Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

Na raportuoju jau po visko biggrin.gif

Taigi priaugau iš viso 11 kg., dabar (11 dienų po gimdymo) turiu likusius 2 kg. thumbup.gif Telpu į senus džinsus biggrin.gif

Kažkada kalbėjom, ar tai susiję su gimdymu. Tai nežinau, per pirmą nėštumą priaugau 30 kg., gimdžiau labai sunkiai, dabar pagimdžiau lengvai, na bet atvirai pasakius nemanau, kad tai turi kažkokį ryšį ax.gif

Sėkmės visoms nestuke.gif: Auginkit pilvukus ir nesukit galvų dėl tų nelemtų kg., kuriuos numesit, kai ateis laikas, dabar svarbiausia gera nuotaika ir pilviukai wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

mano situacija kur kas kitokia: 24 sav. turejau +9 kg, jau 26 sav. suzinojau, kad man nesciuju diabetas, pritaike man endokrinologai dieta, kad nebutu aukstas cukriukas kraujyje ir va taip maitinatis, pameciau 3 kg, nors pilvukas auga. Tai va dabar 31 sav. o as turiu tuos pacius +6 kg. Visada buvau apvalute, o dabar i burna neimant cukraus ne gramo, atsisakant saldumynu, tiek sonu ir slaunu ir uzpakaliuko resursai sutirpo. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rase-liukas @ 2008 01 10, 12:42)
Sveikos,

mano situacija kur kas kitokia: 24 sav. turejau +9 kg, jau 26 sav. suzinojau, kad man nesciuju diabetas, pritaike man endokrinologai dieta, kad nebutu aukstas cukriukas kraujyje ir va taip maitinatis, pameciau 3 kg, nors pilvukas auga. Tai va dabar 31 sav. o as turiu tuos pacius +6 kg. Visada buvau apvalute, o dabar i burna neimant cukraus ne gramo, atsisakant saldumynu, tiek sonu ir slaunu ir uzpakaliuko resursai sutirpo. lotuliukas.gif

Sveikata pirmoj vietoj mirksiukas.gif
Šaunuolė, kad taip gerai laikaisi, balionėlis tau už tai 4u.gif
Atsakyti
Siandien mums 30sav. ir mes turim beveik 7kg prieaugio ax.gif
Atsakyti
Siaubas, skaitau skaitau, o čia taip visos kultūringai priaugat svorio. Aš nespėjau pastoti, o jau 4kg, šast ir pas mane, o pilvas, tai jau kaip trečiam menėsį. Noriu verkt
Atsakyti
QUOTE(ŠYPSENĖLĖ @ 2008 01 10, 22:34)
Siaubas, skaitau skaitau, o čia taip visos kultūringai priaugat svorio.  Aš nespėjau pastoti, o jau 4kg, šast ir pas mane, o pilvas, tai jau kaip trečiam menėsį. Noriu verkt

Šypsenelė, neliūdėk. Nėra taip jau blogai. Juk turesi mažylį. O tai puiku. Gal dabar kokius 3-4 menesius nei kilogramo nepriauginsi, o gal net numesi, nes taip pirmais neštumo menesiai pasitaiko dažnai. Nesijaudink. Viskas bus gerai. Svarbiausia mylėk savo mažylį. Jam tai dabar svarbiausia.
Atsakyti
QUOTE(Olkin @ 2008 01 11, 09:19)
Šypsenelė, neliūdėk. Nėra taip jau blogai. Juk turesi mažylį. O tai puiku. Gal dabar kokius 3-4 menesius nei kilogramo nepriauginsi, o gal net numesi, nes taip pirmais neštumo menesiai pasitaiko dažnai. Nesijaudink. Viskas bus gerai. Svarbiausia mylėk savo mažylį. Jam tai dabar svarbiausia.

Ačiū už palaikymą. Na per pirmąjį neštumą, trečią mėn tai svoris buvo nukritęs, nes pragulėjau lovoje miegojau ir na negražu sakyti visą laiką pravėmiau, tai gal ir šį kart taip bus.
Atsakyti
QUOTE(ŠYPSENĖLĖ @ 2008 01 10, 21:34)
Siaubas, skaitau skaitau, o čia taip visos kultūringai priaugat svorio.  Aš nespėjau pastoti, o jau 4kg, šast ir pas mane, o pilvas, tai jau kaip trečiam menėsį. Noriu verkt

nepergyvenk as tai 7 sav +5kg blush2.gif matyt kad buvau kudute organizmas viska i save siurbe rolleyes.gif
Atsakyti
As vakar pasisveriau ir issigandau, +10kg nuo nestumo pradzios, o man tik 27 sav.!!! Labai daug priaugo per paskutines keleta sav, kai buvau kalediniu atostogu Lietuvoje... Blogiausia tai, kad iki nestumo turejau nemazai virsvorio, taigi dabar esu tikras DRAMBLYS. Mama patare laikytis varskes dienos karta per savaite - taip jai patare jos gyddytoja, kai manes laukesi - atseit viena diena varskes per savaite nepakenks, nes kalcis gerai, o medziagu uzteks ir is kitu dienu. As dar nepradejau, jauciu kad ir siaip reikia apriboti apetita ir valgomus produktus... Nezinau, kaip viska suderinti ir nepakenkti leliukui. Paradoksas, mano pilvas issoko tik pries kokia savaite - baigiantis sestam menesiui. O iki tol atrodziau kaip gerai pavalgius. Gal kas kokiu patarimu.... nes as nevilty (reikejo anksciau ant svarstykliu uzlipti).
Atsakyti
Va va ir aš noriu patarimų, kad nepriaugčiau dar daugiau, nes tą ką gavau per pirma nėštumą, paskui dar priaugau, niu tai va, reik nors šį kart reiktų kultūringai augintis svorį.
Atsakyti
Sveikos,

O aš norėčiau patarimo kaip priaugti verysad.gif

Neramu man jau, dabar 22savaitės, o nuo nėčtumo pradžios priaugau tik kokius du kg. Na pirmus tris mėn tai pykino, ir net labai, buvau numetus 1,5kg, dabar sveriu tik 61kg, na kartais svarstykl4s parodo 61,5kg blush2.gif
Bet juk tai mažoka, bet va pilvukas iš kažkur didėja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 01 11, 12:16)
As vakar pasisveriau ir issigandau, +10kg nuo nestumo pradzios, o man tik 27 sav.!!! Labai daug priaugo per paskutines keleta sav, kai buvau kalediniu atostogu Lietuvoje... Blogiausia tai, kad iki nestumo turejau nemazai virsvorio, taigi dabar esu tikras DRAMBLYS. Mama patare laikytis varskes dienos karta per savaite - taip jai patare jos gyddytoja, kai manes laukesi - atseit viena diena varskes per savaite nepakenks, nes kalcis gerai, o medziagu uzteks ir is kitu dienu. As dar nepradejau, jauciu kad ir siaip reikia apriboti apetita ir valgomus produktus... Nezinau, kaip viska suderinti ir nepakenkti leliukui. Paradoksas, mano pilvas issoko tik pries kokia savaite - baigiantis sestam menesiui. O iki tol atrodziau kaip gerai pavalgius. Gal kas kokiu patarimu.... nes as nevilty (reikejo anksciau ant svarstykliu uzlipti).

sveika,
as nemanau, kad verta kankintis su vienos dienos dietom, tiesiog pabandyk nevalgyti saldumynu is vis jokiu, jei nori saldaus geriau vaisiu suvalgyk daugiau, kuo maziau bandeliu, geriausiai duona juoda duona, nors kaip suprantu tu ne LT tai su juoda duona kiek zinai visur prastai.
Stenkis bent jau po 7 val nevalgyti, jei labai noris tai koki obuoliuka ar netgi morka, man truputi blogiau, nes del nesciuju diabeto ir vaisius turiu labai riboti, tai isigudrinau vietoj ju valgyti morkas, pomidorus ir t..
Siaip bulviu pamazink ir viska arba virk, o jei nori kepto tai kepk orkaiteje, is pradziu buna sunkoka paskui ipranti, siaip 10 kg tai dar nera daug ir neverta labai kankinti saves, bet jei noris kazkaip ta svori pristabdyti tai paciai galima ir nesilaikant kazkokiu dietu. Svarbiausiai nepamirsti mesytes ir darzoviu.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rase-liukas: 11 sausio 2008 - 16:10