiciu priesaky.
Atsakyti